A-merken en winkelketens
Home » NS Klantacties

NS: overzicht Klantacties

De Nederlandse Spoorwegen zijn de toonaangevende reisorganisatie voor het reizen met de trein. Omdat NS natuurlijk bestaat bij de gratie van de klant, organiseert het bedrijf diverse klantacties waarmee je voordeliger kunt reizen met de trein. Ook zijn er samenwerkingen met andere winkelketens voor de aankoop van zeer voordelige treinkaartjes. Onderstaand zijn enkele klantacties van NS opgesomd:

NS Spoordeelweken

nsspoordeelweken-2.png

De NS Spoordeelweken zijn de actieweken van de Nederlandse Spoorwegen welke diverse malen per jaar plaatsvinden. Tijdens de NS Spoordeelweken koop je voordelige treintickets waarmee je onder andere gratis kunt meereizen of je ticket kunt upgraden. Ook zijn er talloze aanbiedingen voor uitjes in combinatie met een treinkaartje. Kom alles te weten over een van de meest geliefde klantacties van heel Nederland.

Meer over de NS Spoordeelweken.

Treinkaartacties

Treinkaartactie-1.png

Diverse winkelketens bieden meerdere malen per jaar voordelige treintickets aan waarmee je voor een vaste lage prijs een hele dag kunt reizen met de trein. Het gaat om onder andere:

AH Treinkaartactie
Blokker Treinkaartactie
HEMA Treinkaartactie
Kruidvat Treinkaartactie
Etos Treinkaartactie

OV Chipkaart

OVchipkaart.jpg

Zonder OV-chipkaart ben je een stuk duurder uit voor het reizen met het openbaar vervoer. Voor gewone papieren kaartjes voor de trein betaal je bijvoorbeeld een toeslag. Tevens zijn er tal van extra voordelen voor houders van de OV-Chipkaart.

Meer over de OV-chipkaart.

 

Werken bij NS

Werkenbij-3.png

De Nederlandse Spoorwegen is een van de allergrootste werkgevers van ons land met altijd tal van openstaande vacatures. 

Direct naar het actuele overzicht van NS vacatures.

Reacties