Home » Datum Mid Season Sale

Mid Season Sale

Begindatum uitverkoop

Last update: 11-12-2018

De Mid Season Sale is ieder jaar niet op een vast moment of datum. Ten eerste is het twee keer per jaar Mid Season Sale en ten tweede varieert de datum ook nog regelmatig. Daar komt nog eens bij dat iedere winkel haar eigen begin- en einddatum heeft. Maar hoe weet je dan wanneer de uitverkoop begint? Er zijn wel wat handige signalen waar je op kunt letten om te weten wanneer de Mid Season Sale in alle hevigheid losbarst.

Wanneer Mid Season Sale?

De Mid Season Sale vindt dan wel niet op vaststaande datums plaats, toch is de periode wel redelijk ingeperkt. Ieder jaar valt de uitverkoop dus in dezelfde maanden. De volgende maanden kunnen als leidraad dienen:

  • Mid Season Sale lente: eind maart, april en mei
  • Mid Season Sale herfst: september en oktober

Iedere winkel andere begindatum

Iedere winkelketen mag zelf bepalen wanneer ze starten met de Mid Season Sale. Het zou dus zelfs kunnen zijn dat er winkels helemaal niet deelnemen aan de uitverkoop, maar in de praktijk komt dit maar zelden voor. Aan de rechterzijde zijn tientallen bekende modewinkels weergegeven waar je terecht kunt tijdens de Mid Season Sale. Of profiteer direct van scherpe Mid Season Deals

Exacte begindatum

De precieze begindatum van de Mid Season Sale is echter niet bekend omdat de deelnemende winkels graag deze datum geheim houden. Dit doen de modeketens om een verrassingseffect voor hun klanten te behouden. Als ze ver van tevoren bekend maken wanneer de uitverkoop begint dan zullen klanten gaan wachten met hun aankopen en lopen de modeketens veel inkomsten mis. Toch zijn er enkele signalen waaruit blijkt dat de Mid Season Sale bijna van start gaat. Meestal start de uitverkoop wanneer er een nieuwe folder uitkomt.

Mid Season Sale gemist?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je de Mid Season Sale hebt gemist. Gelukkig is er binnen het half jaar weer een editie van deze uitverkoop. En anders kan je natuurlijk ook altijd een outlet bezoeken of wachten op bijvoorbeeld de zomersale of wintersale.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.