Albert Heijn

Nieuwste acties en aanbiedingen

Albert Heijn - Oceaanplaatjes

Spaar bij Albert Heijn voor gratis Oceaanplaatjes bij iedere 10 euro
✔ Een stickerpakje bevat 3 stickers en als je geluk hebt ook nog een tattoo!
De spaaractie loopt van 5 september t/m 2 oktober 2022.
Lees meer »

Albert Heijn - Fletcher

Boek een hotelovernachting bij Fletcher al voor € 50 voor twee personen inclusief ontbijt
✔ Keuze uit ruim 110 Fletcher hotels in Nederland
✔ De tickets zijn geldig tot en met 28 februari 2023.
Lees meer »

Albert Heijn - 2e kaartje gratis

✔ Spaar nu bij Albert Heijn voor je 2e kaartje gratis. Kies uit meer dan 300 leuke uitjes
✔ Bij iedere €10 euro ontvang je 1 Uitjes-zegel. Bij 4 zegels heb je een volle spaarkaart.
 Sparen kan van 5 juli t/m 22 augustus 2021
Lees meer »

Albert Heijn - 2e Gratis

✔ Bij Albert Heijn geldt deze week dat van meer dan 1000 producten de 2e gratis is
✔ Bespaar tientallen euro's op je boodschappen
 Profiteer van de 2e gratis vanaf zaterdag 26 juni 2021
Lees meer »

Albert Heijn - MoestuinMaatjes

Spaar bij Albert Heijn voor MoestuinMaatjes en begin eenvoudig je eigen moestuin
✔ 15 slimme setjes die je gratis ontvangt bij iedere 15 euro boodschappen
Spaar voor MoestuinMaatjes van 6 april t/m 25 april 2021.
Lees meer »

Blijf op de hoogte

Uitgelichte acties:

AH Schoolcampus

Albert Heijn blaast de V&D Schoolcampus nieuw leven in en verkoopt ieder jaar schoolspullen. Voor leerlingen en studenten een mooie kans om al hun schoolspullen gewoon in de supermarkt te kopen. 

AH Bonus

Iedere week zijn er weer diverse nieuwe voedingsmiddelen 'in de Bonus' bij Albert Heijn. Dat betekent extra veel voordeel op tientallen veel gebruikte artikelen. Behalve korting zijn er ook producten waar je bijvoorbeeld 2+1 gratis krijgt. 

AH Efteling

Het favoriete pretpark van Nederland is natuurlijk de Efteling. Bij Albert Heijn spaar je een deel van het jaar voordelig voor korting op tickets van de Efteling. Je bespaart namelijk maar liefst € 10,-  per kaartje.

AH Restaurantactie

Voordelig uiteten bij tientallen restaurants in de regio? Met de AH Restaurantactie spaar je eenvoudig en snel voor een gratis tweede driegangenmenu (of lunch). Aan de Restaurantactie nemen restaurants deel voor alle soorten doelgroepen.

AH Treinkaartactie

Voordelig een dag met de trein reizen door Nederland doe je dankzij de AH Treinkaartactie. Het is meerdere malen per jaar mogelijk om een treinkaartje te kopen bij Albert Heijn die recht geeft op een dag lang reizen met de trein voor één vaste lage prijs. Ideaal voor een dagje weg, festivalbezoek of stedentripje.

AH Moestuintjes

Misschien wel de leukste spaaractie van Nederland zijn de Moestuintjes van Albert Heijn. Bij je aankopen bij Albert Heijn krijg je gratis moestuinpotjes en zaadjes waarmee je zelf groente en fruit kunt telen. Leuk voor kinderen én natuurlijk leerzaam, gezond en voedzaam.

AH Air Miles

Albert Heijn is een van de weinige winkelketens waar je voor Air Miles kunt sparen. Air Miles kan je gratis sparen bij aankopen bij Albert Heijn mits je natuurlijk een spaarkaart hebt. Gespaarde Air Miles kunnen weer worden ingewisseld voor kortingen of gratis producten.

AH Pannenactie

Bij Albert Heijn kan je sparen voor kortingen op chefwaardige pannen. Ideaal voor iedereen die van koken houdt. Ook voor mensen die niet van koken houden zullen de pannen een uitkomst zijn, aangezien koken met toppannen een stuk prettiger zal verlopen. 

AH Koopzegels

Koopzegels sparen bij Albert Heijn is een traditie die al lang bestaat. Je koopt bij de kassa eenvoudig koopzegels bij welke je op een spaarkaart plakt. Zodra de spaarkaart vol is lever je deze in bij Albert Heijn en krijg je er geld voor. Een handige manier om extra geld te v

Folderaanbiedingen

De manier om geen enkele aanbieding bij Albert Heijn te missen is door de folder goed in de gaten te houden. In de AH folder zijn namelijk iedere week weer alle aanbiedingen opgenomen. De AH folder is op ieder moment gratis in te zien.

AH Hotelactie

Met de AH Hotelactie spaar je voor vijftig procent op de tweede overnachting. Honderden tophotels nemen deel aan de actie, waardoor je voldoende keuze hebt om een lekker nachtje weg te gaan.

Reacties