A-merken en winkelketens
Home » Nieuws

Nieuws - de laatste winkelacties

Jul 2017

Update: de korting bedraagt vanaf 21 juli 2017 zelfs tot 60%

 

Het is uitverkoop bij Zara Home met tot 40% korting op een groot deel van het assortiment. 

 

Zara Home uitverkoop

Een zeer aanzienlijk deel van het assortiment van Zara Home is momenteel in de uitverkoop. De kortingen bedragen tot 40% en geven dus een mooie kans op het voordelig in kopen van woonartikelen en andere decoratie. De uitverkoop loopt zolang de voorraad strekt dus wacht niet te lang. Bekijk hier het aanbod.

 

Overzicht van de beste Zara Home acties.

 

ZaraHomeuitverkoop-1.jpg

Lees meer »

Ontvang 15% korting op je aankopen via de online webwinkel van HEMA met de code alles15.

 

15% korting

De HEMA webwinkel houdt tijdelijk uitverkoop. Met de code 'alles15' ontvang je namelijk momenteel 15% korting op al je online HEMA aankopen. Bespaar dus veel geld op dameskleding, herenkleding, kinderkleding, slaapartikelen, woonartikelen en kook- en tafelgerei van HEMA. Bekijk hier de aanbiedingen.

 

Overzicht van de beste HEMA acties.

 

HEMA15procentkorting.jpg

Lees meer »

De uitbetaaldatums van uitkeringen, overheidstoeslagen en pensioengelden komen er weer aan. Onderstaand volgen de meest belangrijke betaaldatums van juli 2017:

 • ABP pensioen: 24 juli 2017 (binnen maximaal drie werkdagen op rekening)
 • AOW: 24 juli 2017 (zelfde dag nog op rekening)
 • Huurtoeslag: 20 juli 2017 (zelfde dag nog op rekening)
 • Kinderopvangtoeslag: 20 juli 2017 (zelfde dag nog op rekening)
 • Kindgebonden budget: 20 juli 2017 (zelfde dag nog op rekening)
 • Studiefinanciering: 24 juli 2017 (binnen maximaal drie werkdagen op rekening)
 • UWV (WIA, WAZ, WAO en Wajong): 21 juli 2017 (binnen maximaal drie werkdagen op rekening)
 • Zorgtoeslag: 20 juli 2017 (zelfde dag nog op rekening)

 

Uitbetaaldatum.jpg

Lees meer »

Voor slechts € 25 naar Walibi met de kortingskaarten van HEMA welke te koop zijn tot en met 6 augustus 2017.

 

Walibi HEMA

Bij HEMA is er momenteel een actie waarmee je voordelig Walibi kunt bezoeken. In totaal ontvang je € 10,50 korting en betaal je in plaats van € 35,50 nog maar € 25 per persoon. De tickets zijn geldig voor personen vanaf 6 jaar (kinderen tot en met 5 jaar bezoeken Walibi gratis). De voordeeltickets zijn te koop bij de filialen van HEMA en via de webwinkel van de drogisterijketen. Koop hier je voordelige tickets voor Walibi.

 

Duur van de actie

Voordelige kortingskaarten voor Walibi zijn te koop tot en met zondag 6 augustus 2017. De tickets zijn te gebruiken tot en met 26 oktober 2017. Slechts de Halloween Fright Nights zijn uitgesloten. 

 

Overzicht van de leukste HEMA acties.

 

WalibiHEMA.jpg

 

 

Lees meer »

Tot en met zaterdag 22 juli 2017 zijn alle zonnebrandmiddelen 1+1 gratis bij drogisterij Etos.

 

Zonnebrandmiddelen 1+1 gratis

De zomervakantie is begonnen en dat betekent volle zonkracht en buiten genieten. Om de huid niet te laten verbranden is het zaak om je goed in te smeren met zonnebrandmiddelen. Jezelf blijven smeren is behoorlijk prijzig, maar daar heeft Etos een oplossing voor. Tot en met zterdag 22 juli 2017 krijg je namelijk bij Eto alle zonnebrandmiddelen 1+1 gratis. Zowel het eigen merk van Etos als de verschillende topmerken zijn in de aanbieding. 

 

EtosZonnebrandmiddelen11gratis.jpg

Lees meer »

Boek nu een van de KLM Kofferpakkers en vlieg in het najaar voordelig naar topbestemmingen over de hele wereld.

 

KLM Kofferpakkers

Voor wie na de zomerperiode nog een reis wil boeken zijn de KLM Kofferpakkers zeer interessant. Je krijgt tot honderden euro's korting op vliegtickets naar wereldwijde bestemmingen. Vlieg bijvoorbeeld voordelig naar steden als New York, Havana, Miami of Beijing. Maar ook bestemmingen binnen Europa zijn voordelig geprijsd. Via de site van KLM sorteer je eenvoudig op continent en prijsklasse.

 

KLMKofferpakkers.jpg

Lees meer »

Ben je toe aan een nieuw matras? Bij IKEA zijn alle matrassen tot en met 30 juli 2017 afgeprijsd met 10 procent.

 

IKEA matrassen

Bij IKEA kan je prima matrassen kopen. En hoe beter je nacht is, hoe energieker je dag is. Een nieuw matras kan behoorlijk duur zijn, maar bij IKEA zijn ze altijd scherp geprijsd. Tot en met zondag 30 juli 2017 ontvang je zelfs 10% korting op alle matrassen bij IKEA. De enige voorwaarde is dat je lid van de IKEA Family bent. Dit lidmaatschap is gratis en geeft tal van voordelen.

 

Ook korting op dekbedovertrekken

Tot en met zondag 16 juli 2017 ontvang je ook nog eens 25% korting op dekbedovertrekken. 

 

Overzicht van de beste IKEA acties.

 

IKEAmatras.jpg

Lees meer »

De Expert Ruimt Op! weken zijn begonnen waardoor je honderden soorten consumentenelektronica met 40% korting koopt.

 

Expert Ruimt Op!

De Expert Ruimt Op! weken zijn een van de grootste uitverkoopperiodes van Expert. Consumenten ontvangen tot maar liefst 40% korting op een groot aantal producten uit het assortiment, bijvoorbeeld op audio, tv's, wasdrogers, wasmachines, tablets, scheerapparatuur, printers, enzovoorts. 

 

Ook online

De aanbiedingen zijn verkrijgbaar in de verschillende filialen van Expert, zolang de voorraad strekt. Ook online zijn de aanbiedingen geldig. Bekijk hier de aanbiedingen van dit moment.

 

ExpertRuimtop.jpg

Lees meer »

Tot en met zaterdag 15 juli 2017 zijn alle Pampers Premium luiers en Pampers babydoekjes met 50% afgeprijsd bij PLUS.

 

Alle maten Pampers

Bij PLUS koop je deze week zeer voordelig Pampers. Je ontvangt namelijk maar liefst 50 procent korting op ieder pak Pampers. Alle maten en soorten doen mee aan de actie:

 • Pampers New Baby luiers
 • Pampers Premium Protection luiers
 • Pampers Baby Dry Pants luiers
 • Pampers Wipes fresh clean
 • Pampers doekjes sensitive

 

Winkels en online

De afgeprijsde pampers zijn te koop in de supermarkten van PLUS. Ook online kunnen de luierproducten met 50% korting worden gekocht. Koop hier de online pamperaanbiedingen bij PLUS.

 

PampersPlus.jpg

Lees meer »

Tot en met zondag 16 juli 2017 is alle deodorant 1+1 gratis bij Etos. Het aanbod omvat bijna alle topmerken.

 

Deodorant 1+1 gratis

Bijna alle deodorant is sterk afgeprijsd bij Etos. Je ontvangt namelijk 1+1 gratis waarbij alle combinaties mogelijk zijn. De enige niet deelnemende deodorants zijn die van Louis Widmer, Etos, Tabac en RoC. Alle overige topmerken doen wel mee, dus bijvoorbeeld ook Fa, Axe, Rexona, Sanex, Dove, Nivea, enzovoorts. 

 

EtosDeodorant.jpg

Lees meer »

Tot en met 16 juli 2017 krijg je 25% korting op alle dekbedovertrekken van IKEA.

 

Korting op dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken heb je al snel te weinig in de kast. Maar om ze te kopen is niet altijd even leuk omdat het best dure textiel is. Bij IKEA krijg je nu 25% korting op de dekbedovertrekken en dat zijn er nogal wat. In het assortiment kan je kiezen uit verschillende maten, kleuren en motieven. En dat voor een zeer lage prijs. De actie loopt tot en met zondag 16 juli 2017.

 

IKEADekbedovertrekken.jpg

 

 

Lees meer »

De zomersale is nu op volle snelheid en langzaam gaan de kortingen naar het maximale punt. Bekijk het handige overzicht met alle zomersale Deals van de beste winkelketens.

 

Oplopende kortingen

Tijdens uitverkoopperiodes als de zomersale gaan de winkelketens ieder jaar op dezelfde manier te werk. De zomersale begint met kortingen van enkele tientallen procenten. Maar naarmate de weken voorbij gaan wordt de korting opgevoerd. Tot op het moment dat de kortingen ongeveer 70 tot 80% zijn. En op dat punt geraken we nu begin juli. 

 

Overzicht

Alle Zomersale Deals van de beste en populairste winkelketens zijn op een rij gezet. Bekijk de Zomersale Deals hier.

 

zomersaledeals.jpg

Lees meer »

Bij Action koop je nu zeer voordelige kleding tijdens de Textielactie. Alles gaat eruit voor een vast laag bedrag van € 0,99 tot € 2,99 per item.

 

Textielactie

Leuke zomerse mode voor een prikkie? Dan moet je bij Action zijn, want daar is nu de Textielactie. Allerlei leuke modieuze kleding gaat de deur uit voor € 0,99 of € 1,99 of € 2,99. Van singlets tot jurkjes en van jumpsuits tot shorts; alles is enorm voordelig.

 

ActionTextielactie.jpg

Lees meer »

Heerlijk voordelig online shoppen is nu mogelijk bij Bol.com want daar is momenteel de sale bezig. 

 

Bol.com sale

Bol is uitgegroeid tot een van de meest populaire (online) ketens van Nederland met iedere minuut weer meerdere orders. Bol blinkt vooral uit door het enorme assortiment. Op dit moment is het uitverkoop bij Bol en koop je vele duizenden items extra voordelig. De sale geldt voor een groot deel van het assortiment waaronder bijvoorbeeld beeld en geluid, films, gezondheidsproducten, keuken en huishoudelijke apparatuur, telefonie en tablets, speelgoed, babyartikelen, dierartikelen en ga zo maar door. Bekijk hier het afgeprijsde aanbod op Bol.

 

Overzicht beste Bol acties.

 

BolSale.jpg

Lees meer »

De openingsdatum van tien filialen van Hudson's Bay is bekendgemaakt. De flagshipstore in Amsterdam is op 17 augustus 2017 de eerste.

 

Primeur voor Amsterdam

Het eerste Nederlandse filiaal van Hudson's Bay opent op donderdag 17 augustus 2017 de deuren in Amsterdam. En niet zomaar een filiaal, het gaat hierbij om de flagshipstore van Hudson's Bay oftewel de belangrijkste winkel van ons land.

 

Andere steden volgen snel

Na de opening van Hudson's Bay Amsterdam openen vervolgens iedere week één of twee nieuwe filialen. Tot en met eind september is er een continue stroom van nieuwe filialen:

 • 17 augustus: Amsterdam (flagshipstore)
 • 24 augustus: Leiden
 • 31 augustus: Breda en Rotterdam
 • 7 september: Den Haag en Maastricht
 • 14 september: Almere en Zwolle
 • 21 september: Den Bosch en Tilburg

 

Overige winkelopeningen

Na 21 sepember volgen er nog meer winkelopeningen maar deze laten nog even op zich wachten. In 2018 en 2019 openen de Hudson's Bay filialen in Haarlem, Enschede, Amstelveen, Utrecht en Amersfoort.

 

HudsonsBay2.jpg

Lees meer »

De NS Zomertoer komt terug en dat betekent weer voordelig een dag reizen met de trein met twee personen.

 

NS Zomertoer

Veel treinreizigers zal de naam Zomertoer bekend in de oren klinken. Tot 2011 verkocht NS de zomertoer tickets. Dit jaar komt de Zomertoer weer terug en reis je met twee personen weer voordelig een dag door Nederland. De Zomertoer is geldig op doordeweekse dagen vanaf 9.00 uur. De actie loopt De kosten van de NS Zomertoer bedragen:

 • € 13 per persoon voor de tweede klas
 • € 17,50 per persoon voor de eerste klas
 • Bij het NS Zomertoer ticket ontvang je een Kiosk kortingsbon voor een Lipton Green 50 cl en een cookie

 

Treinmaatschappijen

De NS Zomertoer is niet alleen geldig bij de Nederlandse Spoorwegen. Met het treinkaartje kan je reizen via alle treinmaatschappijen in Nederland.

