A-merken en winkelketens
Home » Albert Heijn

Albert Heijn

Overzicht acties en aanbiedingen

Laatste Nieuws

Route 99

Vanaf maandag 15 januari 2018 zijn er weer honderden producten voor slechts € 0,99 te koop bij Albert Heijn tijdens Route 99. De actie Route 99 is al jarenlang een van de bekendste acties van Albert Heijn en geeft klanten de kans tientallen euro's te besparen op een volle boodschappenkar. 

Route99AlbertHeijn.jpg

2 januari 2018: Hamsterweken

Vanaf dinsdag 2 januari 2018 zijn er weer Hamsterweken bij Albert Heijn. Dat betekent weer veel korting op boodschappen.

 

AH Hamsterweken

Enkele keren per jaar zijn er weer de Hamsterweken bij Albert Heijn. Ook in januari 2018 is dit weer het geval. Krijg bijvoorbeeld 2e producten gratis, kortingen of aankopen voor een vast laag bedrag. De Hamsterweken vinden plaats in de filialen van Albert Heijn en ook via de AH website waar je online boodschappen kunt doen.

AHHamsterweken-1.jpg

22 oktober 2017: Sparen voor ovenschalen

Bij Albert Heijn kan je sparen voor prachtige ovenschalen van Vivo | Villeroy & Boch. Bij iedere 10 euro aan boodschappen ontvang je 1 spaarpunt. Zodra je 50 spaarpunten bijeen hebt gespaard is de spaarkaart vol en kan je, tegen bijbetaling, kiezen uit een van de ovenschalen. De spaaractie loopt tot en met 11 februari 2018, waarna je tot en met 18 februari 2018 volle spaarkaarten kunt verzilveren. 

1 oktober 2017: Fresh Mix

Heel veel verse producten in de aanbieding tijdens de Fresh Mix bij Albert Heijn vanaf maandag 2 oktober 2017. Heerlijk verse groenten en fruit zijn in de bonus waardoor je veel geld kunt besparen op de boodschappen.

AHFreshMix.jpg

23 september 2017: Wereldplaatjes sparen met Freek Vonk

Van 25 september tot en met 22 oktober 2017 spaar je voor Wereldplaatjes bij Albert Heijn. Freek Vonk voert je op de in totaal 160 plaatjes door de wondere wereld heen. Van bouwwerken tot dieren en van planten tot natuurverschijnselen; de wereld verwondert ons nog iedere dag. Je ontvang een set van 4 wereldplaatjes voor iedere € 10 boodschappen. 

 

Gratis verzamelalbum

Het verzamelalbum waarin de gespaarde wereldplaatjes kunnen worden geplakt krijg je gratis bij de aankoop van enkele geselecteerde producten.

 

Sneller sparen

Iedere week zijn er diverse spaarversnellers te koop waarbij je extra wereldplaatjes ontvangt. 

AHWereldplaatjes.jpg

26 augustus 2017: Hamsteren

Vanaf maandag 28 september 2017 is het hamsteren geblazen bij Albert Heijn. Een week lang zijn er een groot aantal producten in de aanbieding. Voor een groot aantal producten geldt zelfs 2 halen 1 betalen. Ook zijn er kortingspercentages op honderden items.

13 augustus 2017: tweede toegangskaartje gratis

Bij Albert Heijn spaar je tussen maandag 14 augustus en zondag 3 september 2017 weer voor gratis toegangskaartjes voor maar liefst 300 uitjes. Een volle spaarkaart geeft namelijk recht op het tweede kaartje gratis. En je hebt al een volle spaarkaart wanneer je vijf zegels hebt. Je ontvangt een UIT-zegel bij besteding van € 10, oftewel een volle spaarkaart is al bereikt bij slechts € 50.

 

Boeken uitje

Het boeken van een uitje via de AH uitjesactie is mogelijk tot en met 28 januari 2018, waarna de volle spaarkaart(en) tot en met 2 april 2018 ingeleverd kunnen worden bij het uitje naar keuze.

 

Sneller sparen

Via AH.nl is het mogelijk om sneller UIT-zegels te sparen. Je ontvangt daar namelijk extra zegels bij geselecteerde producten.

AHuitjes.jpg

5 augustus 2017: Schoolspullen 2+1 gratis en voordelig naar Walibi

Heb je nog schoolspullen nodig voor het nieuwe schooljaar? Zoals bekend kan je tegenwoordig bij Albert Heijn ook schoolspullen halen tijdens de AH Schoolcampus. Nu zijn alle spullen ook nog eens 2+1 gratis. Zo scoor je extra voordelig een nieuwe agenda, rekenmachine of schriften. Bekijk en koop de items op de Schoolcampus pagina.

 

Aangezien de zomervakantie momenteel nog niet is afgelopen kan je nu nog lekker genieten van uitstapjes. Bezoek bijvoorbeeld voordelig Walibi en betaal bij Albert Heijn slechts € 25,50 per persoon in plaats van € 35,50. De tickets zijn nog tot en met 26 oktober te gebruiken.

AHWalibikorting.jpg

26 juni 2017: treinkaartactie

Van 26 juni tot en met 9 juli 2017 zijn er bij Albert Heijn voordelige treinkaarten te koop. Reis een dag met de trein voor maar € 15 inclusief een gratis koffie.

 

Treinkaartactie AH

Gedurende twee weken worden bij Albert Heijn weer voordelige treintickets verkocht. Deze populaire actie biedt de kans om een hele dag voordelig te reizen met de trein. Het AH treinticket kost slechts € 15 per persoon. Tevens ontvang je een gratis koffie die je kan halen bij AH to go filialen.

 

Verkoop- en reisperiode

De voordelige treinkaartjes zijn te koop van maandag 26 juni tot en met zondag 9 juli 2017. De tickets zijn geldig tot en met 3 september 2017. De treinkaarten zijn niet op ieder moment van de dag geldig. Op doordeweekse dagen mag je namelijk reizen voor 6.30 uur, tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. In het weekend zijn de kaarten wel de hele dag geldig.

AhTreinkaartactie.jpg

10 juni 2017: sparen voor voordelig servies

Spaar bij Albert Heijn van 12 juni tot en met 13 augustus 2017 voor prachtig buitenservies.

 

AH servies actie

Albert Heijn organiseert regelmatig nieuwe spaaracties waarbij je kunt sparen voor gratis of voordelige producten. Vanaf maandag 12 juni 2017 spaar je voor korting op stylvol en praktisch servies. Er is verschillende soorten servies waarvoor gespaard kan worden, bijvoorbeeld een dipschaal, gewone schaal, serveerschalen, en borden. Het servies is typisch buitenservies omdat het is gemaakt van melanine. Melanine is licht en sterk en geschikt voor in de vaatwasser.

 

Hoe werkt het?

Het sparen voor het servies is eenvoudig. Je ontvangt voor iedere € 10 die je uitgeeft 1 servieszegel welke je op de spaarkaart kunt plakken. De spaarkaart is na 20 zegels vol en op dat moment kan je voordelig servies kopen. De spaarkaarten zijn gratis verkrijgbaar in de AH filialen of via de website van Albert Heijn. Volle spaarkaarten zijn in te leveren tussen 12 juni en 20 augustus 2017.

 

Winkels en online

De AH servies spaaractie geldt zowel voor de normale filialen van Albert Heijn als voor via de website van AH bestelde boodschappen. 

 

Overzicht servies

Met een volle spaarkaart kan je kiezen voor het volgende servies:

 • set van 2 kommen, 10cm: volle spaarkaart + € 1,99
 • set van 2 kommen, 15cm: volle spaarkaart + € 2,99 
 • set van 2 borden, 23cm: volle spaarkaart + € 3,99 
 • saladeschaal 23 cm: volle spaarkaart + € 4,99 
 • serveerschaal 30cm: volle spaarkaart + € 4,99 

 

Sneller sparen

Vind je 1 servieszegel voor iedere € 10 niet voldoende? Het is mogelijk om sneller te sparen wanneer je Bonusaanbiedingen koopt welke zijn voorzien van een extra servieszegel. Iedere week zijn er weer nieuwe Bonusartikelen die recht geven op een extra spaarzegel.

AHServiesSparen.jpg

18 mei 2017: Route 99

Tot en met zondag 21 mei 2017 zijn er weer zeer veel producten afgeprijsd bij Albert Heijn en kosten maar € 0,99.

 

Route 99

Route 99 is al jarenlang een van de meest bekende terugkerende kortingsacties van Albert Heijn. Tijdens Route 99 zijn tal van producten afgeprijsd en kosten ze slechts € 0,99. Ook deze week is het nog Route 99 bij Albert Heijn, de actie duurt nog tot en met zondag 21 mei 2017. Bekijk hier de speciale aanbiedingen.

 

Gratis spaaralbum Reis door de Ruimte

Bij Albert Heijn is er ook één aanbieding die de link legt met een andere grote actie die momenteel bij AH plaatsvindt. Wanneer je namelijk 2 komkommers of 2 rode paprika's koopt voor slechts € 0,99 ontvang je direct het verzamelalbum voor de spaaractie 'Reis door de Ruimte'.

AHRoute99-1.jpg

13 mei 2017: Ruimtevaartplaatjes

Spaar van 15 mei tot en met 11 juni 2017 ruimtevaartplaatjes bij Albert Heijn en reis samen met de bekende astronaut André Kuipers door het heelal.

 

Ruimtevaartplaatjes bij iedere € 10 boodschappen

Albert Heijn stapt in de wereld van de ruimtevaart en start met een bijzondere spaaractie waarbij je 160 verschillende ruimtevaartplaatjes kunt sparen. Het sparen van ruimtevaartplaatjes bij Albert Heijn werkt eenvoudig. Ontvang één set met 4 ruimtevaartplaatjes bij iedere € 10 boodschappen. De gespaarde plaatjes kunnen worden verzameld in het ruimtevaart-verzamelalbum.

 

160 plaatjes

Er zijn in totaal maar liefst 160 ruimtevaartplaatjes die je kunt sparen. Eén van de drie plaatjes zijn voorzien van special effects (augmented reality / virtual reality). De ruimtevaartplaatjes zijn onderverdeeld in vier categorieën, namelijk de ruimte, de reis, astronautenschool en terug op aarde.

 

Datums

De spaaractie van de AH Ruimtevaartplaatjes begint op maandag 15 mei en eindigt op zondag 11 juni 2017.

 

Verzamelalbum

Het verzamelalbum kan worden gebruikt om alle plaatjes in te bundelen. Het album is tevens voorzien van leuke raadsels en weetjes. Je krijgt het verzamelalbum gratis wanneer je in de supermarkt of online twee paprika’s of twee komkommers koopt.

 

Ook sparen bij online boodschappen

De AH ruimtevaartplaatjes kunnen worden gespaard bij de filialen van Albert Heijn in Nederland. Ook ontvang je gewoon plaatjes wanneer je online boodschappen besteld via de website van Albert Heijn. Het aantal te ontvangen ruimtevaartplaatjes is vermeld op de kassabon. Uitgesloten van de actie zijn de filialen in België en de AH to go winkels. Tenslotte zijn er nog verschillende producten standaard uitgesloten van deelname, het gaat hierbij om onder andere telefoonkaarten, loten, tabak, sterke drank, postzegels, enzovoorts.

 

André Kuipers

Het gezicht van de spaaractie is natuurlijk de bekende astronaut André Kuipers die in de maand juli vijf jaar geleden terug op aarde keerde vanuit de ruimte. Als geen ander weet André Kuipers mensen te interesseren voor de intrigerende wereld van de ruimtevaart.

 

Andere actieproducten

Als onderdeel van de spaaractie komt er ook een speciaal ruimtevaart assortiment. Denk hierbij aan bijvoorbeeld flightpatches, kleurplaten, flightsuits, knuffels, knutselpakketten, enzovoorts zijn online te bestellen vanaf maandag 15 mei 2017. Het is ook mogelijk om de AH ruimtevaart-app te downloaden via de Google Play Store of App Store. De app zit boordevol leuke gadgets waaronder bijvoorbeeld het genieten van uitzichten op aarde, een rondgang door het ruimtestation ISS en ervaringen beleven op de maan, aarde, Mars en de ijsmaan Jupiter.

AHRuimtevaartplaatjessparen.jpg

7 mei 2017: Versvoordeel in de Mix

Van maandag 8 tot en met zondag 14 mei 2017 is er weer heel veel versvoordeel in de mix bij Albert Heijn.

 

Versvoordeel

De komende week zijn er weer tientallen verse producten afgeprijsd bij Albert Heijn. De bekende actie Versvoordeel in de Mix staat namelijk weer voor de deur. Bekijk hier de versaanbiedingen die geldig zijn van maandag 8 tot en met zondag 14 mei 2017. 

VersvoordeelindeMix.jpg

5 mei 2017: AH gaat schoolspullen verkopen

De V&D Schoolcampus maakt een comeback, maar ditmaal bij de Albert Heijn. Vanaf maandag 8 mei 2017 begint de actie.

 

Schoolcampus

De naam Schoolcampus doet bij velen wel een belletje rinkelen, het was namelijk jarenlang een van de populairste winkelactie van V&D. Toen V&D failliet ging was het helaas ook gedaan met de Schoolcampus. Nu is er een doorstart, maar uiteraard niet bij V&D. Supermarktketen Albert Heijn neemt namelijk het stokje van de Schoolcampus over. 

 

Verkoop schoolspullen

De Schoolcampus heeft tot gevolg dat er schoolspullen zoals agenda's, etuis, pennen, kaftpapier, enzovoorts worden verkocht in de supermarkten van Albert Heijn. Het is momenteel nog wel onduidelijk hoe het exacte assortiment eruit komt te zien en hoe groot het assortiment per AH filiaal zal worden.

 

Datum en naam

Het is nog niet officieel of dat de winkelactie dezelfde naam krijgt als voorheen (Schoolcampus) of dat er een nieuwe naam in gebruik wordt genomen. Vaststaat is dat AH op maandag 8 mei 2017 start met de verkoop van agenda's. Eind juni zal worden gestart met de verkoop van andere schoolspullen. De actieperiode duurt vervolgens tien weken en eindigt dus rondom de start van het nieuwe schooljaar.

AHSchoolcampus-2.jpeg

29 april 2017: Win Superprijzen bij Albert Heijn

Win van 1 tot en met 7 mei 2017 superprijzen bij Albert Heijn waaronder 20 koelkasten, 20 ijsmaakmachines, 20 vaatwassers en 20 wasmachines.

 

Superprijzen

Wie een actieproduct koopt van Knorr Wereldgerechten, Witte Reus, Sun of Karvan Cévitam bij Albert Heijn maakt gedurende een week tijd kans op het winnen van prijzen. De superprijzen die gewonnen kunnen worden zijn:

 • Smeg koelkast, € 1149 (20 stuks)
 • Magimix Gelato Expert IJsmaakmachine, € 599 (20 stuks)
 • Smeg vaatwasser, € 799 (20 stuks)
 • Bosch wasmachine, € 599 (20 stuks)

 

Hoe werkt het?

Om kans te maken op een van de prijzen hoef je maar enkele stappen te volgen:

 1. Koop in de winkels of online een van de actieproducten
 2. Bewaar de kassabon
 3. Voer de streepjescode in op de actiepagina
AHSuperprijzen-1.png

18 april 2017: tweede driegangenmenu gratis tijdens de Restaurantactie

Spaar bij Albert Heijn voor een gratis tweede driegangenmenu of lunch tijdens de AH Restaurantactie. Er nemen maar liefst ruim duizend restaurants deel aan de spaaractie.

 

AH Restaurantactie

De succesvolle Restaurantactie van Albert Heijn is weer terug. Van dinsdag 18 april tot en met zondag 14 mei kan je namelijk restaurantzegels sparen. Voor iedere € 10 ontvang je een restaurantzegel en wanneer je tien zegels hebt gespaard is de spaarkaart al vol. Een volle spaarkaart geeft recht op een gratis 2e driegangenmenu of lunch bij een van de meer dan 1000 deelnemende restaurants. Tijdens de spaaractie heb je dus al een gratis diner of lunch verdiend wanneer je voor € 100 boodschappen doet bij Albert Heijn.

 

Reserveren

Met een volle spaarkaart (10 zegels) is het dus mogelijk om te genieten van een gratis 2e driegangenmenu of lunch. Het boeken van een restaurant is mogelijk via de speciale website van de AH Restaurantactie. De volle spaarkaart neem je vervolgens mee naar het restaurant waar je het kunt inleveren. Het reserveren is mogelijk tot en met zondag 29 oktober 2017, hierna vervallen de spaarzegels en –kaarten.

 

Sneller sparen

Albert Heijn heeft iedere week nieuwe bonusaanbiedingen en tijdens de Restaurantactie geven bepaalde producten recht op extra spaarzegels. Iedere week zijn er nieuwe bonusartikelen die extra spaarzegels opleveren. Deze items worden spaarversnellers genoemd en je vindt een overzicht op de website van Albert Heijn.

 

Filialen en online

Het sparen van restaurantzegels is mogelijk via de normale supermarkten van Albert Heijn en via de website van AH. De filialen van AH to Go zijn uitgesloten, evenals sommige producten waaronder tabak, sterke drank, loten, cadeaukaarten, enzovoorts.

AHRestaurantactiebanner.png

Blijf op de hoogte

Meldingontvangenacties-15.png

Uitgelichte acties:

AH Schoolcampus

Albert Heijn blaast de V&D Schoolcampus nieuw leven in en verkoopt ieder jaar schoolspullen. Voor leerlingen en studenten een mooie kans om al hun schoolspullen gewoon in de supermarkt te kopen. 

AH Bonus

Iedere week zijn er weer diverse nieuwe voedingsmiddelen 'in de Bonus' bij Albert Heijn. Dat betekent extra veel voordeel op tientallen veel gebruikte artikelen. Behalve korting zijn er ook producten waar je bijvoorbeeld 2+1 gratis krijgt. 

AH Efteling

Het favoriete pretpark van Nederland is natuurlijk de Efteling. Bij Albert Heijn spaar je een deel van het jaar voordelig voor korting op tickets van de Efteling. Je bespaart namelijk maar liefst € 10,-  per kaartje.

AH Restaurantactie

Voordelig uiteten bij tientallen restaurants in de regio? Met de AH Restaurantactie spaar je eenvoudig en snel voor een gratis tweede driegangenmenu (of lunch). Aan de Restaurantactie nemen restaurants deel voor alle soorten doelgroepen.

AH Treinkaartactie

Voordelig een dag met de trein reizen door Nederland doe je dankzij de AH Treinkaartactie. Het is meerdere malen per jaar mogelijk om een treinkaartje te kopen bij Albert Heijn die recht geeft op een dag lang reizen met de trein voor één vaste lage prijs. Ideaal voor een dagje weg, festivalbezoek of stedentripje.

AH Moestuintjes

Misschien wel de leukste spaaractie van Nederland zijn de Moestuintjes van Albert Heijn. Bij je aankopen bij Albert Heijn krijg je gratis moestuinpotjes en zaadjes waarmee je zelf groente en fruit kunt telen. Leuk voor kinderen én natuurlijk leerzaam, gezond en voedzaam.

AH Air Miles

Albert Heijn is een van de weinige winkelketens waar je voor Air Miles kunt sparen. Air Miles kan je gratis sparen bij aankopen bij Albert Heijn mits je natuurlijk een spaarkaart hebt. Gespaarde Air Miles kunnen weer worden ingewisseld voor kortingen of gratis producten.

AH Pannenactie

Bij Albert Heijn kan je sparen voor kortingen op chefwaardige pannen. Ideaal voor iedereen die van koken houdt. Ook voor mensen die niet van koken houden zullen de pannen een uitkomst zijn, aangezien koken met toppannen een stuk prettiger zal verlopen. 

AH Koopzegels

Koopzegels sparen bij Albert Heijn is een traditie die al lang bestaat. Je koopt bij de kassa eenvoudig koopzegels bij welke je op een spaarkaart plakt. Zodra de spaarkaart vol is lever je deze in bij Albert Heijn en krijg je er geld voor. Een handige manier om extra geld te v

Folderaanbiedingen

De manier om geen enkele aanbieding bij Albert Heijn te missen is door de folder goed in de gaten te houden. In de AH folder zijn namelijk iedere week weer alle aanbiedingen opgenomen. De AH folder is op ieder moment gratis in te zien.

AH Hotelactie

Met de AH Hotelactie spaar je voor vijftig procent op de tweede overnachting. Honderden tophotels nemen deel aan de actie, waardoor je voldoende keuze hebt om een lekker nachtje weg te gaan.

Albert Heijn is de grootste supermarktketen van Nederland met honderden filialen in steden en dorpen. Het succes van Albert Heijn is deels te verklaren door de uitgekiende klantacties waarmee consumenten kunnen sparen voor gratis producten of kortingen. Ook de wekelijkse Bonusaanbiedingen zorgen ervoor dat er miljoenen mensen hun boodschappen bij Albert Heijn doen. 

Reacties