Hunkemöller Bra Party

Last update: 23-09-2019

Lingerieketen Hunkemöller weet altijd weer prachtige lingerie te presenteren tegen scherpe prijzen. Of je nu in de stemming bent voor een verleidelijk of juist een lekker kleurrijk setje; bij Hunkemöller slaag je altijd. Ook qua marketing is het lingeriebedrijf sterk aanwezig, ze organiseren regelmatig prima kortingsacties. De Hunkemöller Bra Party is zo’n toffe kortingsactie waarmee je veel bespaart op bh’s en lingerie. We hebben alle informatie op een rij gezet. Kom onder andere te weten wanneer de Hunkemöller Bra Party plaatsvindt in 2020. Meld je aan voor het ontvangen van een melding zodra de Hunkemöller Bra Party weer is begonnen.

Bra Party van Hunkemöller

Hunkemöller viert een voordeelfeestje tijdens de Bra Party, een kortingsactie voor wel heel voordelige bh’s. Koop bijvoorbeeld drie bh’s en ontvang de derde helemaal gratis of ontvang, als je er maar twee wilt kopen, 50% korting op de tweede bh. Je bespaart dus al snel tientallen euro’s op de meest prachtige en trendy bh’s. Het assortiment van Hunkemöller is gigantisch dus je zit op de eerste rij wanneer je zoekt naar bijvoorbeeld beugel-, basis-, grote maten-, verleidelijke-, sport-, longline- of push- up bh’s.

Datum 2019

Wanneer de Hunkemöller Bra Party precies plaatsvindt is alleen bekend bij de lingerieketen zelf. De laatste jaren vonden de Bra Party kortingsweken telkens twee keer per jaar plaats, namelijk in maart/april en september/oktober. Een ideaal moment om dus bh’s in te kopen voor respectievelijk het zomer- en winterseizoen. Iedere editie van de Bra Party duurt al snel drie weken lang of zelfs nog iets langer. In 2020 zijn de vermoedelijke datums als volgt:

  • 23 maart tot en met 20 april 2020 (niet bevestigd)
  • 21 september tot en met 19 oktober 2020 (niet bevestigd)

Kortingen

De korting die je krijgt is afhankelijk van hoeveel de bh’s kosten die je wilt kopen. Kies je voor de tweede bh met 50% korting dan is het bedrag in euro’s dat je bespaart afhankelijk van de prijs van de tweede bh. Ook wanneer de derde bh gratis is bespaar je dus het bedrag dat deze derde bh normaal gesproken zou kosten. Hoe dan ook, je bespaart tientallen euro’s op je aankopen en dat is lekker meegenomen.

Winkels en webwinkel

Profiteren van de Bra Party is mogelijk bij de verschillende filialen en in de online webwinkel van Hunkemöller. Als je niet wilt hoef je dus niet eens de deur uit voor deze kortingsactie.

Blijf op de hoogte

Hunkemöller kondigt iedere editie van de Bra Party groots aan via commercials op televisie en in bladen. Maar om de kortingsweken zeker niet te missen kun je je aanmelden via de onderstaande button. Zodra de volgende editie van de Bra Party begint sturen we je een melding zodat je precies op tijd bent om te profiteren van voordelige bh’s: