Prénatal folder

Bekijk alle aanbiedingen van vandaag

Winkelketen Prénatal is de marktleider op het gebied van zwangerschappen, baby’s en kinderen. Bij Prénatal vind je dan ook alles wat je nodig hebt voor je zwangerschap of kindje. Prénatal organiseert regelmatig kortingsacties en op ieder moment van het jaar zijn er wel scherpe aanbiedingen te vinden. De beste manier om alle actuele aanbiedingen van vandaag te vinden is door de Prénatal folder erbij te pakken. De Prénatal folder is de plek waar alle kortingsacties en aanbiedingen zijn vermeld. Kom alles te weten over de folder van de keten gespecialiseerd in kinderspullen.

Folder vol aanbiedingen

Een reclamefolder is natuurlijk het platform op bepaalde artikelen uit je assortiment eens extra te belichten. En dat is dan ook wat Prénatal doet met haar folder. De Prénatal folder bestaat namelijk uit tientallen bladzijdes vol afgeprijsde artikelen. Wie de folder van Prénatal bijhoudt weet dus dat hij of zijn nooit teveel zal betalen want je mist geen aanbieding. Behalve de prijs zijn bij de weergegeven artikelen ook productinformatie en de soort korting vermeld. Doordat de online folder klikbaar is kan je direct de producten die je wenst online bestellen.

Foldersoorten

Prénatal brengt periodiek een nieuw folder uit, vaak zitten hier drie tot vier weken tussen. De folder gaat meestal in op een dinsdag en eindigt op een zondag enkele weken later. Behalve de normale folder geeft Prénatal ook speciale edities uit, onder andere voor jaarlijkse klantacties, enzovoorts. Een voorbeeld hiervan is de Mama Mazzeldagen folder waarin alle Mama Mazzeldagen acties zijn weergegeven. Ook wordt de actualiteit gevolgd en passen de folders zich aan de tijd van het jaar aan (bijvoorbeeld aan seizoenen of feestdagen).

Soorten aanbiedingen

Het gros van de aanbiedingen die Prénatal geeft zijn gewone prijsverlagingen. Maar ook andersoortige kortingen zoals cashbackacties, gratis artikelen bij aankoop van een bepaald product, of kortingspercentages waarbij bijvoorbeeld 20% korting wordt gegeven komen veelvuldig voor. Tijdens speciale klantacties kunnen er afwijkende kortingen worden aangeboden.

Zo werkt de folder

De online folder leest weg als een papieren folder waarin je ook gewoon kunt bladeren. Aan de linkerzijde van de folder zijn nog diverse opties die het gebruikersgemak kunnen dienen. Via het vergrootglas kan er bijvoorbeeld worden ingezoomd voor een grotere weergave. Verder zijn er nog opties om een paginaoverzicht weer te laten geven, om de folder op volledig scherm weer te laten geven, te downloaden als PDF, te delen via social media of te zoeken op een zoekwoord.

Eenvoudig online kopen

Het voordeel is vooral dat je met de online folder direct tot koop kunt overgaan door op een product te klikken. Je wordt dan doorgeleid naar de productpagina op de webshop van Prénatal.

Prénatal sale

Mocht je een aanbieding van Prénatal uit de folder hebben gemist dan is er nog de online pagina op de webshop waar er 365 dagen per jaar artikelen in de uitverkoop zijn. Hier vind je officiele producten van Prénatal maar dan tegen zeer scherpe prijzen. Ga naar de salepagina van Prénatal.