Home » AH Schoolcampus

AH Schoolcampus

Last update: 26-01-2018

Er is nog geen informatie over de AH Schoolcampus 2018.

Miljoenen mensen zijn bekend met de V&D Schoolcampus, het moment om al je schoolspullen te kopen. Deze actie is helaas ten einde gekomen toen V&D failliet ging. Nu springt Albert Heijn in het gat en keert de Schoolcampus terug. De AH Schoolcampus zal als het goed is ieder jaar opnieuw worden georganiseerd met het oog op het nieuwe schooljaar. Kom te weten wanneer de AH Schoolcampus van start gaat in 2017, hoe het assortiment eruit komt te zien en bij welke filialen van Albert Heijn je terecht kunt voor agenda’s, kaftpapier, etuis, enzovoorts. Bekijk hier het assortiment van AH Schoolcampus.

Schoolcampus

De V&D Schoolcampus was jarenlang de grootste en meest succesvolle back-to-school actie van Nederland. Toen V&D ophield te bestaan is ook de Schoolcampus beëindigd. Het is supermarktketen Albert Heijn die de winkelactie echter opnieuw leven inblaast in samenwerking met V&D Concepthouse. In 2017 keert de Schoolcampus namelijk terug bij Albert Heijn. Het is op dit moment nog niet bekend of de winkelactie bij AH wel de naam Schoolcampus gaat krijgen, maar het betekent wel een terugkeer van het concept.

Datum 2017

Op maandag 8 mei 2017 (deze datum is bevestigd) start de verkoop van agenda’s bij Albert Heijn. Op 27 juni zullen vervolgens overige schoolartikelen worden verkocht bij de deelnemende AH filialen. Online via de website van Albert Heijn start de verkoop op 29 juni 2017. De Schoolcampus artikelen worden verkocht gedurende tien weken, zodat iedereen voldoende tijd heeft om de benodigde schoolspullen bijtijds aan te kopen. 

Assortiment

Albert Heijn biedt een zeer groot assortiment schoolspullen. Behalve agenda's verkoopt de supermarktketen ook zaken als kaftpapier, etuis, pennen, gummen, geodriehoeken, rugzakken, tassen, rekenmachines enzovoorts. AH verkoopt tevens de artikelen van verschillende lijnen, denk aan mode, sterren, dieren, muziek, sport, games, enzovoorts.

Deelnemende filialen AH

De AH Schoolcampus vind je niet terug bij alle filialen van Albert Heijn. Het zijn vooral de grotere filialen waar je volop schoolartikelen kunt kopen. Het staat wel vast dat het aanbod per filiaal niet identiek zal zijn. Bekijk hier de deelnemende AH filialen.