Neckermann

Last update: 27-01-2020

Zeg je Neckermann dan kennen de meeste mensen wel het enorme postorderbedrijf met de bekende dikke papieren catalogus. Decennialang bestelden miljoenen Nederlanders producten uit de Neckermann gids. Maar het bedrijf is ook zeer gespecialiseerd in reizen en vakanties. Zo biedt de reisorganisatie reizen aan via tal van reisbureaus en via de eigen website. Je bespaart veel geld door te kiezen voor een last minute reis van Neckermann welke stukken voordeliger zijn. Kom alles te weten over de Neckermann last minutes waaronder informatie over bestemmingen, kortingen en waar je ze kunt vinden.

Neckermann last minutes

Zoals gezegd kent bijna iedereen Neckermann van de uitgebreide catalogussen. Maar de vakantietak van het bedrijf bestaat ook alweer vele decennia. Neckermann heeft tientallen landen in haar portfolio waaronder landen in Europa, het Midden Oosten, Azië, Afrika, de Caraïben, enzovoorts. Zodra er een vakantiereis niet is verkocht dreigt Neckermann hiermee te blijven zitten. Om dit te voorkomen zijn er de last minutes; dit zijn superaanbiedingen die je vlak van tevoren kunt kopen. Een deel van de last minutes ontstaan ook doordat er mensen hun vakantie annuleren.

Alle seizoenen van 2020

Neckermann Reizen heeft een breed aanbod aan vakantiereizen. Van zonvakanties tot wintersportvakanties en van duiktrips tot stedentrips. Het mooie is dus ook dat gedurende alle seizoenen er last minutes te boeken zijn via Neckermann. Ongeacht de dag van het jaar kan er dus volop gekozen worden.

Vakantie zoeken

Alle beschikbare last minute vakanties zijn allemaal gewoon op de website van Neckermann Reizen te vinden. Je ideale last minute reis via Neckermann vind je dus op de website van de reisorganisatie. Om je weg te vinden in het enorme aanbod is het handig om wat filters in te stellen die je helpen bij de zoektocht naar je droomvakantie. Je kunt filteren op bijvoorbeeld:

  • Bestemming (land)
  • Regio
  • Vertrekdatum
  • Reisduur
  • Reisgezelschap (aantal volwassenen en kinderen)
  • Via de knop ‘uitgebreid zoeken’ is het aantal in te stellen filters nog groter en kan je ook ingeven vanaf welke luchthaven je wilt vliegen, budget, verblijfstype en verzorging, klantwaardering, ligging en gewenste faciliteiten.

Nog meer voordeel

Doordat je zelf kunt ingeven bij Neckermann hoe groot je budget is kan je de last minute reis dus ook zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt. Er zijn nog meer manieren om extra te besparen op de kosten. Kijk bijvoorbeeld of de reisdatum invloed heeft op de kosten, sommige dagen zijn namelijk minder populair als reisdatum waardoor de last minute ineens een stuk voordeliger wordt.