Albert Heijn - Voordelige Roompot vakantie

Gepubliceerd op 20 februari 2019 om 22:57
geniet samen met familie of vrienden óf heerlijk met zijn tweetjes een midweek (ma-vr) of weekend (vr-ma) op één van de 13 deelnemende Roompot vakantieparken
✔ een midweek voucher kost slechts € 129, een weekend voucher kost € 159
✔  de actievouchers zijn te koop tot en met zondag 10 maart 2019

Reactie plaatsen

Reacties

Henriette Kornuyt
3 jaar geleden

We hebben van 4-8 Jan. geboekt in Egmond (Roompot) met voucher van AH. Willen graag een latere datum, eventueel andere locatie. Nu is alles dicht en hebben daar niets. Huisje verhuren voor worcation een idee?? Ook tegoedbon van AH is fijn.

Loes Roos
4 jaar geleden

Ik heb met een voucher (code AHMWFEQ7DC9D) via uw actie een midweek geboekt bij Roompot Park Lubsbergen in Borger van 28/9/5/10.
Nu heb ik deze week vernomen dat ik op 14/9 een ingrijpende operatie moet ondergaan, waarvan ik nog geen weet had toen ik de boeking deed. Mijn vraag is of ik deze midweek kan verschuiven naar een latere datum ivm herstelperiode. Ik heb net met Roompot contact gehad en die stuurden mij door naar AH.
Gaarne uw reactie.

willem van dijk
4 jaar geleden

heb een voucher nr.1002062175 met code AHMWFEXGDPX6 maar heb hem door het gedoe met corona helemaal vergeten.Is er misschien nog iets aan te doen?Vriendelijke groet

desiree de kroon
4 jaar geleden

heb ik voor april geboekt blijkt door het coronavirus niet door te gaan ,de mail de verstuurd is is in mijn spem gekomen dus niet gezien heb zelf een aantal weken ervoor contact opgenomem en bij roompot zeiden ze dat we 1 week voor vertrek nog om konden boeken .maar omdat ik niet de mail heb gehad om opnieuw de voucher te activeren krijg ik geen nieuwe code ik kan alleen maar in de schoolvakantie omdat ik in het onderwijs werk.maar die datums kun je niet pakken dan ga ik kijken voor een weekend maar dat zijn allemaal 4 of 6 pers huisjes en we zijn met tween en nu moet ik binnen 2 dagen doorgeven wat ik wil via de mail andere krijgen de datum om tot 31 mei om te boeken om dat hun een nieuwe activatiecode hebben gehad.het is kiezen om mijn bedrag wat ik betaalt heb om terug te laten storten en het bedrag v d actie kwijt zijn of iets boeken waar ik niks aan heb omdat er niks voor 2 personen beschikbaar is

Josephus Oomis
4 jaar geleden

Kunnen wij onze AHmidweek voucher (voor 11 tot 15/5/2020 in Roompotpark Lunsbergen) ivm coronacrisis nog omboeken naar een andere datum?
M.vr.gr. fam. Oomis

Ine Rombouts
4 jaar geleden

heb een Ticket deals AH gekocht mijn vraag is ivm het corona virus is het dan ook mogelijk om na 1 mei nog te reserveren?

m.m
4 jaar geleden

ik heb een voucher gekocht maar nu wil ik boeken kom ik er achter dat onze vakantie niks te boeken is en wil hem graag trug brengen.is dat mogelijk???

Maja Hensen
4 jaar geleden

Komt deze aktie binnenkort weer?

J. de Waal
4 jaar geleden

Wanneer komen de Roompot vouchers weer?

Jans
4 jaar geleden

Wanneer komt deze actie weer?
Alvast bedankt