Home » Advies?

Advies

Wat maakt een actie succesvol?

Klantacties is een website die zich richt op het volgen van relevante winkel- en webshopacties. Deze acties trekken altijd veel aandacht van de consument en vormen daarmee een sterk marketinginstrument. Op Klantacties tref je niet alle acties aan, we proberen de krenten uit de pap te pikken. Belangrijk om te melden: we hebben ervoor gekozen om ons afzijdig te houden van kortingscodes.

 

We vermelden dus alleen die acties waarvan wij vinden dat deze boven het maaiveld uitsteken. De topacties melden we daarom afzonderlijk op de site en op onze Facebookpagina zodat consumenten op de hoogte zijn en de actie niet mislopen.

 

Klantacties heeft een uitstekend zicht op 'Nederland Actieland'. Voor ons is duidelijk welke acties veel animo hebben bij de consument en hoe actief consumenten vooraf, tijdens en na deze acties ermee bezig zijn. We zien ieder jaar weer juwelen van acties die goed doordacht en origineel zijn. Maar helaas barst het in Nederland ook van de ‘dertien in het dozijn-acties’.

 

Benieuwd naar onze inzichten?

Aan de hand van data afkomstig uit bijvoorbeeld Analytics en social media hebben we voor onszelf een aardig beeld gecreëerd van waaraan een geslaagde actie moet voldoen. Indien u interesse heeft in deze inzichten vernemen we dit graag. Ook kunnen we een analyse maken van bestaande (of toekomstige) acties aan de hand van ruim tien zorgvuldig samengestelde parameters. De analyse zal u inzichten geven in de plus- en minpunten van uw actie.

 

Stel onderstaand uw vraag en we zullen contact met u opnemen: