A-merken en winkelketens
Home » Mama Mazzeldagen

Mazzeldagen Prénatal

25 - 30 september 2018?

Last update: 26-08-2018

Twee keer per jaar is het grote uitverkoop bij Prénatal wanneer de Mama Mazzeldagen worden georganiseerd. De Mama Mazzeldagen vinden telkens plaats in het voorjaar en in het najaar. Deze sale bij Prénatal is een mogelijkheid om voordelige babyspullen te kopen en daarom ideaal voor wanneer je in verwachting bent, onlangs bevallen bent of jonge kinderen hebt. Ook in 2018 zijn er weer Mama Mazzeldagen en we hebben voorspeld op welke datum de uitverkoopperiodes bij Prénatal van start gaan. Kom alles te weten over de datum van de Mama Mazzeldagen, de kortingen die je krijgt, welke producten en collecties afgeprijsd zijn, enzovoorts.

Mama Mazzeldagen

De bekendste uitverkoopperiode van Prénatal zijn de Mama Mazzeldagen. Deze sale vindt zelfs twee keer per jaar plaats, namelijk in het voorjaar en najaar. Tijdens de Mama Mazzeldagen krijg je gedurende een week tussen de 10 en 40% korting  op een flink deel van de Prénatal collectie. Iedereen die ooit een kind heeft gekregen weet dat de komst van een kindje aardig wat geld kost. Door je inkopen te doen tijdens de Mama Mazzeldagen kan je honderden euro’s besparen. Ook op dure producten zoals babybedjes en –kamers, kinderwagens en babykleding; wie slim inkoopt houdt veel geld over. Prénatal organiseert tijdens de Mazzeldagen ook diverse spellen waarbij mooie prijzen gewonnen kunnen worden.

Datum Mama Mazzeldagen voorjaar 2018

Prénatal houdt de startdatum van de Mama Mazzeldagen geheim tot slechts enkele dagen voordat de sale van start gaat. Het is dus niet bekend wanneer de Mazzeldagen gaan beginnen, maar vaak wordt telkens dezelfde periode aangehouden. De volgende editie van de Mama Mazzeldagen voorjaarseditie vindt plaats in maart en april 2018. De Mama Mazzeldagen in het voorjaar 2018 plaats van:

  • Maandag 26 maart tot en met maandag 2 april 2018. Op maandag 26 maart zijn de kortingen exclusief in de webshop van Prénatal te vinden vanaf 21.00 uur. Vanaf dinsdag 27 maart zijn ook de winkels aan de beurt. Op zondag 1 april (Eerste Paasdag) zijn de winkels gesloten, op 2 april (Tweede Paasdag) zijn ze juist weer geopend.

Datum Mama Mazzeldagen najaar 2018

Het begin van de Mazzeldagen in het najaar worden pas enkele dagen voor de start bekend gemaakt. Toch is er voor deze uitverkoopperiode ieder jaar een bepaalde vastigheid te herkennen. Zo startten de Mazzeldagen de afgelopen jaren op de voorlaatste of laatste dinsdag van de maand september waarbij op de maandag ervoor online al wat kortingen werden gegeven. De Mama Mazzeldagen vinden in het najaar van 2018 vermoedelijk plaats gedurende:

  • Maandag 24 september zijn er online al diverse kortingen (vanaf 21.00 uur)
  • Dinsdag 25 tot en met zondag 30 september 2018 zijn de Mazzeldagen in alle filialen en online. Niet alle filialen zijn op zondag geopend, dus daar eindigt de sale op zaterdag. Ook in de webwinkel van Prénatal kan volop worden geprofiteerd van de Mama Mazzeldagen.

Melding ontvangen over begin volgende Mazzeldagen?

Mis de Mama Mazzeldagen niet en blijf op de hoogte van de eerstvolgende editie. Meld je aan voor het ontvangen van een melding zodra bekend is wanneer de volgende editie begint:

Welke artikelen zijn in de aanbieding?

Tijdens de Mama Mazzeldagen gaat zowat de hele collectie van Prénatal in de uitverkoop. De winkelketen Prénatal is toonaangevend op het gebied van zwangerschap, baby’s en kinderen. De Mazzeldagen zijn dus ideaal voor wanneer je zwanger bent, onlangs bevallen bent van een kindje of wanneer je jonge kinderen hebt. Koop bijvoorbeeld een kinderwagen, babybox, kleertjes, zwangerschapskleding, autostoelen, kinderstoelen, speelgoed, drinkflesjes, babyfoons, loopstoelen, boekjes, kolfapparatuur, enzovoorts met korting. De sale is niet beperkt tot producten van het eigen merk van Prénatal, maar ook andere A-merken zijn afgeprijsd. Aan de rechterzijde in de kolom zijn alle aanbiedingen weergegeven. Behalve de kortingen ontvang je ook vouchers voor onder andere Center Parcs, Partou en Dierenpark Amersfoort zodra je meer dan 50 euro uitgeeft. 

Folder Mama Mazzeldagen

Om exact op de hoogte te zijn van de aanbiedingen tijdens de Mama Mazzeldagen is het een optie om de speciale Mama Mazzeldagen folder te bekijken. De folder van de Mama Mazzeldagen wordt kort voor de start van de Mazzeldagen uitgebracht. In de folder kan je klikken op een artikel naar keuze waarna je direct het artikel verder kunt bekijken in de webwinkel. Je kunt in de folder ook exact teruglezen hoe hoog de korting is op een artikel.

Hoeveel korting?

Tijdens de Mama Mazzeldagen bespaar je op veel producten tientallen euro’s. De kortingen op de producten bedraagt vaak twintig procent, maar delen van de collectie gaan zelfs met veertig procent korting weg. Vooral de wat duurdere artikelen krijgen vaak de grootste kortingen. Een voorbeeld van een productgroep die deels met veertig procent korting worden verkocht zijn kinderwagens. Dat tikt natuurlijk aardig aan wanneer je een dure kinderwagen koopt. Twintig procent korting krijg je op bijvoorbeeld speelgoed, kleding, kinderstoelen en autostoelen.

Besparing in euro's

De besparing loopt flink op tijdens de Prénatal Mama Mazzeldagen. Vooral de duurdere producten betekenen honderden euro's korting. Onderstaand een rekenvoorbeeld om aan te geven hoeveel korting je krijgt tijdens de Mazzeldagen bij het uitgeven van bepaalde bedragen:

  • Bedrag € 20 totaal: 20% = € 4 en 40% = € 8 korting
  • Bedrag € 50 totaal: 20% = € 10 en 40% = € 20 korting
  • Bedrag € 100 totaal: 20% = € 20 en 40% = € 40 korting
  • Bedrag € 250 totaal: 20% = € 50 en 40% = € 100 korting
  • Bedrag € 750 totaal: 20% = € 150 en 40% = € 300 korting
  • Bedrag € 1.500 totaal: 20% = € 300 en 40% = € 600 korting
  • Koop je dus bijvoorbeeld een kinderwagen van € 1500 dan hoef je tijdens de Mama Mazzeldagen maar € 900 te betalen wanneer deze in de 40% kortingsgroep valt.

Megastores langer open

Tijdens de Mama Mazzeldagen zijn de Megastores van Prénatal langer geopend. De openingstijden zijn op weekdagen (dinsdag, woensdag en donderdag) geopend tot 21.00 uur. Op vrijdag is dit tot 19.00 uur, op zaterdag tot tot 18.00 uur en op maandag (Tweede Paasdag) tot 18.00 uur.

Gratis Blije Doos aanvragen

Prénatal heeft nog een andere populaire actie, namelijk de gratis Blije Doos die je kunt aanvragen wanneer je zwanger bent of kort geleden bent bevallen. De Blije Doos vertegenwoordigt een waarde van maar liefst € 200,- en zit vol met handige baby- en zwangerschapsproducten. Vraag de Blije Doos hier gratis aan. Meer over de inhoud van de Prénatal Blije Doos lees je hier.

Overige uitverkoop

De Mama Mazzeldagen is niet de enige uitverkoopactie van Prénatal. Zo zijn er ook de Prénatal Knipkortingweken die recht geven op 20% korting op een zeer aanzienlijk deel van het assortiment.