AH Schoolcampus

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 30-01-2020

Miljoenen mensen zijn bekend met de V&D Schoolcampus, het moment om al je schoolspullen te kopen. Deze actie is helaas ten einde gekomen toen V&D failliet ging. Nu springt Albert Heijn in het gat en keert de Schoolcampus terug. De AH Schoolcampus zal als het goed is ieder jaar opnieuw worden georganiseerd met het oog op het nieuwe schooljaar. Kom te weten wanneer de AH Schoolcampus van start gaat in 2020, hoe het assortiment eruit komt te zien en bij welke filialen van Albert Heijn je terecht kunt voor agenda’s, kaftpapier, etuis, enzovoorts.

Schoolcampus

De V&D Schoolcampus was jarenlang de grootste en meest succesvolle back-to-school actie van Nederland. Toen V&D ophield te bestaan is ook de Schoolcampus beëindigd. Het is supermarktketen Albert Heijn die de winkelactie echter opnieuw leven inblies.

Datum 2020

Er is nog geen informatie over de AH Schoolcampus 2020.

Voor de  AH Schoolcampus artikelen geldt op=op!   Door de lange termijn heeft iedereen voldoende tijd om te profiteren van de actie.

Assortiment

Albert Heijn biedt een zeer groot assortiment schoolspullen. Behalve agenda's verkoopt de supermarktketen ook zaken als kaftpapier, etuis, pennen, gummen, geodriehoeken, rugzakken, tassen, rekenmachines enzovoorts. AH verkoopt tevens de artikelen van verschillende lijnen, denk aan mode, sterren, dieren, muziek, sport, games, enzovoorts.

Deelnemende filialen AH

De AH Schoolcampus vind je niet terug bij alle filialen van Albert Heijn. Het zijn vooral de grotere filialen waar je volop schoolartikelen kunt kopen. Het staat wel vast dat het aanbod per filiaal niet identiek zal zijn. Bekijk hier de deelnemende AH filialen.