Hudson’s Bay Giftcard

Last update: 26-04-2019

Het ideale cadeau voor fans van Hudson’s Bay is een giftcard. Met de giftcard kan de ontvanger heerlijk shoppen bij dit Canadese warenhuis dat ook in Nederland voet aan de grond heeft gekregen. Een giftcard is verkrijgbaar in meerdere waardes waardoor je het als gever zo duur kunt maken als je zelf wilt. Kom meer te weten over de Hudson’s Bay giftcard zoals waar ze te koop en te besteden zijn, welke waarde je kunt kiezen, hoe je kunt bijbetalen en de geldigheid.

Waar te koop en waar te besteden?

De giftcard kan worden gekocht bij een van de filialen of via de webwinkel van Hudson’s Bay. Ook de besteding is mogelijk bij de warenhuizen en de online webwinkel. De giftcard is een officieel betaalmiddel bij Hudson's Bay.

Waarde giftcards Hudson’s Bay

De giftcards van Hudson’s Bay zijn in verschillende waardes te koop. In de filialen kan je zelf een bedrag kiezen tussen de € 5 en € 500. Als je online via de webwinkel een giftcard koopt kan je kiezen voor een tegoed tussen de € 5 en € 200.

Hoe betalen met giftcard?

Op de achterzijde van de Hudson’s Bay giftcard staat een 18-cijferige code en nog een 4-cijferige pincode. Beide codes heb je nodig om te kunnen betalen, zowel in een van de filialen als via de webwinkel.

Meerdere keren te gebruiken

Het is niet nodig om het complete tegoed ineens op te maken, de giftcard kan voor meerdere bestedingen op verschillende momenten worden gebruikt zolang het tegoed nog toereikend is. De giftcard is overigens niet opnieuw op te laden met nieuw tegoed.

Bijbetalen

Als de aankoop die je wilt betalen meer kost dan de waarde van de giftcard is dit geen probleem. Je kunt het restant gewoon bijbetalen. Het is overigens niet mogelijk om met meerdere giftcards tegelijk te betalen, de waarde kan niet gestapeld worden.

Geldigheid

Er is geen sprake van beperkte geldigheid, de giftcard van Hudson’s Bay is dus onbeperkt geldig en je kunt de kaart gebruiken op het moment dat jij het wilt. Nu en in de toekomst.

Retourneringen

Wanneer je hebt betaald met je Hudson’s Bay giftcard en je retourneert de artikelen, dan wordt het tegoed weer teruggezet op de giftcard zodat je dit op een later moment weer kunt gebruiken.