A-merken en winkelketens
Home » Albert Heijn

Albert Heijn: overzicht Klantacties

Laatste acties en aanbiedingen AH:

Blijf op de hoogte van nieuwe acties:

Uitgelichte acties en aanbiedingen:

AH Schoolcampus

ff6c682a864d442c98451d6bb938ee37.jpeg

Albert Heijn blaast de V&D Schoolcampus nieuw leven in en verkoopt ieder jaar schoolspullen. Voor leerlingen en studenten een mooie kans om al hun schoolspullen gewoon in de supermarkt te kopen. 

Meer over de AH Schoolcampus.

AH Bonus

cbd20a5d2e28440186d1f4c52fad75b8.png

Iedere week zijn er weer diverse nieuwe voedingsmiddelen 'in de Bonus' bij Albert Heijn. Dat betekent extra veel voordeel op tientallen veel gebruikte artikelen. Behalve korting zijn er ook producten waar je bijvoorbeeld 2+1 gratis krijgt. 

Meer over de AH Bonus.

AH Efteling

AHEfteling.png

Het favoriete pretpark van Nederland is natuurlijk de Efteling. Bij Albert Heijn spaar je een deel van het jaar voordelig voor korting op tickets van de Efteling. Je bespaart namelijk maar liefst € 10,-  per kaartje. 

Meer over de AH Efteling actie en begindatum.

AH Restaurantactie

AHRestaurantactie.png

Voordelig uiteten bij tientallen restaurants in de regio? Met de AH Restaurantactie spaar je eenvoudig en snel voor een gratis tweede driegangenmenu (of lunch). Aan de Restaurantactie nemen restaurants deel voor alle soorten doelgroepen.

Meer over de AH Restaurantactie en startdatum.

AH Treinkaartactie

c86d952dab8e4dca90b2432f0a5996df.jpg

Voordelig een dag met de trein reizen door Nederland doe je dankzij de AH Treinkaartactie. Het is meerdere malen per jaar mogelijk om een treinkaartje te kopen bij Albert Heijn die recht geeft op een dag lang reizen met de trein voor één vaste lage prijs. Ideaal voor een dagje weg, festivalbezoek of stedentripje.

 

Meer over de AH Treinkaartactie en datums actie.

AH Moestuintjes

AHMoestuintje.jpg

Misschien wel de leukste spaaractie van Nederland zijn de Moestuintjes van Albert Heijn. Bij je aankopen bij Albert Heijn krijg je gratis moestuinpotjes en zaadjes waarmee je zelf groente en fruit kunt telen. Leuk voor kinderen én natuurlijk leerzaam, gezond en voedzaam.

Meer over de AH Moestuintjes en begindatum spaaractie.

AH Air Miles

AirMiles.png

Albert Heijn is een van de weinige winkelketens waar je voor Air Miles kunt sparen. Air Miles kan je gratis sparen bij aankopen bij Albert Heijn mits je natuurlijk een spaarkaart hebt. Gespaarde Air Miles kunnen weer worden ingewisseld voor kortingen of gratis producten.

 

Meer over het sparen van Air Miles bij Albert Heijn.

AH Pannenactie

AHPannen.jpg

Bij Albert Heijn kan je sparen voor kortingen op chefwaardige pannen. Ideaal voor iedereen die van koken houdt. Ook voor mensen die niet van koken houden zullen de pannen een uitkomst zijn, aangezien koken met toppannen een stuk prettiger zal verlopen. 

Meer over de AH Pannenactie.

AH Koopzegels

Koopzegelssparen.jpg

Koopzegels sparen bij Albert Heijn is een traditie die al lang bestaat. Je koopt bij de kassa eenvoudig koopzegels bij welke je op een spaarkaart plakt. Zodra de spaarkaart vol is lever je deze in bij Albert Heijn en krijg je er geld voor. Een handige manier om extra geld te verdienen.

Meer over het sparen van koopzegels bij Albert Heijn.

Folderaanbiedingen

AHFolder.png

De manier om geen enkele aanbieding bij Albert Heijn te missen is door de folder goed in de gaten te houden. In de AH folder zijn namelijk iedere week weer alle aanbiedingen opgenomen. De AH folder is op ieder moment gratis in te zien.

Bekijk de AH Folder.

AH Hotelactie

f19a6601903a46ed914013fd9c101a7c.png

Met de AH Hotelactie spaar je voor vijftig procent op de tweede overnachting. Honderden tophotels nemen deel aan de actie, waardoor je voldoende keuze hebt om een lekker nachtje weg te gaan.

Meer over de AH Hotelactie.

Albert Heijn is de grootste supermarktketen van Nederland met honderden filialen in steden en dorpen. Het succes van Albert Heijn is deels te verklaren door de uitgekiende klantacties waarmee consumenten kunnen sparen voor gratis producten of kortingen. Ook de wekelijkse Bonusaanbiedingen zorgen ervoor dat er miljoenen mensen hun boodschappen bij Albert Heijn doen. Bovenstaand zijn de beste klantacties van Albert Heijn opgesomd.

Reacties