Home » Datum Zomersale

Zomersale: wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 07-01-2019

Ieder jaar is het weer de grote vraag wanneer de zomersale van start gaat. Om kort te zijn, er is geen vaste begindatum van deze grote uitverkoop. Wat het extra moeilijk maakt is dat iedere deelnemende winkel weer een eigen begin- en einddatum hanteert. Toch zijn er manieren om te weten te komen wanneer de zomersale begint. Mis dus geen aanbieding en lees onderstaand snel verder waar je op moet letten.

Wanneer Zomersale?

Er is geen wettelijk vastgestelde periode dat de zomersale plaatsvindt, hierdoor kan iedere winkel zelf bepalen wanneer ze starten en stoppen met de uitverkoop. Wel kan je de periode juni en juli aanhouden als piek. Sommige modeketens gaan zelfs door tot in augustus.

Begindatum per modeketen

De begindatum per modeketen wordt vaak geheim gehouden, de winkels willen namelijk het verrassingseffect niet kwijtraken. Als ze lang van tevoren bekend maken wanneer de uitverkoop begint zullen klanten namelijk wachten met hun aankopen tot het moment daar is. Wanneer je meer wilt weten over de begindatum en einddatum van de zomersale per afzonderlijke modeketen kan je aan de rechterzijde tientallen bekende winkels raadplegen. Voor iedere winkel is meer informatie weergegeven over de datum van de zomersale (kies het logo van je favoriete winkel).

Waar nu al sale?

Wil je weten waar de uitverkoop momenteel al is begonnen? Bekijk dan het actuele overzicht met Sale Deals. Hier vind je alles over de huidige aanbiedingen van bekende modeketens.

Meer uitverkoop

Als je de zomersale hebt gemist is dat natuurlijk erg jammer, maar er volgen gelukkig nog meer kansen. In het najaar zijn er bijvoorbeeld de Mid Season Sale, Black Friday en Cyber Monday, met niet lang daarna alweer de wintersale.

Reactie plaatsen

Reacties

Rinus
7 maanden geleden

Ja, we willen allemaal wel eens wat, Marlou.

Marlou
7 maanden geleden

Ik wil graag op de hoogte worden gehouden wannneer er sale is :-)