A-merken en winkelketens
Home » Prénatal

Prénatal: overzicht Klantacties

Laatste acties en aanbiedingen:

Blijf op de hoogte van nieuwe acties:

Uitgelichte acties en aanbiedingen:

Mama Mazzeldagen

9a2cdf8c80a1472fa956be0436ae1920.jpg

Twee keer per jaar organiseert Prénatal de Mama Mazzeldagen. Op zwangerschaps- en babygebied kent deze uitverkoopperiode geen gelijke in Nederland. Zo bedraagt de korting op kinderwagens, babykleertjes, bedjes, autostoelen en ga zo maar door tientallen procenten. 

Meer over de Prénatal Mama Mazzeldagen en de datum dat deze plaatsvinden.

Prénatal Knipkorting

prenatalstickeractie.jpg

Ook Prénatal Knipkorting vindt twee keer per jaar plaats. Tijdens deze actie bespaar je tot wel 25% op vele artikelen. Knipkorting is vooral zo populair omdat je zelf kunt bepalen op welk artikel je geld wilt besparen.

Meer over Prénatal Knipkorting en begindatum.

Gratis Blije Doos

e971ca0f94254d2fb6e983cf182b44b4.jpg

Wanneer je een kindje krijgt, het maakt niet uit of het de eerste of de tiende is, kan je bij Prénatal geheel gratis de Blije Doos ophalen. In de Blije Doos zitten ter waarde van in totaal € 200,- aan gratis producten, kortingsbonnen en andere must haves. 

Meer over het aanvragen van de gratis Blije Doos.

Folderaanbiedingen

prenatal-4.png

Met haar folder houdt Prénatal de klanten op de hoogte van de nieuwste aanbiedingen. Wie de folder van Prénatal volgt zal dus geen aanbieding meer missen. De folder is overigens gewoon ook online in te zien.

Bekijk de Prénatal Folder.

Prénatal EuroClix

euroclix-6.png

Euroclix is geen initiatief van Prénatal zelf, maar biedt wel de mogelijkheid geld te verdienen bij aankopen bij Prénatal. Meesparen met EuroClix kost niets en wanneer je je registreert ontvang je direct € 1,95.

Meer over EuroClix sparen.

Ben je in verwachting of juist onlangs bevallen van een kind? Grote kans dat je dan regelmatig bij Prénatal komt. De winkelketen is gespecialiseerd in alles op het gebied van zwangerschap, baby en kind. Of het nu gaat om een basic rompertje of een complete kinderkamer; bij Prénatal is de keuze enorm. Je bespaart veel geld door te profiteren van één van de klantacties die Prénatal ieder jaar organiseert. De leukste en beste klantacties van Prénatal zijn bovenstaand op een rij gezet.

Reacties