A-merken en winkelketens
Home » AliExpress

AliExpress

Overzicht acties en aanbiedingen

Laatste Nieuws

3 november 2017: Singles Day (11-11) Sale

Op zaterdag 11 november 2017 staat de grootste sale ter wereld van het jaar op het programma. In Nederland is de Singles Day Sale nog niet zo bekend, maar de verwachting is dat dit snel gaat veranderen. Miljoenen items zijn gedurende 1 dag sterk afgeprijsd bij AliExpress. Wacht niet en vul alvast nu je winkelmandje zodat je op 11 november alleen nog maar hoeft af te rekenen. Ideaal ook om alvast voordelig Sinterklaas- en Kerstcadeaus te kopen.

Juni / juli 2017: Summer Sale

Het is zomer en dat betekent zomersale. Ook bij AliExpress shop je nu zeer voordelige zomermode en zomerse items. 

21 maart 2017: 7th Anniversary Sale

AliExpress viert het feit dat ze 7 jaar bestaan met het uitdelen van kortingen in de vorm van coupons. De traktatie neemt maar liefst 100 miljoen dollar in beslag. De coupons kunnen worden gedownload en in sommige gevallen worden gewonnen of verdiend door het spelen van spelletjes.

Blijf op de hoogte

Uitgelicht

AliExpress Sale

Ben je benieuwd wanneer het uitverkoop is bij AliExpress? We zochten uit wanneer de saleperiodes zijn en op welke datum deze beginnen:

Singles Day Sale

Tijdens de Singles Day Sale (ook wel 11-11 Sale of Global Shopping Festival) zijn er miljoenen items afgeprijsd bij AliExpress en Alibaba. Het is de grootste sale ter wereld, zelfs groter dan bijvoorbeeld Black Friday!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.