Center Parcs last minute

Last update: 27-01-2020

De bekendste keten van vakantieparken in Nederland is waarschijnlijk Center Parcs. De tientallen parken zijn prachtig opgezet en vaak voorzien van een gezellig centrum en bijvoorbeeld een subtropisch zwemparadijs. Zoals bekend kan een weekend, midweek of week Center Parcs behoorlijk wat kosten. Bespaar op de kosten van je vakantiehuisje door te kiezen voor een last minute. De last minutes van Center Parcs kosten al snel tientallen tot honderden euro’s minder dan de normale prijzen. Kom meer te weten over het boeken van een last minute bij Center Parcs en hoe je de beste aanbieding vindt.

Center Parcs last minutes

Consumenten houden van voordeeltjes en een van de beste manieren om voordelig op vakantie te gaan is door een last minute te boeken. De last minute aanbiedingen van Center Parcs zijn vooral vakantiehuizen die vlak voor de vertrekdatums nog beschikbaar zijn. Center Parcs wil natuurlijk niet dat de huisjes leegstaan en om ze toch te kunnen verkopen geven ze een flinke korting. De korting van de vakantiehuizen in landen zoals Nederland, België, Frankrijk en Duitsland bedragen vele honderden euro’s waardoor het boeken van een last minute reis de moeite waard is.

Wanneer boeken?

Om maar direct een verklaring te geven over het moment van boeken in 2020; er is geen ideaal moment. De last minutes zijn het hele jaar te vinden en dus niet alleen in de zomer. Ook wanneer je bijvoorbeeld een midweek Center Parcs wilt in de herfst zijn er volop kansen om te besparen.

Vind een voordelig vakantiehuis

De plek om de last minute vakanties van Center Parcs te vinden is op de website van het vakantiebedrijf. Eenmaal op de pagina met de Center Parcs last minutes zie je direct een overzicht met de aanbiedingen. Dit kan natuurlijk te algemeen zijn omdat je bepaalde wensen hebt ten aanzien van het vakantiehuis wat je wilt boeken. Hoe beter je weet wat je wilt, hoe makkelijker het uiteindelijk kiezen is. Verklein daarom het aanbod en ga als volgt te werk:

  • Geef aan welk park je wilt bezoeken
  • Kies een aankomst en vertrekdatum. Als je dit nog niet weet kan je ook kiezen voor een maand
  • Geef het aantal personen aan
  • Selecteer het gewenste niveau van luxe
  • Selecteer het gewenste type cottage
  • Hoeveel slaapkamers wil je
  • Stel een prijsrange in zodat je nooit meer dan je budget kunt uitgeven

Hulp nodig?

Center Parcs heeft een eigen hulplijn waarmee je contact kunt opnemen voor onder andere het boeken van last minutes. De telefonist(e) zal je helpen bij het vinden van het vakantiehuis van je wensen. Het telefoonnummer waarop je Center Parcs kunt bereiken is 0900-6606600 (let op, de kosten bedragen € 1 per gesprek).