Kras last minute boeken: hoe werkt het?

Last update: 27-01-2020

Vakantie is voor de één lekker luieren in de zon, terwijl de andere een actieve vakantie zoekt in de bergen. Weer een ander kiest liever voor het bezoeken van een mooie stad. Bij Kras hebben ze dit begrepen en bieden ze daarom alle soorten vakanties aan, of je nu met de auto, trein, vliegtuig of bus wilt reizen. Bespaar veel geld op je vakantiereizen door een last minute te boeken bij Kras, dit scheelt al snel honderden euro’s per persoon. Kom meer te weten over het fenomeen last minute reizen en waar je de aanbiedingen van Kras kunt vinden.

Kras last minutes

Last minutes zijn al vele decennia zeer geliefd onder consumenten. Niet zo vreemd natuurlijk omdat je dankzij dit soort aanbiedingen stukken voordeliger op reis kunt gaan. Ook bij Kras, een allround vakantieorganisator, zijn er honderden last minute vakanties te boeken. Doordat Kras reizen en vakanties aanbiedt naar in totaal circa 100 landen valt er qua last minutes ook voldoende te kiezen. Zo worden er vakanties aangeboden naar bestemmingen in Europa en de rest van de wereld.

Waar vind je de last minutes?

Kras is een reisorganisatie die zich bezighoudt met het online aanbieden van vakanties. De last minutes zijn dan ook via de website van Kras te raadplegen waar ze in een eigen sectie zijn opgesomd.

Hoe werkt het boeken?

Het boeken van een last minute reis bij Kras gaat ook volledig digitaal. Op de pagina met aanbiedingen vind je aan de rechterzijde direct aantrekkelijke aanbiedingen. Maar om meer specifieke last minutes te boeken is het mogelijk om aan de linkerzijde je wensen aan te geven. Kies bijvoorbeeld voor:

  • Het land en continent
  • Soort vakantie
  • Vervoersoort
  • Vertrekperiode en reisduur
  • Aantal sterren en faciliteiten
  • Afstand tot centrum, luchthaven, strand of openbaar vervoer
  • Doelgroep
  • Reisbudget

Moment van boeken

Het moment van boeken bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Maar wie een last minute zoekt weet dat de vakantie al op korte termijn plaats zal moeten vinden. Door het filter ‘vertrekperiode’ op een zo kort mogelijke termijn (vertrek binnen 1 week) in te stellen selecteer je de scherpste last minutes. Dit is het hele jaar mogelijk, want er zijn op ieder moment last minutes bij Kras. Dus ook buiten het hoogseizoen kan je bij Kras profiteren van scherpe aanbiedingen en veel geld besparen op je reis.