Home » 15% korting Mazzeldagen

Mama Mazzeldagen

Overzicht artikelen 15% korting

Last update: 12-11-2018

Tijdens de Mama Mazzeldagen van Prénatal ontvang je tot 40% korting. Een flink aantal artikelen is met 15% afgeprijsd. Tot de kortingsgroep van 15% behoren ook enkele interessante en onmisbare artikelen die daardoor ook meer dan de moeite waard zijn. Bespaar hiermee tientallen tot honderden euro’s tijdens de actiedagen.

Let op: de kortingspercentages van de Mama Mazzeldagen in maart 2019 zijn nog niet bekend, daardoor zijn onderstaand de kortingspercentages van de meest recente editie weergegeven:

Babyfoons

De babyfoons welke zijn afgeprijsd zijn van de merken Alecto, Motorola, Luvion en Philips/AVENT. Er zijn al babyfoons te koop voor maar enkele tientjes. Kies voor extra opties zoals een draaibare camera.

Boxen

Zeg je babyuitzet, dan zeg je babybox. Een box is al sinds lange tijd een vertrouwd item dat een veilige omgeving biedt aan je kleintje en waarmee je ook zelf enige rust kunt ervaren. 

Stokke Tripp Trapp accessoires

Stokke Tripp Trapp is bekend vanwege de duurzame en degelijke producten die ze fabriceren. Tijdens de Mazzeldagen shop je voordelig Stokke Tripp Trapp accessoires.

Meer over de Mama Mazzeldagen

Mis geen Prénatal acties

Wil je de volgende editie van de Mama Mazzeldagen of één van de vele andere Prénatal acties niet missen? Meld je dan aan en blijf op de hoogte: