A-merken en winkelketens
Home » Nieuws

Nieuws - de laatste winkelacties

Jul 2017

Update: de korting bedraagt vanaf 21 juli 2017 zelfs tot 60%

 

Het is uitverkoop bij Zara Home met tot 40% korting op een groot deel van het assortiment. 

 

Zara Home uitverkoop

Een zeer aanzienlijk deel van het assortiment van Zara Home is momenteel in de uitverkoop. De kortingen bedragen tot 40% en geven dus een mooie kans op het voordelig in kopen van woonartikelen en andere decoratie. De uitverkoop loopt zolang de voorraad strekt dus wacht niet te lang. Bekijk hier het aanbod.

 

Overzicht van de beste Zara Home acties.

 

ZaraHomeuitverkoop-1.jpg

Lees meer »

De uitbetaaldatums van uitkeringen, overheidstoeslagen en pensioengelden komen er weer aan. Onderstaand volgen de meest belangrijke betaaldatums van juli 2017:

 • ABP pensioen: 24 juli 2017 (binnen maximaal drie werkdagen op rekening)
 • AOW: 24 juli 2017 (zelfde dag nog op rekening)
 • Huurtoeslag: 20 juli 2017 (zelfde dag nog op rekening)
 • Kinderopvangtoeslag: 20 juli 2017 (zelfde dag nog op rekening)
 • Kindgebonden budget: 20 juli 2017 (zelfde dag nog op rekening)
 • Studiefinanciering: 24 juli 2017 (binnen maximaal drie werkdagen op rekening)
 • UWV (WIA, WAZ, WAO en Wajong): 21 juli 2017 (binnen maximaal drie werkdagen op rekening)
 • Zorgtoeslag: 20 juli 2017 (zelfde dag nog op rekening)

 

Uitbetaaldatum.jpg

Lees meer »

De zomersale is nu op volle snelheid en langzaam gaan de kortingen naar het maximale punt. Bekijk het handige overzicht met alle zomersale Deals van de beste winkelketens.

 

Oplopende kortingen

Tijdens uitverkoopperiodes als de zomersale gaan de winkelketens ieder jaar op dezelfde manier te werk. De zomersale begint met kortingen van enkele tientallen procenten. Maar naarmate de weken voorbij gaan wordt de korting opgevoerd. Tot op het moment dat de kortingen ongeveer 70 tot 80% zijn. En op dat punt geraken we nu begin juli. 

 

Overzicht

Alle Zomersale Deals van de beste en populairste winkelketens zijn op een rij gezet. Bekijk de Zomersale Deals hier.

 

zomersaledeals.jpg

Lees meer »

De openingsdatum van tien filialen van Hudson's Bay is bekendgemaakt. De flagshipstore in Amsterdam is op 17 augustus 2017 de eerste.

 

Primeur voor Amsterdam

Het eerste Nederlandse filiaal van Hudson's Bay opent op donderdag 17 augustus 2017 de deuren in Amsterdam. En niet zomaar een filiaal, het gaat hierbij om de flagshipstore van Hudson's Bay oftewel de belangrijkste winkel van ons land.

 

Andere steden volgen snel

Na de opening van Hudson's Bay Amsterdam openen vervolgens iedere week één of twee nieuwe filialen. Tot en met eind september is er een continue stroom van nieuwe filialen:

 • 17 augustus: Amsterdam (flagshipstore)
 • 24 augustus: Leiden
 • 31 augustus: Breda en Rotterdam
 • 7 september: Den Haag en Maastricht
 • 14 september: Almere en Zwolle
 • 21 september: Den Bosch en Tilburg

 

Overige winkelopeningen

Na 21 sepember volgen er nog meer winkelopeningen maar deze laten nog even op zich wachten. In 2018 en 2019 openen de Hudson's Bay filialen in Haarlem, Enschede, Amstelveen, Utrecht en Amersfoort.

 

HudsonsBay2.jpg

Lees meer »
Jun 2017

Win nu 2 x 2 kaarten voor het festival Share a Perfect Day dat plaatsvindt in Hilvarenbeek van vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli 2017. Meedoen is eenvoudig, het enige wat je hoeft te doen is dit bericht op Facebook te liken.

 

Deelnemen is mogelijk tot en met maandag 26 juni 2017. Op dinsdag 27 juni 2017 zullen de winnaars bekend worden gemaakt en zal er contact met de winnaars worden opgenomen. De winnaars hebben recht op twee tickets voor Share a Perfect Day op een dag naar keuze.

 

Shareaperfectday2.jpg

Lees meer »

Het is uitverkoop bij MS Mode en het is ditmaal tijd voor de zomersale. De sale begint met kortingen tot 50%.

 

MS Mode zomersale

De maanden juli en augustus staan voor de deur en dat betekent zomer! Nog even snel je zomergarderobe aanvullen is nu extra voordelig bij MS Mode want het is zomersale. 

 

MSModeZomersale.jpg

Lees meer »

Het is weer zomersale bij Zara met tientallen procenten korting op de lente- en zomercollecties,

 

Zara zomersale

Het is de zomersale waar de meeste shoplustigen op wachten; de zomersale bij Zara. De zomersale vindt plaats in de online shop van Zara en natuurlijk in de winkels van de Spaanse modeketen. Afgeprijsde items zijn er voor dames, heren, kinderen en de TRF lijnen. Ga direct naar de Zara webshop.

 

Overzicht van de beste Zara aanbiedingen.

 

ZaraZomersale.jpg

Lees meer »

Nog een aansprekende modeketen die de zomersale heeft gestart en ditmaal is het Pull and Bear waar je met 50% korting zomermode kunt kopen.

 

Zomersale bij Pull and Bear

Zowel in de filialen en via de webwinkel van Pull and Bear is het nu zomersale. De uitverkoop geldt voor zowel herenmode en damesmode van de lente- en zomercollecties. De korting loopt op tot ongeveer 50%. Bekijk hier het afgeprijsde aanbod.

 

PullandBearzomersale.jpg

 

 

Lees meer »

Ook bij Mango shop je de komende periode extra voordelig. Je ontvangt namelijk tot 50% korting op een aanzienlijk deel van de lente- en zomercollectie.

 

Mango zomersale

Spanje en modeketens, het is al jarenlang een gelukkig huwelijk. Ook Mango is een Spaans modehuis met altijd zeer interessante collecties. En wanneer je dan ook nog eens de helft minder betaalt voor de mode is shoppen er wel heel aantrekkelijk. En voordelig shoppen doe je natuurlijk tijdens de zomersale die nu in volle hevigheid is losgebarsten. Bekijk hier de afgeprijsde items.

 

MangoSale.jpg

Lees meer »

Ontvang tot dertig procent korting op de mode van het Nederlandse modemerk G-Star.

 

G-Star Sale

Momenteel is het zomersale bij G-Star waardoor iedereen kan profiteren van kortingen tot 30% op de kleding en schoenen van het bekende modemerk. Je bespaart dus al heel snel tientallen euro's per item. 

 

GStarSale.jpg

Lees meer »

Profiteer vanaf nu van de zomersale bij Bonprix met korting tot 60%.

 

Bonprix zomersale

De bekende modewebshop Bonprix is er ook aan begonnen. We hebben het hier natuurlijk over de zomersale die er is losgebarsten. Duizenden items zijn de komende periode tot ongeveer 60% afgeprijsd. Het gaat om flinke delen van de dames-, heren-, kinder- en wooncollecties. Bekijk hier het aanbod.

 

Overzicht beste Bonprix acties.

 

BonprixZomersale.jpg

Lees meer »

Bij Adidas koop je nu voordelige sportkleding, sportschoenen en andere sportartikelen tijdens de End of Season zomersale.

 

End of Season zomersale Adidas

Meerdere keren per jaar vindt er bij Adidas een grootschalige vervanging plaats van de collecties. Dat zijn mooie momenten voor de klant want het geeft de kans om voordelig Adidas producten te kopen. Vanaf vandaag is de End of Season zomersale losgebarsten bij Adidas. Je krijgt tot 50% korting op de zomercollecties van het bekende sportmerk. Er zijn afgeprijsde artikelen voor dames, heren en kinderen. Bekijk hier de aanbiedingen

 

Overzicht van de beste Adidas acties.

 

Adidaszomersale.jpg

Lees meer »

Bij Omoda koop je voordelige schoenen voor dames, heren en kinderen tijdens de zomersale.

 

Omoda zomersale

Ook bij schoengigant Omoda is de zomeruitverkoop van start gegaan. Op grote delen van de zomercollecties voor mannen, vrouwen en kinderen krijg je nu flinke kortingen. Bespaar tientallen euro's op je nieuwe schoenen tijdens de zomersale. Bekijk hier de aanbiedingen.

 

OmodaZomersale.jpg

Lees meer »

Zara Home biedt momenteel 30 tot 40% korting op honderden artikelen.

 

Korting bij Zara Home

Tijdelijk zijn honderden items van woonwinkel Zara Home afgeprijsd met wel 30 tot 40%. Het gaat om artikelen behorend tot de categorieën slaapkamer, badkamer, eetkamer, decoratieve artikelen, huiskleding en accessoires. De aanbiedingen zijn geldig tot en met 15 juni 2017. Je vindt de aanbiedingen op de website van Zara Home onder het kopje 'aanbiedingen'.

 

Overzicht beste Zara Home acties.

 

ZaraHomeAanbiedingen.jpg

Lees meer »

Bij Vingino is de grote zomersale begonnen met kortingen tot wel 50%.

 

Vingino zomersale

De maand juni is de maand dat de zomersale langzaam van start gaat. Vingino is er vroeg bij en is al gestart met hoge kortingen. Op honderden items krijg je namelijk de komende weken tot wel 50% korting. De kinderkleding van Vingino is een begrip in Nederland. Tijdens deze zomersale koop je vooral zomerse items. Bekijk hier de aanbiedingen.

 

Vinginozomersale.jpg

Lees meer »

Tot en met 11 juni 2017 profiteer je van verschillende gratis acties bij Specsavers bij de aankoop van een montuur.

 

Gratis artikelen bij aankoop montuur

Wanneer je bij Specsavers een montuur koopt van € 79 of meer profiteer je tijdelijk van diverse leuke acties. Je mag dan namelijk kiezen uit één van de volgende opties:

 • Gratis tweede bril inclusief glazen en glasopties
 • Gratis ontspiegelde en kraswerende glazen 
 • Gratis varifocale glazen
 • Gratis dunnere ontspiegelde en kraswerende glazen

 

Duur van de actie

De actie van Specsavers loopt nog tot en met zondag 11 juni 2017.

 

Specsaversgratisactie.jpg

 

Lees meer »
May 2017

Bij Lidl ontvang je voor iedere € 20 een kraskaart waarmee meer dan 1 miljoen prijzen te winnen zijn.

 

Kraskaarten Lidl

Lidl bestaat in Nederland 20 jaar en dat wordt op grootse wijze gevierd. De supermarktketen pakt de laatste tijd regelmatig uit met bijzondere kortingsacties. Nu is er een winactie met kraskaarten. Voor iedere € 20 die wordt uitgegeven bij Lidl ontvang je een kraskaart waarmee je prijzen kunt winnen. In totaal zijn er meer dan 1 miljoen prijzen. Voorbeelden van prijzen zijn een jaar lang gratis boodschappen, vakantiereizen, gratis producten, enzovoorts. Kras simpelweg het vakje open en zie direct of je hebt gewonnen.

 

Actieduur

De Lidl Kraskaartactie duurt van maandag 29 mei tot en met woensdag 28 juni 2017. Als je een prijs hebt gewonnen moet je de kraskaart goed bewaren aangezien je deze zult moeten inleveren. Het inleveren van prijswinnende Lidl kraskaarten kan tot en met zondag 9 juli 2017.

 

LidlKraskaartactie.jpg

Lees meer »

Van 25 tot en met 28 mei 2017 is het Kortings4daagse bij Prénatal met tientallen procenten korting.

 

Kortings4daagse Prénatal

Baby-, kinder- en zwangerschapsketen Prénatal is de favoriete winkel van zwangeren en jonge gezinnen. Vele honderen producten zijn afgeprijsd tijdens deze grootse kortingsactie. Of je nu een kinderwagen zoekt, een matrasje, speelgoed, een wieg of luiers zoekt; heel veel is afgeprijsd. Vooral bij de wat duurdere producten bespaar je al snel honderden euro's op je aankopen. Bekijk hier de aanbiedingen van de Kortings4daagse

 

Duur van de actie

Zoals de naam natuurlijk al aangeeft gaat het om een vierdaagse actie. De Kortings4daagse duurt van donderdag 25 tot en met zondag 28 mei 2017. 

 

Ook Mid Season Sale

De aanbiedingen tijdens de Kortings4daagse zijn niet de enige winkelactie van dit moment. Het is op dit moment namelijk ook Mid Season Sale bij Prénatal. Hierbij krijg je tot 50% op kindermode en zwangerschapskleding. Bekijk hier de Mid Season Sale aanbiedingen.

 

Overzicht van de beste Prénatal acties.

 

PrenatalKortings4daagse.jpg

Lees meer »

Spaar tot en met 27 augustus 2017 voor gratis BBQ producten bij Lidl. Met 8 punten al een volle spaarkaart.

 

BBQ actie Lidl

Lidl staat bekend om haar voordelige voedingswaren van hoge kwaliteit. De supermarktketen heeft een uitgebreid barbecue assortiment waarmee je heerlijke zomerse avonden door kunt komen. Bij de producten zitten momenteel spaarzegels waarmee je kunt sparen voor gratis BBQ producten. Hierbij heb je keuze uit kip, rund, vis, varken of vegetarisch. Met slechts 8 spaarzegels is de spaarkaart al vol. Lege spaarkaarten zijn verkrijgbaar in de winkels.

 

Gratis BBQ producten

Wanneer je een spaarkaart vol hebt kan je deze inwisselen voor gratis producten:

 • 1 volle spaarkaart: gratis BBQ worstjes, Beter Leven Hamburgers of BBQ-vleesvervangers
 • 2 volle spaarkaarten: gratis pak zalmfilet, varkensfiletlapjes of kipshaslick

 

Duur van de actie

De BBQ spaaractie bij Lidl duurt nog tot en met zondag 27 augustus 2017. Volle spaarkaarten kunnen worden verzilverd voor gratis producten tot en met zondag 3 september 2017.

 

Overzicht beste Lidl acties.

 

LidlBBQactie.jpg

Lees meer »

De Lidl Museumactie geeft je de kans om maar liefst 31 musea en kastelen voor slechts € 1 per persoon te bezoeken.

 

Lidl Museumactie

De Lidl Museumactie is weer begonnen en daarmee heb je de kans om een topmuseum te bezoeken voor slechts € 1 per persoon. Het enige wat je hoeft te doen is voor minimaal € 10 te besteden bij Lidl. Op de kassabon staat vervolgens een code die je kunt gebruiken om je in te schrijven via de site van Lidl. Je ontvangt een voucher die gebruikt kan worden voor toegang voor slechts 1 euro bij een van de deelnemende musea en kastelen.

 

Duur van de actie

De actie loopt van maandag 22 mei tot en met zondag 4 juni 2017. Het aanmelden voor een voucher is dan ook mogelijk in deze periode. Het daadwerkelijk bezoek van een museum of kasteel is mogelijk tussen maandag 29 mei en zondag 25 juni 2017.

 

Deelnemende musea en kastelen

De musea en kastelen waar je uit kunt kiezen zijn het Amsterdam Museum, De Fundatie in Zwolle, het preHistorisch Dorp in Eindhoven, het Groninger Museum, Kastel Huis Bergh in 's Heerenberg, Kasteel Amerongen, Kasteel de Haar, Kasteel Doorwerth, Kasteel Duivenvoorde, Kasteel Heeswijk, Kasteel het Nijenhuis, Klok & Peel in Asten, het Limburgs Museum in Venlo, het Maritiem Museum in Rotterdam, Museum het Valkhof in Nijmegen, Kasteel Menkemaborg in Uithuizen, Museum Speelklok in Utrecht, het Natuurhistorisch Museum in Maastricht, Nieuw Land in Lelystad, het Keramiekmuseum Princessehof in Leeuwarden, Het Muiderslot, Museum Volkenkunde in Leiden, Slot Loevestein, Terra Maris in Oostkapelle, het Thermenmuseum in Heerlen, het Afrika Museum in Berg en Dal en Kasteel Hoensbroek.

 

LidlMuseumactie.jpg

 

Lees meer »

Tot en met 21 mei 2017 zijn het nog de Voordeelweken met zeer voordelige koffie- en theeproducten van Douwe Egberts en Pickwick.

 

Voordeelweken

De Voordeelweken zijn alleen interessant wanneer je een echte liefhebber bent van koffie en/of thee. Of misschien heb je wel een eigen bedrijf waar het personeel uiteraard koffie en thee drinkt. De aanbiedingen tijdens de Voordeelweken zijn namelijk vaak grote verpakkingen waarbij je dus relatief groot moet inkopen. Denk bijvoorbeeld aan aanbiedingen van 6 x 500 gram koffiebonen of 3 x 25 stuks theezakjes. De Voordeelweken zijn een initiatief van Jacobs Douwe Egberts Professional. Bekijk hier de aanbiedingen.

 

Actieduur

De Voordeelweken duren nog tot en met zondag 21 mei 2017. 

 

DEVoordeelweken.jpg

 

 

Lees meer »

De uitbetaaldatums van uitkeringen, overheidstoeslagen en pensioengelden komen er weer aan. Onderstaand volgen de meest belangrijke betaaldatums van mei 2017:

 • ABP pensioen: 23 mei 2017 (binnen maximaal drie werkdagen op rekening)
 • AOW: 23 mei 2017 (zelfde dag nog op rekening)
 • Huurtoeslag: 22 mei 2017 (zelfde dag nog op rekening)
 • Kinderopvangtoeslag: 22 mei 2017 (zelfde dag nog op rekening)
 • Kindgebonden budget: 22 mei 2017 (zelfde dag nog op rekening)
 • Studiefinanciering: 24 mei 2017 (binnen maximaal drie werkdagen op rekening)
 • UWV (WIA, WAZ, WAO en Wajong): 23 mei 2017 (binnen maximaal drie werkdagen op rekening)
 • Zorgtoeslag: 22 mei 2017 (zelfde dag nog op rekening)

 

Betaaldatum.jpg

Lees meer »

Bij Vingino is de sale begonnen en krijg je 20% korting op alle jassen.

 

20% korting op jassen

De mode en kleding van Vingino zijn al jaren een begrip en vallen gewoonweg op. Wat betreft kinderkleding is Vingino dan ook een absoluut A-merk. Nu zijn de jassen in de uitverkoop bij Vingino en krijg je 20% korting. Dit geldt voor zowel jongensjassen en meisjesjassen. Bekijk hier de aanbiedingen.

 

Vingino20jassen.jpg

Lees meer »

Ontvang tot en met 21 mei 2017 je tweede bril gratis bij Hans Anders.

 

Tweede bril helemaal gratis

Wanneer je deze week bij Hans Anders een bril koopt met ontspiegelende en kraswerende glazen ontvang je een tweede bril helemaal gratis. Deze tweede bril is dan ook echt van dezelfde kwaliteit (zelfde glas- en montuurkwaliteit). Ook zijn er geen verstopte bijkomende kosten, gratis is gratis. Er kan worden gekozen uit alle monturen. Het is ook toegestaan dat de tweede bril een zonnebril op sterkte is. Bekijk hier de actiepagina van Hans Anders.

 

Actieduur

De actie van Hans Anders waarbij je een tweede bril gratis krijgt loopt nog tot en met zondag 21 mei 2017.

 

HansAnders2ebrilgratis.jpg

 

Lees meer »

Tijdens de Spring Promotions van Mango ontvang je tot wel 30% korting op een flink deel van de mannencollecties.

 

Spring Promotion

De bijzondere mode van Mango is trendy en niet al te uitbundig. Wanneer de stijl van Mango helemaal je ding is moet je goed opletten. Er is nu namelijk Spring Promotion voor de mannencollectie. Vele honderden artikelen zijn tijdelijk tot wel 30% afgeprijsd. Bekijk hier de aanbiedingen van Mango.

 

MangoSpringmannen.jpg

Lees meer »

Besteed voor € 200 via de webshop van Tommy Hilfiger en ontvang een bijzonder badlaken.

 

Badlaken Tommy Hilfiger

Zie je jezelf deze zomer al op het strand liggen op een bijzonder badlaken van Tommy Hilfiger? Om een gratis badlaken te ontvangen zal je wel eerst voor € 200 of meer moeten uitgeven in de webwinkel van Tommy Hilfiger.

 

Hoe werkt het?

Om aanspraak te maken op het badlaken moeten de volgende stappen worden gevolgd:

 1. Plaats in de webshop voor minimaal € 200 aan producten van Tommy Hilfiger in je winkelmand
 2. Gebruik de code MSWTOWEL17 (zwart badlaken) of WSWTOWEL17 (geel badlaken)

 

TommyHilfigerbadlaken.jpg

Lees meer »

Tot en met 15 juni 2017 zijn ruim 250 items van Zara Home tot wel 30% afgeprijsd.

 

30% korting

Het assortiment van woonwinkel Zara Home zie je in steeds meer huishoudens terug en dat komt natuurlijk door de trendy en modieuze collecties. De komende periode is een flink deel van het assortiment stevig afgeprijsd. Honderden artikelen worden namelijk met kortingen tot 30% verkocht. Hiermee bespaar je snel tientallen euro's per artikel. De afgeprijsde items zijn onderverdeeld in de categorieën badkamer, slaapkamer, eetkamer, Zara Home Kids en decoratie. 

 

Duur actie

De kortingen van 30% vind je terug tot en met donderdag 15 juni 2017. Bekijk de aanbiedingen hier.

 

ZaraHome30kortingen.jpg

Lees meer »

Op zaterdag 6 mei 2017 is alles van Zara Home met 20% afgeprijsd.

 

20% korting op complete collectie

Zara Home staat bekend vanwege de geweldige trendy collecties woonartikelen. Deze zaterdag (6 mei 2017) shop je extra voordelig bij Zara Home want het gehele assortiment is met 20 procent afgeprijsd. Slechts artikelen die al zijn afgeprijsd zijn uitgesloten van de kortingsactie.

 

Winkels en online

De kortingsactie is geldig bij de verschillende Zara Home filialen en bij de online webwinkel van de woonwinkel. Dus ook wanneer je ver weg woont van een filiaal of gewoonweg geen zin hebt om de deur uit te gaan kan je profiteren van de 20% korting. 

 

Zet je winkelmand vast klaar

Je hoeft niet tot zaterdag te wachten, want je kunt ook nu al je winkelmand met aankopen klaarzetten. De winkelmand reken je vervolgens op zaterdag af en de kortingen worden gewoon verrekend.

 

ZaraHome20procentkorting.jpg

 

 

Lees meer »

Diverse supermarktketens bieden de mogelijkheid om koopzegels te sparen. Maar wat kan je hier nou eigenlijk mee verdienen? En bij welke supermarkt loont koopzegels sparen het meest?

 

Koopzegels

Koopzegels zijn spaarpunten die je kunt bijkopen aan de kassa. De zegels plak je vervolgens in het spaarboekje en zodra je de spaarkaart vol hebt kan je deze weer inleveren bij de supermarkt. Je krijgt vervolgens geld voor de volle spaarkaart. Het leuke is dat het meer oplevert dan dat het bijkopen heeft gekost. Je verdiend dus geld aan een volle spaarkaart.

 

Supermarkten

Koopzegels sparen bestaat al vele decennia. Tegenwoordig bieden onder andere Albert Heijn, PLUS, Jumbo en Coop de mogelijkheid aan om koopzegels te sparen. Maar iedere supermarkt heeft eigen voorwaarden, kosten en opbrengsten. 

 

Waar verdien je het meest?

Je kunt natuurlijk kijken naar hoeveel een vol spaarboekje heeft gekost en wat het weer opbrengt. Maar dat is te kort door de bocht. Veel belangrijker is de rente die je behaalt en de maximale opbrengst die je kunt behalen. Als een supermarkt bijvoorbeeld minder koopzegels verstrekt per iedere euro die je uitgeeft aan boodschappen gaat sparen immers langzamer. In dit artikel is uitgezocht bij welke supermarktketen het sparen van koopzegels het meest oplevert.

 

Spaarzegels.jpg

Lees meer »

Een festival of evenement duur? Wist je dat er in Nederland honderden gratis evenementen per jaar plaatsvinden waar iedereen welkom is?

 

Festivals en evenementen

Soms schrik je wel een beetje als je leest hoeveel de tickets kosten voor een festival, beurs of evenement. De ticketkosten zijn helaas niet voor iedereen zomaar te betalen. Toch zijn er voldoende mogelijkheden voor iedereen om door het jaar heen een leuk evenement te bezoeken. Want waarom zou je niet een gratis festival of evenement bezoeken?

 

Festipedia

Website Festipedia heeft een handig overzicht gemaakt waar je alle gratis events op een rij kunt vinden. Het overzicht beperkt zich tot de grootste events van Nederland, lokale braderieen en dergelijke vind je er dan ook niet op terug. Wat je dan wel vindt in het overzicht? Van bekende beurzen tot kermissen, van kerstmarkten tot popfestivals en van sportevenementen tot open dagen. Bekijk hier het overzicht met gratis evenementen en festivals van Nederland in 2017.

 

Helemaal gratis?

De genoemde evenementen en festivals zijn daadwerkelijk gratis wat betreft entreekosten. Je hoeft dus geen tickets te kopen. Eventuele kosten die gemaakt worden voor eten, drinken, souvenirs of andere aankopen zijn uiteraard wel voor eigen rekening. Je kunt de kosten dus zo laag of zo hoog maken als je zelf wilt.

 

Festival.png

 

Lees meer »
Apr 2017

De 3e top gratis bij MS MODE tot en met 14 mei 2017. 3 Halen 2 betalen.

 

3e top gratis

Bij MS MODE ontvang je de komende weken iedere derde top gratis. Tot de actieproducten horen onder andere t-shirts, truien, blouses, tunieken, enzovoorts. Een prima actie dus om even de garderobe nog wat aan te vullen. De actie duurt tot en met zondag 14 mei 2017.

 

Het aanbod

Bekijk het aanbod van afgeprijsde tops hier.

 

MSModederdetopgratis.jpg

Lees meer »

Ontvang 50% korting op duizenden artikelen van CoolCat tijdens de Festival Fever uitverkoop.

 

Festival Fever

Het festivalseizoen breekt weer aan en daar hoort natuurlijk een mooie outfit bij. Bij CoolCat is het nu Festival Fever waarbij duizenden artikelen zijn afgeprijsd. De kortingen lopen op tot wel 50% waarmee je enorm veel geld kunt besparen. Het afgeprijsde aanbod bestaat uit mode en kleding voor zowel vrouwen, mannen, jongens en meisjes. 

 

Bekijk het aanbod

De kortingen zijn het eenvoudigst te scoren via de webwinkel van CoolCat. Bekijk hier de aanbiedingen van de Festival Fever uitverkoop.

 

CoolCatFestivalFever.png

 

Buy More Save More

Nog een actie bij CoolCat is de Buy More, Save More actie. Hierbij krijg je een steeds hogere korting naarmate je meer uitgeeft. Zo krijg je 10% bij aankopen vanaf € 50, 15% bij aankopen vanaf € 70 en 20% bij aankopen vanaf € 90. De korting is geldig op bijna het hele assortiment.

Lees meer »

Bij Makro is het van 26 april t/m 9 mei 2017 weer Grootste Korting waarbij honderden artikelen sterk zijn afgeprijsd.

 

Grootste Korting

Zelfbedieningsgroothandel Makro is qua prijsstelling altijd al behoorlijk voordelig te noemen. Tijdens de Grootste Korting weken zijn de prijzen van honderden artikelen echter nog eens stevig verlaagd. Voorbeelden van afgeprijsde artikelen zijn toiletpapier, wasmiddel, luiers en babydoekjes, dranken, voedingsmiddelen, printpapier en kleding. Bekijk hier de folder met aanbiedingen.

 

Aanbod 2 weken geldig

De acties van de Grootste Korting weken duren van woensdag 26 april tot en met dinsdag 9 mei 2017.

 

Makrogrootstekorting.png

Lees meer »

Bij Roompot krijg je drie dagen lang tot 50% korting op zomervakanties in een van de Roompot parken.

 

Roompot zomervakantie

Roompot heeft tientallen vakantieparken in onder andere Nederland, België en Duitsland. Nu is er een tijdelijke kortingsactie waarbij je tientallen procenten korting krijgt op een verblijf in een van de Roompot parken tijdens de zomervakantie. De aanbiedingen gelden voor in totaal 17 parken waarvan enkele zeer geliefde locaties. Bekijk hier de aanbiedingen.

 

Duur actie

De kortingsactie duurt maar enkele dagen, te weten tot en met woensdag 26 april 2017.

 

 

Lees meer »

Bij Bonprix profiteer je tot en met woensdag 26 april 2017 van 20% korting op shirts.

 

20% korting op shirts

Bij Bonprix is een korte uitverkoopperiode gestart waarbij je voordelige shirts voor mannen, vrouwen en kinderen kunt kopen. Een geselecteerd aantal shirts wordt verkocht met 20% korting waardoor je vele euro's kunt besparen. De kortingen vallen op een gunstig moment, want je kunt hierdoor voordelig je zomergarderobe aanvullen.

 

Actieperiode

De korting van 20% is geldig tot en met woensdag 26 april 2017. Bekijk hier het aanbod.

 

Bonprix20shirts.jpg

Lees meer »

De leukste feestdag van het jaar, Koningsdag, staat weer voor de deur. Bij Lidl hebben ze een wel erg smakelijke actie, namelijk 4 verse tompoucen voor slechts € 0,99. Natuurlijk zijn de tompoucen geheel in de stijl van Koningsdag en voorzien van oranje toplaag. Ook zijn ze gedecoreerd met rood-wit-blauwe versieringen. Elk pak bevat 4 tompoucen van ieder 90 gram

 

De aanbieding is geldig van maandag 24 tot en met donderdag 27 april 2017.

 

Lidltompouce.jpg

Lees meer »

Tot en met 7 mei 2017 is het Spring Promotion bij Mango. Ontvang tot 25% korting op een geselecteerd aanbod herenmode.

 

Spring Promotion Mango

Nu het voorjaar al een tijdje onderweg is houden steeds meer modeketens uitverkoop. Ook bij Mango is dit het geval en organiseren ze de Spring Promotion. Tijdens deze actie ontvang je tot 25% korting op een aanzienlijk deel van de mannencollecties. Dat betekent een fraaie kans op voordelige kleding en schoenen van het A-merk Mango.

 

Periode

De Spring Promotion van Mango duurt van vrijdag 21 april 2017 tot en met zondag 7 mei 2017.

 

MangoSpringPromotion.png

Lees meer »

Op donderdag 20 april 2017 krijg je tot middernacht 25% korting op maar liefst 4.000 officiële Adidas artikelen.

Friends & Family

Adidas organiseert vandaag een bijzondere kortingsactie die luistert naar de naam 'Friends & Family'. Deze uitverkoop duurt exact 24 uur en vindt plaats op donderdag 20 april 2017. Tijdens deze kortingsactie krijg je 25% korting op een geselecteerd aanbod. 

 

Het aanbod

In totaal heeft Adidas 4.000 artikelen afgeprijsd, onderverdeeld in ruim 2.300 soorten kledingsstukken, ruim 1.100 soorten schoenen en tenslotte ruim 500 soorten sportaccessoires. De afgeprijsde items maken deel uit van de collecties van mannen, vrouwen en kinderen. Bekijk hier het aanbod dat dus alleen vandaag (tot en met 23.59 uur) geldig is.

 

Hoe werkt het?

Om te profiteren van de 25% korting dien je tijdens het afrekenproces de code FRIENDS in te voeren. Extra korting krijg je door te shoppen in de Adidas Outlet; bovenop de outletprijzen komt dan namelijk nog eens de extra korting.

Lees meer »

Ontvang tijdens de Bristol Damesdagen 20% korting op de complete damescollectie van Bristol.

Dames opgelet, bij Bristol is de hele damescollectie in de aanbieding. Dat wil zeggen 20% korting op schoenen, jurken, broeken, shirts, enzovoorts. Tijdens de actie zijn er vele honderden items in de aanbieding. De kortingen zijn geldig tot en met zondag 23 april 2017. Bekijk hier de aanbiedingen van de Bristol Damesdagen.

Lees meer »

De kleurrijke en fraaie mode van Desigual is nu extra voordelig tijdens de Mid Season Sale. De korting op de lentecollecties bedraagt 30%.

Collecties

De Mid Season Sale bij Desigual geldt voor een geselecteerd aantal producten van zowel de dames-, heren- en kindercollecties. Gemeenschappelijke deler binnen de collecties zijn de vrolijke en vele kleuren die het modemerk gebruikt. Behalve mode en kleding heeft Desigual ook collecties sportartikelen en woonartikelen welke tijdens de uitverkoop zijn afgeprijsd. 

 

Korting

Niet het complete assortiment van Desigual wordt uitverkocht, maar toch zijn er honderden items sterk afgeprijsd. De geselecteerde items worden namelijk met 30% korting verkocht. Bekijk hier de aanbiedingen tijdens de Desigual Mid Season Sale.

Lees meer »

Ook deze week zijn er weer bijzondere uitverkoopperiodes bij grote modeketens: bij Bonprix en Miss Etam is de Mid Season Sale begonnen, bij Shoeby krijg je 20% korting op alle schoenen en bij Hunkemöller is er de laatste week van de Bra Party.

Bonprix Mid Season Sale

Bij online modegigant is de Mid Season Sale losgebarsten. Klanten ontvangen online namelijk tot wel 60% korting op duizenden artikelen. Behalve damesmode, herenmode en kindermode heeft Bonprix ook een uitgebreid assortiment met woonartikelen. Qua mode zijn het de lentecollecties die afgeprijsd zijn.

 

20% korting op schoenen van Shoeby

Shoeby staat vooral bekend vanwege het ruime aanbod aan kleding. Maar ook de schoencollecties zijn bijzonder leuk en scherp geprijsd. Tot en met zaterdag 22 april 2017 ontvang je op alle schoenen van Shoeby 20% korting. Shoeby heeft collecties van mannen, vrouwen en kinderen. 

 

Laatste week Bra Party bij Hunkemöller

De kortingsactie van Hunkemöller waarbij je iedere derde bh gratis krijgt loopt alweer bijna ten einde. De Bra Party loopt namelijk nog maar enkele dagen. Overigens is het ook mogelijk om te kiezen voor 50% korting op de 2e bh.

 

Mid Season Sale bij Miss Etam

Nog een Mid Season Sale die is begonnen en wel bij Miss Etam dit keer. Miss Etam richt zich op alle soorten vrouwen, waarbij ook de langere en kortere vrouwen of de vrouw met een maatje meer niet worden vergeten. Tijdens  de Mid Season Sale bedragen de kortingen tot wel 50%.

Lees meer »

Tot en met Tweede Paasdag krijg je bij De Bijenkorf tot 30% korting op duizenden artikelen behorend tot de dames-, heren-, kinderen-, cosmetica- en woonartikelen.

De Bijenkorf pakt uit rondom de Paasdagen met de kortingsactie Vrolijk Paasvoordeel. Gedurende vijf dagen krijgt de klant tot 30% korting op een zeer aanzienlijk deel van het assortiment. Het gaat om duizenden artikelen behorend tot de damesmode, herenmode, kindermode, woonartikelen en cosmetica. Maar ook schoenen van bijvoorbeeld topmerken als Nike en Adidas zijn aangemerkt als aanbieding.

 

Vrolijk Paasvoordeel duurt van woensdag 12 april tot en met maandag 17 april 2017. De Paasdagen zitten dus binnen de actieperiode. Een slimme zet van het bekende warenhuis, want veel mensen zijn vrij en hebben dus alle tijd om te shoppen.

 

Dat deze grote kortingsactie wordt opgezet door De Bijenkorf is opmerkelijk, aangezien het warenhuis is afgestapt van grote klantacties. Zo sneuvelden de laatste jaren onder andere de razendpopulaire Drie Dwaze Dagen. Het lijkt er dus op dat De Bijenkorf enigszins terugkomt van deze strategie en opnieuw scherpe klantacties opzet. 

 

De kortingen gelden zowel in de filialen van De Bijenkorf als in de online webwinkel van het warenhuis.

 

Lees meer »

Flaneren in Californië, een rauwe stedentrip naar New York of genieten van de ongerepte natuur in de binnenlanden? Met KLM vlieg je in het najaar en winter voordelig naar de USA.

Amerika spreekt tot de verbeelding van velen. In de Verenigde Staten heb je megasteden met wolkenkrabbers, prachtige natuur en je hebt natuurlijk de American way of life. Niet voor niets reizen ieder jaar honderdduizenden Nederlanders naar de Verenigde Staten voor een vakantie. In het najaar en winter vlieg je extra voordelig dankzij de USA Kofferpakkers van KLM.

 

Dankzij de kortingsactie van KLM vlieg je in het najaar extra voordelig naar de Verenigde Staten. Er kan worden gekozen uit tientallen bestemmingen in de USA. De korting dankzij de USA Kofferpakkers bedraagt per vliegticket meestal tussen de € 100 en € 500,-.

 

USA Kofferpakkers kunnen nog worden gekocht tot en met woensdag 19 april 2017. De reisdatum van de Kofferpakkers bevindt zich tussen 1 september 2017 en 28 februari 2018. Eventueel kan er worden gekozen voor een Package Deal waarbij behalve de vlucht ook de overnachtingen zijn verzorgd. 

Lees meer »