Home » Zara Sale

Zara Sale

Last update: 25-01-2018

Winkelketen Zara is een van de pronkstukken uit de Nederlandse winkelstraten en zeer geliefd bij shoppers. De grote winkelsteden hebben allen een Zara filiaal wat een aantrekkende werking heeft op het overige winkelgebied. Voordelig shoppen bij Zara doe je tijdens de sale wanneer je tot ongeveer 70% korting kunt krijgen op je aankopen. De Zara Sale, ook wel bekend als Zara Uitverkoop, begint ieder jaar rond dezelfde periode. De Zara sale is een begrip in de modewereld omdat tienduizenden mensen ieder jaar hier reikhalzend naar uitkijken. Zodra de Zara Sale begint zijn de filialen extra druk bezocht en wil iedereen dat ene jurkje of die jas kopen met flinke kortingen. 

Datum begin Zara Sale 2018

Zara maakt van tevoren niet bekend wanneer de uitverkoop begint. Vaak is dit ieder jaar rond dezelfde periode. We hebben de begindatums van de afgelopen jaren bekeken en dan zie je dat de Zara sale waarschijnlijk op de volgende datums begint in 2018:

  • Zomersale: begint in juni 2018 (Zara zomersale start meestal op de derde of vierde donderdag van de maand juni) en loopt door tot in juli
  • Wintersale: begint in december 2018 (ieder jaar op de dag na Kerst, oftewel 27 december) en loopt door tot in het nieuwe jaar
  • Mid season sale: april/mei en september/oktober
  • Black Friday sale: 23 november 2018
  • Cyber Monday: 26 november 2018
  • Belgische solden: 3 tot en met 31 januari en 1 tot en met 31 juli

Welke artikelen in de uitverkoop?

Welke artikelen van Zara in de uitverkoop gaan hangt af van welke sale er wordt georganiseerd. Het is logisch dat er tijdens bijvoorbeeld de zomersale andere artikelen worden verkocht dan tijdens de wintersale. Tijdens de zomersale ligt de focus bijvoorbeeld op onder andere jurkjes, zomerjassen, sandalen, slippers, zwembroeken, bikini’s, shirtjes, etc. Tijdens de wintersale moet je meer denken aan truien, shawls, winterjassen, laarzen, enzovoorts. Een mid season sale biedt dan weer logischerwijs de lente- of herfstcollectie met korting aan.

Hoeveel korting?

Er is geen vaststaande korting tijdens de Zara sale, over het algemeen geldt voor de meeste producten een korting van tussen de dertig en zeventig procent. Tijdens een saleperiode die meerdere weken duurt begint de korting zo minimaal mogelijk. Maar omdat Zara wel haar oude collectie wil uitverkopen stijgt de korting steeds verder zodat je steeds meer korting zult krijgen. 

Bespaartips - hoe werkt het?

Wil je alleen de allerbeste koopjes scoren? Volg dan onderstaande stappen op:

  1. Ga naar de Special Prices pagina
  2. Selecteer de optie Filter
  3. Stel een maximale prijs in
  4. Selecteer OK en shop daarna alleen de aanbiedingen die binnen je maximale prijsrange vallen

Hele jaar sale in de Zara Outlet

Misschien vind je het lastig om telkens lang te moeten wachten tot de Zara sale weer begint. In dat geval kan je ook de Zara outlet bezoeken op de webwinkel van Zara. Hier worden het hele jaar door Zara artikelen in de uitverkoop gedaan. De Zara outlet is onderverdeeld in de secties vrouwen, mannen, kinderen en trafaluc.

Aanbiedingen via Zara nieuwsbrief

Wanneer je bent ingeschreven voor de Zara nieuwsbrief ontvang je ook periodiek leuke aanbiedingen via de e-mail waaronder afgeprijsde sale-artikelen. De Zara nieuwsbrief is uiteraard gratis. Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Melding ontvangen

Mis de uitverkoop bij Zara niet meer en meld je aan voor het ontvangen van een melding. Deze melding wordt verstuurd op het moment dat de begindatum van een van de uitverkoopperiodes bekend is gemaakt: