Home » Kortingen Mid Season Sale

Mid Season Sale: hoeveel korting?

Last update: 18-12-2017

Tijdens de Mid Season Sale is er geen vast kortingspercentage. Het is dus aan de consument om te bepalen wat de goede en minder goede aanbiedingen zijn. Grofweg ligt de korting telkens tussen de 10 en 80%. Het mooist is natuurlijk de megakorting van 70% of meer, maar hoe weet je wanneer deze kortingen worden gegeven? En hoe vind je de hoogste kortingen tijdens de Mid Season Sale?

Lage beginkorting

Op het moment dat de Mid Season Sale net begonnen is zijn de kortingen nog grotendeels laag. Vaak ligt de korting rond de 20%. Deze korting geldt op het moment dat er nog volop voorraad is en bijna alle maten nog in de aanbieding zijn. Voor de items die al bijna op zijn bij de start van de uitverkoop liggen de kortingen direct al hoger.

Korting stijgt

Naarmate de weken van de Mid Season Sale vorderen stijgen de kortingen steeds hoger. Dit komt doordat de winkels hun oude collecties echt graag compleet willen uitverkopen. Om de restpartijen alsnog te kunnen verkopen stijgt de korting steeds hoger tot uiteindelijk wel 80%. Dat betekent dat je deze artikelen bijna gratis krijgt. 

Zoeken hoogste kortingen

Bijna alle modeketens hebben via de webshop tegenwoordig ook online een uitgebreide sale-afdeling. Hier zijn alle afgeprijsde artikelen weergegeven inclusief kortingen en vaak ook de kortingspercentages. In dat laatste geval is het zeer eenvoudig om te achterhalen wat de grootste kortingen zijn. Selecteer bijvoorbeeld alleen de hoge kortingspercentages en toon dus alleen de sterkst afgeprijsde artikelen.

Deelnemende winkelketens

Mid Season Sale is fenomeen dat is voorbehouden aan modewinkels. Rechts zie je een overzicht van deelnemende winkels. Via de buttons kom je op de winkelpagina inclusief meer informatie over de begindatum van de sale.

Mid Season Sale

Direct profiteren van de scherpste Mid Season aanbiedingen? De beste deals van de bekendste modewinkels zijn hier op een rij gezet.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.