Zara Nieuwsbrief

Schrijf jezelf gratis in

Zara behoort tot de meest populaire modewinkels van Nederland. Zara is echter ook een modeketen met een enigszins exclusief karakter waarbij niet altijd veel informatie over nieuwe collecties of kortingsacties wordt gedeeld. Een manier om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen bij Zara, nieuwe collecties, aanbiedingen en kortingen is door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. De Zara nieuwsbrief is gratis en houdt je regelmatig op de hoogte van het laatste Zara nieuws. Kom alles te weten over de Zara Nieuwsbrief, de inhoud van de newsletter, hoe je jezelf moet inschrijven ervoor en hoe je je kunt afmelden voor de Zara Nieuwsbrief.

Zara

Zara heeft tientallen winkels in Nederland en is populair onder een groot winkelpubliek. Zara is een Spaans bedrijf en maakt deel uit van het mega modeconcern Inditex. Sommige modeketens doen niets anders dan contact zoeken met hun klanten en strooien continu met kortingen. Zara is iets terughoudender waardoor je wat meer moeite moet doen om exact de laatste nieuwtjes en collecties te volgen.

Zara nieuwsbrief

Gelukkig is er de Zara nieuwsbrief waarin Zara regelmatig communiceert over onder andere nieuwe collecties en modenieuws. Ook zijn in de Zara Nieuwsbrief zo nu en dan kortingen bijgevoegd. Deze kortingen kunnen worden verzilverd bij bijvoorbeeld online bestellingen. Over het algemeen wordt de Zara nieuwsbrief om de paar dagen verstuurd.

Inschrijven nieuwsbrief

Om de Zara nieuwsbrief te ontvangen kan je jezelf eenvoudig aanmelden. De nieuwsbrief van Zara wordt ook wel Newsletter genoemd. Je ontvangt de nieuwsbrief digitaal, namelijk via de e-mail. Iedereen kan zich gratis inschrijven voor de Zara nieuwsbrief, er zijn dus geen kosten aan verbonden. Schrijf jezelf gratis in voor de Zara Nieuwsbrief

Gegevens

Om jezelf gratis aan te melden voor de nieuwsbrief van Zara heb je niet veel persoonlijke gegevens nodig. Je hoeft namelijk alleen je e-mailadres in te vullen om de nieuwsbrief voortaan te ontvangen. Je kunt ook nog aangeven of je nieuws over mannen-, vrouwen- of kindermode van Zara wilt ontvangen. Uiteraard kan je ook alle drie de secties ontvangen.

Afmelden Zara Nieuwsbrief

Wanneer je de Zara Nieuwsbrief al ontvangt kan het natuurlijk zo zijn dat je deze toch niet meer wenst. Het is uiteraard mogelijk om je af te melden voor de Zara Newsletter. Het afmelden gaat via dezelfde link als het aanmelden voor de nieuwsbrief. Om je af te melden voor de Zara Nieuwsbrief vul je simpelweg je e-mailadres in en deze zal dan vervolgens door Zara uit de mailinglijst worden gehaald.