Disneyland Parijs boeken last minute: hoe werkt het?

Last update: 27-01-2020

Vraag aan kinderen wat hun droomvakantie is en er is een aanzienlijke kans dat ze kiezen voor een bezoek aan Disneyland Parijs. De geweldige attracties en betoverende sfeer spreken zeer tot de verbeelding. Een bezoek aan Disneyland Parijs is helaas niet erg voordelig, maar gelukkig zijn er mogelijkheden om toch je geld op zak te houden. Boek bijvoorbeeld een last minute via een van de gerenommeerde reisaanbieders. Of boek zelf een hotel en koop kaarten aan de deur en maak het dus zo voordelig of duur als je zelf wilt. Kom meer te weten over waar je de last minute reizen vindt en hoe je de perfecte vakantie kunt boeken.

Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is het bekendste pretpark van Europa en verwelkomt ieder jaar bijna 15 miljoen bezoekers. Behalve de twee pretparken (Disneyland Park en Walt Disney Studios Park) bestaat het resort uit zeven hotels, winkels, horeca, enzovoorts. Veel bezoekers kiezen voor een meerdaags bezoek inclusief hotelovernachtingen en het zijn de reisorganisatoren die complete reizen hiervoor aanbieden.

Boek een last minute

De arrangementen die worden aangeboden zijn dus meestal voor meerdere dagen parkbezoek en het overnachten in een hotel. Wanneer er hotels van Disneyland Parijs niet zijn uitverkocht gaan de reizen in de aanbieding. We noemen dit last minute vakanties en ook Disneyland Parijs is te bezoeken met een last minute reis of andere aanbieding. Scherpe aanbiedingen vind je op bijvoorbeeld:

Eigen vervoer

Op de bonnefooi naar Disneyland Parijs is ook een vaak gekozen optie. Reis bijvoorbeeld per auto of trein naar Parijs en boek een hotelkamer in de stad van de liefde. Met het openbaar vervoer of per auto is het pretpark eenvoudig te bereiken. Het voordeel aan deze manier naar Disneyland Parijs gaan is dat je veel geld kunt besparen op de overnachtingskosten. Je boekt namelijk een losse hotelkamer en verder hoef je alleen maar de entree te betalen van het park zelf. En je kunt natuurlijk ook de geweldige stad Parijs beter leren kennen. Onderstaand kan je eenvoudig de prijzen vergelijken van beschikbare hotels in Parijs en eventueel een treinticket boeken naar Parijs:

Altijd aanbiedingen en last minutes

Disneyland Parijs bruist natuurlijk het hele jaar door en dus niet alleen tijdens de zomermaanden. Ook gedurende de winter is het park gewoon open en kan er een verblijf worden geboekt. Er zijn gelukkig ook het hele jaar door aanbiedingen te boeken. De last minutes zijn er ook op iedere dag van het jaar. Vergeet dus voordat je gaat boeken niet om eerst even te controleren of je misschien wel veel kunt besparen op je bezoek aan Disneyland.