 

Duur van de actie

De NS Zomertoer is uiteraard alleen op de zomerperiode van toepassing. De actie duurt van 3 juli tot en met 31 augustus 2017. Tickets voor de NS Zomertoer zijn alleen online te koop via de website van NS.

 

Overzicht van de beste NS acties.

 

NSZomertoer.jpg

Lees meer »

Vanaf maandag 3 juli 2017 zijn er weer de Hamsterweken bij Albert Heijn. Dat betekent weer veel korting op boodschappen.

 

AH Hamsterweken

Enkele keren per jaar zijn er weer de Hamsterweken bij Albert Heijn. Zo ook tijdens de zomerperiode en ook in 2017 is dit weer het geval. Op maandag 3 juli 2017 starten de Hamsterweken en deze duren enkele weken. Krijg bijvoorbeeld 2e producten gratis, kortingen of aankopen voor een vast laag bedrag. De Hamsterweken vinden plaats in de filialen van Albert Heijn en ook via de AH website waar je online boodschappen kunt doen. Bekijk hier de Hamsterweken aanbiedingen.

 

Overzicht beste AH acties.

 

AHHamsterweken.jpg

Lees meer »

Van maandag 3 tot en met zondag 16 juli 2017 zijn er bij Etos een groot aantal producten afgeprijsd en krijg je 1+1 gratis.

 

1+1 gratis

Etos weet telkens weer goede kortingsacties te organiseren en de komende twee weken is het weer raak. Dan krijg je weer vele honderden producten 1+1 gratis. Het gaat hierbij om onder andere alle producten van l'Oreal Paris, Andrélon, deodorant, Nivea, Etos mascara, Scholl, enzovoorts. Bespaar dus snel vele tientallen euro's op je verzorgingsproducten van echte A-merken. Bekijk hier de aanbiedingen van de komende twee weken.

 

Overzicht meer Etos acties.

 

Etos11gratis.jpg

Lees meer »
Jun 2017

Tot wel 50% korting bij Shoeby op mode voor mannen, vrouwen en kinderen tijdens de zomersale.


Shoeby zomersale

Bijna alle grote modeketens zijn ondertussen al met de zomersale begonnen. Ook Shoeby heeft vandaag namelijk het startschot gegeven voor een periode vol voordelen en kortingen op kleding en schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. De korting loopt op tot ongeveer 50%. Bekijk hier de afgeprijsde sale aanbiedingen.

 

Shoebyzomersale.jpg

Lees meer »

Het is weer HEMARKT bij HEMA en daardoor krijg je tot 50% korting op een groot aantal producten van HEMA.

 

HEMARKT

Het is weer voordelig shoppen bij HEMA tijdens de periodieke uitverkoop (HEMARKT). Je ontvangt kortingen op bijvoorbeeld mode voor dames, heren, kinderen en baby's. Maar ook kantooratikelen, woonartikelen, keukengerei en andere huishoudelijke producten zijn sterk afgeprijsd. De korting loopt op tot 50% waardoor je veel geld kunt besparen. Bekijk hier de afgeprijsde HEMA artikelen.

 

HEMARKT.jpg

Lees meer »

Van 26 juni tot en met 9 juli 2017 zijn er bij Albert Heijn voordelige treinkaarten te koop. Reis een dag met de trein voor maar € 15 inclusief een gratis koffie.

 

Treinkaartactie AH

Gedurende twee weken worden bij Albert Heijn weer voordelige treintickets verkocht. Deze populaire actie biedt de kans om een hele dag voordelig te reizen met de trein. Het AH treinticket kost slechts € 15 per persoon. Tevens ontvang je een gratis koffie die je kan halen bij AH to go filialen.

 

Verkoop- en reisperiode

De voordelige treinkaartjes zijn te koop van maandag 26 juni tot en met zondag 9 juli 2017. De tickets zijn geldig tot en met 3 september 2017. De treinkaarten zijn niet op ieder moment van de dag geldig. Op doordeweekse dagen mag je namelijk reizen voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. In het weekend zijn de kaarten wel de hele dag geldig.

 

AHTreinactie.jpg

 

 

 

 

Lees meer »

Win nu 2 x 2 kaarten voor het festival Share a Perfect Day dat plaatsvindt in Hilvarenbeek van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli 2017. Meedoen is eenvoudig, het enige wat je hoeft te doen is dit bericht op Facebook te liken.

 

Deelnemen is mogelijk tot en met maandag 26 juni 2017. Op dinsdag 27 juni 2017 zullen de winnaars bekend worden gemaakt en zal er contact met de winnaars worden opgenomen. De winnaars hebben recht op twee tickets voor Share a Perfect Day op een dag naar keuze.

 

Shareaperfectday2.jpg

Lees meer »

Het is uitverkoop bij MS Mode en het is ditmaal tijd voor de zomersale. De sale begint met kortingen tot 50%.

 

MS Mode zomersale

De maanden juli en augustus staan voor de deur en dat betekent zomer! Nog even snel je zomergarderobe aanvullen is nu extra voordelig bij MS Mode want het is zomersale. 

 

MSModeZomersale.jpg

Lees meer »

De befaamde Vlaggetjesweken zijn weer begonnen bij C&A. Profiteer van 50% korting op duizenden zomerartikelen.

 

C&A zomersale

De zomersale van C&A staat ook wel bekend als de Vlaggetjesweken. Gedurende meerdere weken speelt C&A Sinterklaas en geeft het enorme kortingen op haar zomercollectie. De kortingen lopen op tot circa 50% en naarmate de weken vorderen kan het voordeel zelfs nog groter worden. Er zijn aanbiedingen voor dames, heren, kinderen, baby's en de Clockhouse collecties. Bekijk hier de aanbiedingen van de C&A zomersale 2017.

 

Update 22 juni 2017

De zomersale gaat nog een tandje hoger bij C&A. De kortingen bedragen nu tot maar liefst 70%. Je betaalt dus in veel gevallen nog maar iets meer dan een kwart van de normale winkelprijs!

 

Meer over de Vlaggetjesweken.

 

CAVlaggetjesweken-2.jpg 

Lees meer »

Het is weer zomersale bij Zara met tientallen procenten korting op de lente- en zomercollecties,

 

Zara zomersale

Het is de zomersale waar de meeste shoplustigen op wachten; de zomersale bij Zara. De zomersale vindt plaats in de online shop van Zara en natuurlijk in de winkels van de Spaanse modeketen. Afgeprijsde items zijn er voor dames, heren, kinderen en de TRF lijnen. Ga direct naar de Zara webshop.

 

Overzicht van de beste Zara aanbiedingen.

 

ZaraZomersale.jpg

Lees meer »

Nog een aansprekende modeketen die de zomersale heeft gestart en ditmaal is het Pull and Bear waar je met 50% korting zomermode kunt kopen.

 

Zomersale bij Pull and Bear

Zowel in de filialen en via de webwinkel van Pull and Bear is het nu zomersale. De uitverkoop geldt voor zowel herenmode en damesmode van de lente- en zomercollecties. De korting loopt op tot ongeveer 50%. Bekijk hier het afgeprijsde aanbod.

 

PullandBearzomersale.jpg

 

 

Lees meer »

Ook bij Mango shop je de komende periode extra voordelig. Je ontvangt namelijk tot 50% korting op een aanzienlijk deel van de lente- en zomercollectie.

 

Mango zomersale

Spanje en modeketens, het is al jarenlang een gelukkig huwelijk. Ook Mango is een Spaans modehuis met altijd zeer interessante collecties. En wanneer je dan ook nog eens de helft minder betaalt voor de mode is shoppen er wel heel aantrekkelijk. En voordelig shoppen doe je natuurlijk tijdens de zomersale die nu in volle hevigheid is losgebarsten. Bekijk hier de afgeprijsde items.

 

MangoSale.jpg

Lees meer »

Ontvang tot dertig procent korting op de mode van het Nederlandse modemerk G-Star.

 

G-Star Sale

Momenteel is het zomersale bij G-Star waardoor iedereen kan profiteren van kortingen tot 30% op de kleding en schoenen van het bekende modemerk. Je bespaart dus al heel snel tientallen euro's per item. 

 

GStarSale.jpg

Lees meer »

De bekendste uitverkoop van IKEA is weer van start gegaan. Tot en met zondag 2 juli 2017 is het PLUNDRA met kortingen tot 70%.

 

IKEA PLUNDRA

IKEA is druk bezig met de introductie van nieuwe collecties en daardoor krijg je momenteel grote kortingen op de voorgaande collecties. Het is dus weer tijd voor PLUNDRA, de nummer 1 uitverkoop van het Zweedse woonwarenhuis. Deze editie van PLUNDRA duurt van maandag 19 juni tot en met zondag 2 juli 2017. De kortingen zijn zeer aantrekkelijk want ze lopen op tot maar liefst 70%. Zoek je dus nog artikelen voor in huis, dan is een bezoekje aan één van de IKEA filialen een must. 

 

Overzicht beste IKEA acties.

 

IKEAPlundrajuni2017.jpg

Lees meer »

Bij Blokker zijn duizenden producten scherp afgeprijsd tijdens de grootse sale.

 

Grootse Sale

Blokker heeft weer een actie die zeer de moeite waard is. Het is momenteel Grootse Sale en dat betekent heel veel korting op duizenden producten uit het ruime assortiment. Hierdoor koop je momenteel voordelige consumentenelektronica, speelgoed, eetgerei, pannen, woonartikelen, enzovoorts. Bekijk hier de aanbiedingen.

 

Naar overzicht met beste Blokker acties.

 

BlokkerGrootseSale.jpg

Lees meer »

Tot en met 30 juli 2017 spaar je voor een gratis NIVEA pakket ter waarde van € 30 bij Etos.

 

NIVEA pakket

Bij Etos ontvang je de komende tijd bij iedere vijf euro die je besteed 1 spaarpunt voor de NIVEA actie. Wanneer je 18 punten bijeen hebt gespaard kan je deze inwisselen voor een gratis NIVEA pakket boordevol verzorgingsproducten. De spaaractie voor het gratis NIVEA pakket duurt tot en met zondag 30 juli 2017. Volle spaarkaarten kunnen worden ingeleverd tot en met 13 augustus 2017. 

 

Inhoud pakket

Het NIVEA pakket vertegenwoordigt een winkelwaarde van maar liefst € 30. Maar wat zit er eigenlijk allemaal in het pakket? Nou, de volgende NIVEA producten dus:

 • Body Milk
 • Blauwe strandbal
 • Zonnebrandmiddel
 • Verzorgende handcrème
 • Herstellende shampoo
 • Men crème
 • Silk mousse crème care

 

Sneller sparen

Iedere week heeft Etos nieuwe producten waarmee je nog sneller spaart. Je ontvangt namelijk een extra spaarpunt bij alle items welke zijn voorzien van het roze '+1 extra punt' logo.

 

NIVEApakketEtos.jpg

Lees meer »

Profiteer vanaf nu van de zomersale bij Bonprix met korting tot 60%.

 

Bonprix zomersale

De bekende modewebshop Bonprix is er ook aan begonnen. We hebben het hier natuurlijk over de zomersale die er is losgebarsten. Duizenden items zijn de komende periode tot ongeveer 60% afgeprijsd. Het gaat om flinke delen van de dames-, heren-, kinder- en wooncollecties. Bekijk hier het aanbod.

 

Overzicht beste Bonprix acties.

 

BonprixZomersale.jpg

Lees meer »

Bij Adidas koop je nu voordelige sportkleding, sportschoenen en andere sportartikelen tijdens de End of Season zomersale.

 

End of Season zomersale Adidas

Meerdere keren per jaar vindt er bij Adidas een grootschalige vervanging plaats van de collecties. Dat zijn mooie momenten voor de klant want het geeft de kans om voordelig Adidas producten te kopen. Vanaf vandaag is de End of Season zomersale losgebarsten bij Adidas. Je krijgt tot 50% korting op de zomercollecties van het bekende sportmerk. Er zijn afgeprijsde artikelen voor dames, heren en kinderen. Bekijk hier de aanbiedingen

 

Overzicht van de beste Adidas acties.

 

Adidaszomersale.jpg

Lees meer »

Ook bij River Island nu uitverkoop met 50% korting op zomerse kleding, schoenen en mode accessoires.

 

Zomersale bij River Island

Winkel na winkel begint inmiddels met de grote zomersale. De volgende waar je terecht kunt voor voordelige zomerkleding, schoenen en overige mode accessoires is River Island. De korting bedraagt tot 50% op artikelen voor dames, heren en kinderen. Bekijk hier de aanbiedingen.

 

Overzicht beste River Island acties.

 

RiverIslandzomersale.jpg

Lees meer »

Shop voordelige mode, woonartikelen en cosmetica bij De Bijenkorf dankzij de zomeruitverkoop.

 

Zomeruitverkoop Bijenkorf

Het is een van de uitverkoopperiodes waar het meest naar wordt uitgekeken in Nederland: de zomeruitverkoop van De Bijenkorf. En er is goed nieuws, want deze uitverkoop is weer begonnen. Ontvang tientallen procenten korting op duizenden producten van A-merken. De aanbiedingen zijn onderverdeeld in damesmode, herenmode, kindermode, woonartikelen, designartikelen en cosmetica. De korting loopt op tot 50%. Bekijk hier de aanbiedingen tijdens de Bijenkorf zomersale.

 

Overzicht van de beste Bijenkorf acties.

 

Bijenkorfzomersale.jpg

Lees meer »

Bij Omoda koop je voordelige schoenen voor dames, heren en kinderen tijdens de zomersale.

 

Omoda zomersale

Ook bij schoengigant Omoda is de zomeruitverkoop van start gegaan. Op grote delen van de zomercollecties voor mannen, vrouwen en kinderen krijg je nu flinke kortingen. Bespaar tientallen euro's op je nieuwe schoenen tijdens de zomersale. Bekijk hier de aanbiedingen.

 

OmodaZomersale.jpg

Lees meer »

Tijdens de Superopruiming van Baby-Dump ontvang je tot 50% korting op honderden producten waaronder nieuwe collecties.

 

Superopruiming

Baby-Dump staat bekend door de altijd scherpe aanbiedingen en acties. Vanaf vandaag is het Superopruiming bij de winkelketen gespecialiseerd in baby-, kinder- en zwangerschapsartikelen. Ontvang tot 50% korting op onder andere kleding, boxkleden, buikdragers, badjes, schommelstoelen, traphekjes, enzovoorts. Bekijk hier de aanbiedingen.

 

Overzicht alle Baby-Dump aanbiedingen.

 

superopruimingbaby-dump.jpg

Lees meer »

Ook bij Vero Moda is de zomersale begonnen met kortingen oplopend tot 50%.

 

Sale Vero Moda

De zomermaanden zijn begonnen en dus is het tijd voor de zomersale. Voordelige zomerse kleding en andere typische zomeritems zijn weer te koop voor een lage prijs. Vero Moda heeft inmiddels het startsein gegeven voor haar zomersale. De kortingen lopen op tot 50%.

 

Saleveromoda.jpg

Lees meer »

Volop mode aanbiedingen bij Shoeby tijdens 10 Days Only.

 

10 Days Only

Bij Shoeby zijn er nu honderden items afgeprijsd tijdens de 10 Days Only actie. Zoals de naam al verklapt zijn de aanbiedingen tien dagen geldig. Er zijn aanbiedingen voor dames, heren en kinderen dus iedereen profiteert mee van 10 Days Only bij Shoeby. Bekijk hier de aanbiedingen.

 

10daysonlyshoeby.jpg

Lees meer »

Spaar bij Albert Heijn van 12 juni tot en met 13 augustus 2017 voor prachtig buitenservies.

 

AH servies actie

Albert Heijn organiseert regelmatig nieuwe spaaracties waarbij je kunt sparen voor gratis of voordelige producten. Vanaf maandag 12 juni 2017 spaar je voor korting op stylvol en praktisch servies. Er is verschillende soorten servies waarvoor gespaard kan worden, bijvoorbeeld een dipschaal, gewone schaal, serveerschalen, en borden. Het servies is typisch buitenservies omdat het is gemaakt van melanine. Melanine is licht en sterk en geschikt voor in de vaatwasser.

 

Hoe werkt het?

Het sparen voor het servies is eenvoudig. Je ontvangt voor iedere € 10 die je uitgeeft 1 servieszegel welke je op de spaarkaart kunt plakken. De spaarkaart is na 20 zegels vol en op dat moment kan je voordelig servies kopen. De spaarkaarten zijn gratis verkrijgbaar in de AH filialen of via de website van Albert Heijn. Volle spaarkaarten zijn in te leveren tussen 12 juni en 20 augustus 2017.

 

Winkels en online

De AH servies spaaractie geldt zowel voor de normale filialen van Albert Heijn als voor via de website van AH bestelde boodschappen

 

Overzicht servies

Met een volle spaarkaart kan je kiezen voor het volgende servies:

 • set van 2 kommen, 10cm: volle spaarkaart + € 1,99
 • set van 2 kommen, 15cm: volle spaarkaart + € 2,99 
 • set van 2 borden, 23cm: volle spaarkaart + € 3,99 
 • saladeschaal 23 cm: volle spaarkaart + € 4,99 
 • serveerschaal 30cm: volle spaarkaart + € 4,99 

 

Sneller sparen

Vind je 1 servieszegel voor iedere € 10 niet voldoende? Het is mogelijk om sneller te sparen wanneer je Bonusaanbiedingen koopt welke zijn voorzien van een extra servieszegel. Iedere week zijn er weer nieuwe Bonusartikelen die recht geven op een extra spaarzegel.

 

Overzicht van de beste AH acties.

 

AHServiesActie.jpg

Lees meer »

Tot en met 18 juni 2017 ontvang je als IKEA Family member 15% korting op voedselopbergers.

 

Voedselopbergers

In een huishouden is het altijd een kunst om de voedselvoorraad netjes op te slaan. Vaak puilen kastjes uit of scheuren verpakkingen kapot waardoor het een rommeltje worden. Een oplossing bieden de voedselopbergers van IKEA, denk aan voorraadpotten, opbergdoosjes, enzovoorts. Bij IKEA zijn deze producten momenteel een stuk voordeliger wanneer je Family Member bent. Je ontvangt dan namelijk 15% korting. De actie loopt nog tot en met 18 juni 2017. 

 

De beste IKEA acties in 1 overzicht.

 

IKEAVoedselopbergers.jpg

Lees meer »

Zara Home biedt momenteel 30 tot 40% korting op honderden artikelen.

 

Korting bij Zara Home

Tijdelijk zijn honderden items van woonwinkel Zara Home afgeprijsd met wel 30 tot 40%. Het gaat om artikelen behorend tot de categorieën slaapkamer, badkamer, eetkamer, decoratieve artikelen, huiskleding en accessoires. De aanbiedingen zijn geldig tot en met 15 juni 2017. Je vindt de aanbiedingen op de website van Zara Home onder het kopje 'aanbiedingen'.

 

Overzicht beste Zara Home acties.

 

ZaraHomeAanbiedingen.jpg

Lees meer »

Bij Action koop je zeer voordelig schoolspullen voor het nieuwe schooljaar dankzij de Cool 2 School actie.

 

Cool 2 School

Action richt zich de komende periode onder andere op het nieuwe schooljaar. Tijdens de Cool 2 School actie koop je bij Action voordelige agenda's, rugtassen, etuis, schriften, woordenboeken, rekenmachines, beschermhoezen voor tablets, pennen en nog tal van andere schoolspullen. En de prijs is zoals we van Action gewend zijn: zeer scherp. Bekijk hier het aanbod.

 

Cool2School.jpg

Lees meer »

Het is weer voordelig shoppen bij H&M want de zomersale is begonnen. Kortingen tot wel 60%.

 

H&M zomersale

Een van de hoogtepunten op modegebied in de zomermaanden is natuurlijk wanneer de zomersale begint. Ook bij H&M is de uitverkoop vandaag losgebarsten met kortingen tot 60% op damesmode, herenmode, kindermode en de Home-collectie. Voor velen is H&M de meest geliefde winkel, dus dit is een mooie kans om veel te besparen op je aankopen. 

 

Overzicht van de beste H&M acties.

 

HMzomersale.jpg

Lees meer »

HEMA heeft scherpe dagaanbiedingen die telkens maar 1 dag geldig zijn. Profiteer van de HEMA Dagacties.

 

HEMA Dagacties

HEMA heeft weer een leuke nieuwe actie; de HEMA Dagacties. Dit zijn aanbiedingen die slechts 1 dag geldig zijn en waarvoor geldt op=op. Ruim 800 items zijn afgeprijsd waarbij je kunt profiteren van bijvoorbeeld 2+1 gratis, artikelen voor de halve prijs, kortingspercentages, enzovoorts. De HEMA Dagacties vind je alleen in de online webwinkel. Bekijk hier de aanbiedingen.

 

HEMADagacties.jpg

Lees meer »

Bij Forever 21 ontvang je momenteel 30% korting op honderden zomeritems.

 

30% korting op zomerartikelen

Is je zomercollectie nog niet compleet en ben je ook zo dol op Forever 21? Op dit moment zijn honderden zomerartikelen met 30% afgeprijsd. Bespaar hierdoor veel geld op je last minute zomeraankopen. De aanbiedingen zijn onder te verdelen in items voor dames, heren, grote maten, schoenen en mode accessoires. Bekijk hier de aanbiedingen.

 

Forever21zomeruitverkoop.jpg

Lees meer »