Home » Mega Mazzeldagen

Mazzeldagen Prénatal

Vrijdag 24 september - Zondag 3 oktober 2021

Last update: 22-09-2021

Twee keer per jaar is het grote uitverkoop bij Prénatal wanneer de Mega Mazzeldagen (voorheen: Mama Mazzeldagen) worden georganiseerd. De Mega Mazzeldagen vinden telkens plaats in het voorjaar en in het najaar. Deze sale bij Prénatal is een mogelijkheid om voordelige baby- en zwangerschapsartikelen te kopen en daarom ideaal voor wanneer je in verwachting bent, onlangs bevallen bent of jonge kinderen hebt. Ook in 2021 zijn er weer Mega Mazzeldagen en we hebben voorspeld op welke datum de uitverkoop begint.

Mega Mazzeldagen

Iedereen die ooit een kind heeft gekregen weet dat de komst van een kindje aardig wat geld kost. Door je inkopen te doen tijdens de Mega Mazzeldagen kan je honderden euro’s besparen. De Mega Mazzeldagen zijn de bekendste uitverkoopperiode van Prénatal. Sterker nog, het is zelfs de grootste en bekendste sale binnen het hele genre. De Mazzeldagen zijn dus ideaal voor wanneer je zwanger bent, onlangs bevallen bent van een kindje of wanneer je jonge kinderen hebt. De Mazzeldagen vinden twee keer per jaar plaats, eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. Tijdens de Mega Mazzeldagen krijg je gedurende een week tussen de 10 en 20% korting  op een aanzienlijk deel van de Prénatal collectie.

Datum Mega Mazzeldagen 2021

Prénatal houdt de startdatum van de Mega Mazzeldagen geheim tot slechts enkele dagen voordat de sale van start gaat. In 2021 zijn de Mazzeldagen van:

  • Maandag 29 maart tot en met zondag 4 april 2021. (datum niet bevestigd!)
  • Vrijdag 24 tot en met zondag 3 oktober 2021 (datum niet bevestigd!).

Welke artikelen zijn afgeprijsd?

Tijdens de Mega Mazzeldagen gaat zowat de hele collectie van Prénatal in de uitverkoop. De sale is niet beperkt tot producten van het eigen merk van Prénatal, maar ook andere A-merken zijn afgeprijsd. Of je nu op zoek bent naar een kinderwagen, babybox, kleertjes, zwangerschapskleding, autostoelen, kinderstoelen, speelgoed, drinkflesjes, babyfoons, loopstoelen, boekjes of kolfapparatuur; tijdens de Mazzeldagen koop je A-merken tegen bodemprijzen.

Wat is de korting?

De korting tijdens de Mega Mazzeldagen ligt steevast op 10, 15 of 20%. De exacte korting is per productgroep vastgesteld. Iedere dag is er een Mega Dagdeal met extra hoge kortingen op een productgroep. Ook dure productgroepen worden dan maximaal afgeprijsd waardoor je honderden euro’s kunt besparen. Koop je dus bijvoorbeeld kraamartikelen ter waarde van € 100 dan hoef je tijdens de Mega Mazzeldagen maar € 80 te betalen wanneer deze in de 20% kortingsgroep valt. Een traphekje van € 40 kost tijdens de Mazzeldagen bijvoorbeeld maar € 32 als deze 20% korting krijgt.

Winkels en online

De Mega Mazzeldagen worden groots aangepakt en dat betekent dat de kortingen geldig zijn in de winkels en online. Er zijn circa 60 filialen in Nederland waarvan ongeveer 20 Megastores. Tijdens de Mega Mazzeldagen zijn de Megastores van Prénatal langer geopend. De openingstijden zijn op weekdagen (dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag) geopend tot 21.00 uur. Op zaterdag en zondag is dit tot tot 18.00 uur. En dan is er nog de webshop van Prénatal waar je 24 uur per dag terecht kunt voor tientallen procenten korting.

Folder Mega Mazzeldagen

Om exact op de hoogte te zijn van de aanbiedingen tijdens de Mega Mazzeldagen is het een optie om de speciale Mega Mazzeldagen folder te bekijken. De folder van de Mega Mazzeldagen wordt kort voor de start van de Mazzeldagen uitgebracht. In de folder kan je klikken op een artikel naar keuze waarna je direct het artikel verder kunt bekijken in de webwinkel. Je kunt in de folder ook exact teruglezen hoe hoog de korting is op een artikel.

Gratis Blije Doos aanvragen

Prénatal heeft nog een andere populaire actie, namelijk de gratis Blije Doos die je kunt aanvragen wanneer je zwanger bent of kort geleden bent bevallen. De Blije Doos vertegenwoordigt een waarde van maar liefst € 200,- en zit vol met handige baby- en zwangerschapsproducten.

Melding ontvangen zodra Mazzeldagen starten?

Mis de Mega Mazzeldagen niet en blijf op de hoogte van de eerstvolgende editie. Meld je aan voor het ontvangen van een melding zodra bekend is wanneer de volgende editie begint: