A-merken en winkelketens
Home » Zara

Zara: overzicht uitverkoop en klantacties

Laatste acties en aanbiedingen:

  • 22 juni 2017: zomersale bij Zara
  • 27 december 2016: Wintersale is begonnen bij Zara
  • 25 november 2016: Black Friday bij Zara

Blijf op de hoogte van nieuwe acties:

Uitgelichte acties en aanbiedingen:

Zara Sale

ZaraSale.png

Tijdens de uitverkoop worden collecties vervangen door de nieuwe collectie voor het aankomende seizoen. Het assortiment wordt daarbij verkocht met enorme kortingen. De uitverkoop bij Zara is een geliefd evenement waarnaar velen uitkijken. Zara kent onder andere de zomersale, wintersale, mid season sale en nog diverse andere kleine uitverkoopperiodes. 

Meer over de Zara Sale inclusief begindatums. 

Zara Nieuwsbrief

ZaraNieuwsbrief-2.png

Zara brengt een eigen nieuwsbrief uit waarmee je helemaal op de hoogte blijft van alle Zara collecties. Maar de Zara Nieuwsbrief zit ook boordevol kortingsacties en houdt je op de hoogte van nieuwe Zara klantacties. De Zara Nieuwsbrief is uiteraard gratis te ontvangen.

Meer over het aanvragen van de gratis Zara Nieuwsbrief.

Zara Outlet

ZaraOutlet.png

Bestaat er nu wel of niet een heuse Zara Outlet? Het is voor velen een van de meest prangende vragen die ze hebben. Om alvast wat te verklappen; er is een Zara Outlet, alleen het is niet direct wat je zou verwachten.

Meer over de Zara Outlet.

Werken bij Zara

Werkenbij.png

Voor velen is het een droom om bij een aansprekende modeketen als Zara te werken. Maar waarom zou je het bij dromen laten als het ook gewoon echt mogelijk is? Zara is altijd op zoek naar nieuw talent dat ervoor zorgt dat Zara tot de toppers uit de modewereld blijven behoren.

Direct naar het overzicht met actuele Zara vacatures.

Modeketen Zara is ongetwijfeld een van de populairste modeketens van Nederland en zelfs heel Europa. Zara weet als geen ander precies aan te voelen welke soorten kleding en mode er op welk moment in de mode zijn. Zou het komen door het moederbedrijf Inditex dat behalve Zara nog veel meer modeketens uitbaat? Hoe dan ook, de mode van Zara is extra interessant wanneer je gebruik maakt van de verschillende uitverkoopperiodes en klantacties. Onderstaand volgen de meest bekende:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.