Belvilla

Last minute vakanties 2020

Last update: 27-01-2020

Belvilla is een van de grootste verhuurders van vakantiehuizen en actief in tal van landen. Wanneer je ooit een vakantiehuis hebt gehuurd weet je dat het best een dure aangelegenheid is. Door de last minutes in de gaten te houden van Belvilla bespaar je al snel honderden euro’s per vakantiehuis. Belvilla heeft alle last minute reizen bij elkaar op een pagina geplaatst waardoor je eenvoudig kunt zoeken op bestemmingen en prijzen. Kom meer te weten over de Belvilla last minutes en hoe je ze kunt vinden.

Belvilla last minutes

Belvilla verzorgt ieder jaar de vakantie van maar liefst bijna 700.000 mensen. Tot het aanbod behoren ruim 25.000 vakantiehuizen in 24 landen en de vakantiehuizen zijn in alle soorten en maten te huur. Met het enorme aanbod komt het natuurlijk regelmatig voor dat een vakantiehuis niet wordt verhuurd. Ook wanneer er klanten een boeking annuleren is er sprake van leegstand. Om deze vakantie tocht te verkopen verlaagt Belvilla de prijzen van de vakantiehuizen op het laatste moment. Dit noemen we ook wel last minute reizen. Last minute reizen zijn sterk afgeprijsde vakanties waardoor je meerdere honderden euro’s per boeking kunt besparen.

Wanneer zijn de last minutes te boeken?

Het hele jaar door heeft Belvilla vakantiehuizen te huur. Het hele jaar dus ook zijn er onverkochte reizen en annuleringen. Hierdoor zijn er 365 dagen van het jaar ook last minute reizen te boeken via Belvilla. Wil je dus graag eens een vakantiehuis huren? Vergeet dan niet om ook de last minutes te bekijken.

Bekijk de online aanbiedingen

De eenvoudigste manier om de beste last minute te vinden is via de website van Belvilla aangezien ze hier allemaal te vinden zijn.

Keuzes maken

Het aanbod bestaat dus op ieder moment uit honderden last minute vakantiehuizen. Het gaat daarbij om huizen in verschillende landen en ook soorten vakanties. Kies bijvoorbeeld voor een zonvakantie, wintersportbestemming, stedentrip, enzovoorts. Je kunt het aanbod simpel uitfilteren en zodoende een beperktere en meer passende selectie weergeven. Geef bijvoorbeeld aan naar welk land je wilt gaan, de reisdatum, reisduur en het reisgezelschap. De getoonde selectie kan vervolgens nog worden verfijnd. Geef bijvoorbeeld aan in welke prijsklasse je zoekt, welke faciliteiten je wenst, de ligging van het vakantiehuis, aantal slaapkamers, enzovoorts.

Besparingstip

De ultieme besparingstip waardoor de kosten nog lager uit kunnen vallen is eigenlijk heel simpel: wees flexibel. Door weinig eisen te stellen aan bestemming of reisdatum is de selectie het grootst. En hoe groter de getoonde selectie, hoe meer keuze je hebt en hoe scherper de aanbiedingen worden.