Gamma folder

Bekijk de aanbiedingen van vandaag

Bouwmarkt Gamma is onmisbaar voor veel doe-het-zelvers. Door slim in te kopen bij de Gamma bespaar je natuurlijk veel geld. Maak bijvoorbeeld gebruik van de kortingsacties en aanbiedingen van Gamma. Op ieder moment zijn er wel weer nieuwe acties waarmee de klant veel geld bespaart. De ideale manier om precies op de hoogte te zijn van de laatste aanbiedingen is door de Gamma folder te volgen. De Gamma folder bestaat uit tientallen pagina’s bomvol aanbiedingen en klantacties. Kom meer te weten over de Gamma folder, het soort aanbiedingen en hoe je de folder direct online kunt bekijken.

Aanbiedingen

De Gamma folder wordt iedere week gebruikt om klanten te informeren over de aanbiedingen van die week. Dankzij de aanbiedingen trekt Gamma veel klanten naar de winkel die op zoek zijn naar deze koopjes.

Folder openen

De eenvoudigste manier om de Gamma folder te lezen is online. Je bespaart hiermee veel papier en het voordeel aan de online folder is dat je direct door kunt klikken naar de webshop van Gamma waar je de artikelen direct kunt kopen. De kortingen zijn dan direct verrekend in de prijs. De actuele Gamma folder kan je hier inzien.

Digitaal gemak

Wat het lezen van de online Gamma folder zo leuk maakt is het digitaal gemak en de interactiviteit. Je bladert eenvoudig door de pagina’s, je kunt inzoomen, doorklikken voor meer informatie over een product of het zelfs direct bestellen. Bij online bestellingen is het mogelijk om zelf de bezorgdag te kiezen. Bij bestellingen hoger dan € 40 vervallen de verzendkosten en retourneren is onder andere gratis mogelijk bij een van de bouwmarkten van Gamma.

Assortiment

De folder van Gamma is een afspiegeling van het assortiment van de bouwmarkt. De folder staat dus bijvoorbeeld vol met aanbiedingen voor verf, verlichting, gereedschap, meubels, rookmelders, kranen, deuren, vloeren en alles voor in of rondom het huis. Het assortiment van Gamma is zelfs nog veel breder dan dat, zo vind je in de folder ook geregeld artikelen zoals fietsen, speelgoed of andersoortige producten.

Soort kortingen

Behalve de prijsverlagingen tref je in de Gamma folder ook veel kortingspercentages aan waarbij je bijvoorbeeld 25% korting krijgt. Een andere vorm van een korting is die van gratis producten, bijvoorbeeld 3+1 gratis. En wat te denken van de geliefde en alom bekende kortingscoupons? Deze kan je uitknippen (of tonen via je telefoonscherm) en meenemen naar de kassa. Vervolgens wordt de korting verrekend met je aankoopbedrag.