Home » 15% korting Mazzeldagen

Mega Mazzeldagen

Overzicht artikelen 15% korting

Last update: 22-09-2021

Tijdens de Mega Mazzeldagen van Prénatal ontvang je tot 40% korting. Een flink aantal artikelen is met 15% afgeprijsd. Tot de kortingsgroep van 15% behoren ook enkele interessante en onmisbare artikelen die daardoor ook meer dan de moeite waard zijn. Bespaar hiermee tientallen tot honderden euro’s tijdens de actiedagen.

Autostoelen

Alle autostoelen die Prénatal verkoopt voldoen aan de Europese wet- en regelgeving en zijn dus veilig. 

  • Merken: Maxi-Cosi, Romer, Dooky, PRÉNATAL, Joolz, Easywalker, Cybex, Stokke, Mutsy, Chicco, A3, Bugaboo, Nuna, Meyco, Aerosleep, Jollein, RECARO, Safety 1st, Cocobelt, Kleine Dreumes, Maclaren, Nijntje, Topmark

Babyfoons

De babyfoons welke zijn afgeprijsd zijn van de merken Alecto, Motorola, Luvion en Philips/AVENT. Er zijn al babyfoons te koop voor maar enkele tientjes. Kies voor extra opties zoals een draaibare camera.

Buggy's

  • Producten: Buggy, Buggyspeeltje, Luiertas, Overig accessoire, Overig klein speelgoed, Parasol, Regenhoes, Transporttas, Voetenzak
  • Merken: Easywalker, Koelstra, Prénatal, Topmark, Chicco, Safety 1st, Maxi-Cosi, Mutsy, Maclaren, Nijntje, Romer

Stokke Tripp Trapp accessoires

Stokke Tripp Trapp is bekend vanwege de duurzame en degelijke producten die ze fabriceren. Tijdens de Mazzeldagen shop je voordelig Stokke Tripp Trapp accessoires.

Meer over de Mega Mazzeldagen

Mis geen Prénatal acties

Wil je de volgende editie van de Mega Mazzeldagen of één van de vele andere Prénatal acties niet missen? Meld je dan aan en blijf op de hoogte: