Home » Kortingen Zomersale

Zomersale: hoeveel korting?

Last update: 26-01-2018

Iedereen die weleens heeft geshopt tijdens de zomersale kent wel die ultieme koopjes waar je bijna niks meer voor hoefde te betalen omdat er wel 80% korting werd gegeven. In de praktijk zijn de gemiddelde kortingen wel wat minder hoog. Maar hoe hoog is de korting op welk moment en waar vind je die megakortingen waarnaar iedereen op zoek is? Kom alles te weten over de kortingen tijdens de zomersale.

Korting bij de start

Zodra de zomersale van start gaat liggen de kortingen nog het laagst. Dit is natuurlijk logisch, want winkels hebben nog even de tijd om van hun kleding en schoenen af te komen. Soms zijn er enkele artikelen sterker afgeprijsd om zodoende klanten te lokken naar de winkel of webshop. Aan het begin van de zomersale zal de gemiddelde korting vaak nog rond de 20 tot 30 procent liggen.

Stijgende kortingen

Enkele weken na de start raakt de zomersale op volle toeren. Alle deelnemende winkels stralen nu een en al voordeel uit en bijna ieder artikel is wel afgeprijsd. De kortingen liggen nu ergens in de range van de 40 tot 60 procent.

Final sale

Het moment om echt scherpe aanbiedingen te scoren is tijdens de final sale. Dit zijn de slotweken of –dagen van de zomersale. De kortingen zijn nu vaak wel 70 tot 80 procent en het is duidelijk dat alles eruit moet. Het gevaar aan de final sale is dat je misgrijpt omdat artikelen of bepaalde kleuren dan wel maten uitverkocht raken.

Vind die megakortingen

De eenvoudigste manier om de megakortingen van wel 80% te vinden is door de webshops van de modeketens te bezoeken. Hier kan je meestal de getoonde mode items selecteren op kortingspercentage. Geef bijvoorbeeld aan dat je alleen de producten wilt tonen boven een bepaalde korting of kortingspercentage. Hierdoor weet je zeker dat je alleen de perfecte zomerdeals kunt afsluiten.

Mid Season Sale

Maak gebruik van de overzichten met aanbiedingen en zomersale deals van de bekendste modeketens:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.