AH Folder

Bekijk de aanbiedingen van vandaag

Albert Heijn gaat iedere dag weer de strijd aan met de andere supermarktketens om de gunst van de klant. De grote winnaar van deze concurrentieslag is de klant zelf, want de supermarkten proberen elkaar telkens af te troeven met de laagste prijzen. Ook Albert Heijn (AH) doet volop mee en heeft iedere dag wel weer tientallen aanbiedingen geselecteerd, bijvoorbeeld de bekende Bonusaanbiedingen. Ook is AH sterk met het lanceren van klantacties waarbij er ook volop artikelen afgeprijsd zijn. Alle aanbiedingen en afgeprijsde artikelen bundelt AH iedere week in de AH Folder. De AH Folder kan ook digitaal worden ingezien en er kan zelfs direct online worden besteld. Voordeel en eenvoud dus.

Aanbiedingen in folder

Folders worden al tientallen jaren gebruikt om consumenten te verleiden bepaalde waren te kopen. Het meest aanlokkelijk zijn meestal de aanbiedingen en afgeprijsde producten, dus daarmee pakken de winkelketens meestal prominent mee uit in de folder. Ook de AH Folder is van de eerste tot de laatste pagina gevuld met spectaculaire kortingen. Alle artikelen zijn voorzien van productinformatie en informatie over de korting die je krijgt. Albert Heijn heeft een zeer sterke online bestelsite en bezorgdienst. Het is daarom mogelijk om vanuit de online folder direct je bestelling te plaatsen. Door te klikken op het product naar keuze wordt je automatisch doorgeleid naar de productpagina in de online supermarkt van AH.

Soort folders

Albert Heijn brengt wekelijks een nieuwe folder uit. De looptijd van de folder is over het algemeen van maandag tot en met zondag. De AH folder bevat telkens producten die meegaan met de tijd van het jaar of bepaalde feestdagen. De meeste folders zijn varianten met Bonusaanbiedingen. Rondom klantacties zoals de Hamsterweken bestaat de AH Folder volledig uit Hamsteraanbiedingen.

Aanbiedingen

Albert Heijn weet als geen ander te spelen met verschillende soorten aanbiedingen. In de AH Folder is telkens vermeld wat voor soort aanbieding of korting het betreft. Enkele voorbeelden zijn:

  • Gratis producten: 1+1 of 2+1 gratis
  • Lage prijs: van € 2,49 voor € 1,89
  • Kortingspercentage: 25% korting
  • Halve prijs: 2e product halve prijs
  • Vaste prijs: 2 voor € 5,-
  • Extra spaarzegels: rondom spaaracties krijg je vaak extra spaarzegels bij de aankoop van een bepaald product.

Zo werkt het

Wanneer je de folder opent leest deze weg als een gewone papieren folder. Je bladert door de folder heen met de pijltjes en door op een product te klikken ga je door naar de website van Albert Heijn. Overigens biedt de folder nog meer functionaliteiten. Met de knoppen aan de linkerkant van de pagina is het bijvoorbeeld mogelijk om in te zoomen, een full screen weergave te openen, een pagina overzicht te tonen, te zoeken op bepaalde woorden, het downloaden van de AH folder en de folder te delen via social media.

AH klantacties

Albert Heijn heeft ieder jaar diverse klantacties inclusief grote kortingen of leuke spaardoelen. Voorbeelden hiervan zijn: