Home » Zara Zomersale

Zara Zomersale 2019

Last update: 09-09-2018

Shoppen bij Zara is een geliefde bezigheid van honderdduizenden mensen, getuige de vele filialen en hoge bezoekersaantallen. De kleding van Zara kenmerkt zich dan ook door betaalbaarheid, vooruitstrevendheid en natuurlijk modieusheid. De enige beperkende factor is vaak de inhoud van je portemonnee. Wil je meer voor minder bij Zara? Ga dan shoppen tijdens de Zara zomersale. Tijdens deze uitverkoopperiode koop je voor stukken minder geld je Zara kleding. Kom te weten wanneer de Zara zomersale begint in 2019 en welke kleding er dan is afgeprijsd.

Zara zomersale

Wie kent er niet de borden en stickers op de etalages waarop staat dat de uitverkoop of sale is begonnen? De zomersale van Zara is een van de hoogtepunten op het gebied van mode. Tijdens de zomersale zakken de prijzen tot ver beneden wat we gewend zijn. Doordat de zomersale meerdere weken duurt is er sprake van een opbouw qua climax. De kortingen beginnen laag maar stijgen lekker door richting de final sale. Tijdens de final sale kunnen diverse items zelfs met 80% zijn afgeprijsd. Voordelige mode bij Zara is niet alleen te koop in de winkels. Ook online is de zomercollectie afgeprijsd.

Begindatum 2019

Voor Zara is het natuurlijk de kunst om de begindatum van de zomersale geheim te houden. De zomersale begint, gekeken naar alle modeketens, altijd in de maanden juni en juli. Voor Zara geldt dat de zomersale altijd van start gaat in het tweede deel van de maand juni, vaak op de derde of vierde donderdag. Dit zal in 2019 vermoedelijk niet anders zijn. Zodra de Zara zomersale is begonnen zullen we dat hier direct vermelden.

Wat in de aanbieding?

De zomersale bij Zara is er natuurlijk voor het voordelig kopen van zomerkleding en andere typische zomermode. Voorbeelden van items die zijn afgeprijsd zijn:

  • Luchtige, laag uitgesneden en kleurige kleding zoals jurkjes, rokjes, shirts, zomerjassen, blouses, korte broeken
  • Zwemkleding zoals badpakken en bikini’s
  • Luchtige en lage schoenen zoals sandalen, sneakers, ballerina’s, slippers, muiltjes, sportschoenen
  • Mode accessoires zoals tasjes, sieraden, riemen, zonnebrillen, enzovoorts

Aanbiedingen zoeken

De website van Zara is misschien niet de meest handige website wat betreft overzichtelijkheid. Eenmaal in de webshop kan je kiezen tussen de secties voor dames, heren, kinderen en TRF (Trafaluc). Zodra de sale is begonnen is deze ook weergegeven middels een eigen kopje. Het deel waar de online aanbiedingen zijn is weer onder te verdelen in secties voor dames, heren en kinderen (meisjes, jongens, baby meisje en baby jongen). Behalve deze onderverdeling is er geen verdere uitfiltering mogelijk; je zult dus handmatig door het overzicht moeten scrollen.

Overige uitverkoopperiodes

Andere bekende uitverkoopperiodes bij Zara vinden op andere momenten van het jaar plaats:

Op de hoogte blijven?

Wil je het begin van de Zara zomersale absoluut niet missen? Schrijf je dan in voor het ontvangen van een melding. We melden direct het begin van de Zara sale zodat je geen aanbieding mist: