Home » Zomersale

Zomersale 2019

Wanneer start de uitverkoop?

Kom het je bekend voor dat je het liefst iedere week nieuwe kleding zou willen kopen, maar dat je er te weinig geld voor hebt? Dan is de jaarlijkse zomersale het ideale moment voor je om voor weinig geld veel mode te kunnen kopen. Tijdens de zomersale gaan namelijk alle zomercollecties in de uitverkoop en betaal je veel minder voor je mode aankopen. De zomersale is ieder jaar rond dezelfde periode dus je kunt je hier alvast op instellen. Kom alles te weten over de begindatum van de zomersale 2019 en de deelnemende modeketens.

Zomersale

De zomersale is de bekende benaming van de uitverkoop van zomermode. Het woord sale betekent dan ook uitverkoop in het Engels. Ieder jaar houden een deel van de modewinkels een zomersale met als doel het uitverkopen van de voorraad zomerkleding, schoenen en andere zomerse mode. En de manier om sneller kleding en schoenen te verkopen is natuurlijk door grote kortingen te geven. Kom alles te weten over wat de zomersale eigenlijk precies is.

Datum begin zomersale 2019

Voor de Nederlandse winkels geldt er geen vaste termijn waarbinnen de zomersale moet plaatsvinden, het is aan de winkelketens zelf wanneer ze eraan beginnen en ermee eindigen. Hierdoor begint de zomersale per winkelketen verschillend en moet je dus goed opletten om de uitverkoop van je favoriete modewinkel niet te missen. Wel kan er ongeveer worden aangegeven wanneer de zomersale start. Alle winkels beginnen met de zomersale in de maand juni of de maand juli van 2019. Kom meer te weten over de begin- en einddatum.

Welke winkels doen er mee?

Welke winkels doen er niet aan mee aan de zomersale kunnen we beter vragen. Bijna alle bekende en interessante modeketens, of het nu winkels zijn of webshops, organiseren wel een zomersale. Enkele bekende voorbeelden zijn Zara, H&M, Mango, Bonprix, Wehkamp, Zalando, Pull&Bear en ga zo maar door. Aan de rechterzijde van deze pagina zijn de deelnemende winkels weergegeven. Via de buttons kom je op de winkelpagina's met meer informatie over de zomersale.

Wat gaat er in de uitverkoop?

De zomersale is de uitverkoop van zomerse mode. Dat betekent dus dat je voordelig kunt shoppen voor kledingstukken zoals jurkjes, bikini’s, badpakken, shirtjes, zonnebrillen, rokken, korte broeken, sneakers, hoeden, enzovoorts. Is het zomers, dan koop je het voordelig tijdens de zomersale. Meer over de zomersale collecties en wat je zoals kunt kopen met korting.

Zomersale deals

Ieder jaar zijn er weer bijzondere en scherpe deals tijdens de zomersale. De beste zomersale Deals zijn voor je verzameld. Bekijk direct de zomersale Deals van de bekendste modeketens.

Korting 20 – 70%

Ook voor de hoeveelheid korting geldt dat iedere modewinkel zelf mag weten hoeveel korting ze geven tijdens de zomersale. In de regel kan je ongeveer rekenen op een korting van minstens 20%. Maar gelukkig houdt het daarbij niet op, de korting kan namelijk tot maar liefst 70% doorgroeien. Vaak beginnen de winkels met een lage korting en laten ze deze steeds verder oplopen naarmate de meest populaire artikelen zijn uitverkocht. Je zou kunnen zeggen dat hoe langer je wacht, hoe minder populair de artikelen zijn (maar de korting is dan wel maximaal). Kom te weten wanneer het ideale moment is qua shoppen.

Overige sale

De zomersale is niet de enige uitverkoopperiode van het jaar. Andere zeer bekende uitverkoopperiodes zijn bijvoorbeeld:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.