A-merken en winkelketens
Home » Zara

Zara

Laatste acties en aanbiedingen

Laatste Nieuws

Zomersale

✔ tientallen procenten korting op de zomercollecties voor dames, heren en kinderen
 online in de webwinkel vanaf 20 juni 2018 om 22.00 uur
 in de winkels begint de uitverkoop op donderdag 21 juni 2018

Wintersale

 vanaf 25 december 2017 online, één dag later ook in de winkels
 duizenden artikelen met tientallen procenten korting
 voordelige najaars- en wintermode

24 november 2017: Black Friday

Op 24 november 2017 is het Black Friday en dat wordt natuurlijk ook bij Zara gevierd. De hele dag ontvang je 20% korting op een geselecteerd aantal items.

22 juni 2017: Zomersale

Het is weer zomersale bij Zara met tientallen procenten korting op de lente- en zomercollecties.

 

Zara zomersale

Het is de zomersale waar de meeste shoplustigen op wachten; de zomersale bij Zara. De zomersale vindt plaats in de online shop van Zara en natuurlijk in de winkels van de Spaanse modeketen. Afgeprijsde items zijn er voor dames, heren, kinderen en de TRF lijnen.

Blijf op de hoogte

Uitgelichte acties

Zara Sale

Tijdens de uitverkoop worden collecties vervangen door de nieuwe collectie voor het aankomende seizoen. Het assortiment wordt daarbij verkocht met enorme kortingen. De uitverkoop bij Zara is een geliefd evenement waarnaar velen uitkijken. Zara kent onder andere de zomersale, wintersale, mid season sale en nog diverse andere kleine uitverkoopperiodes. 

Zara Nieuwsbrief

Zara brengt een eigen nieuwsbrief uit waarmee je helemaal op de hoogte blijft van alle Zara collecties. Maar de Zara Nieuwsbrief zit ook boordevol kortingsacties en houdt je op de hoogte van nieuwe Zara klantacties. De Zara Nieuwsbrief is uiteraard gratis te ontvangen.

Zara Outlet

Bestaat er nu wel of niet een heuse Zara Outlet? Het is voor velen een van de meest prangende vragen die ze hebben. Om alvast wat te verklappen; er is een Zara Outlet, alleen het is niet direct wat je zou verwachten.

Modeketen Zara is ongetwijfeld een van de populairste modeketens van Nederland en zelfs heel Europa. Zara weet als geen ander precies aan te voelen welke soorten kleding en mode er op welk moment in de mode zijn. Zou het komen door het moederbedrijf Inditex dat behalve Zara nog veel meer modeketens uitbaat? Hoe dan ook, de mode van Zara is extra interessant wanneer je gebruik maakt van de verschillende uitverkoopperiodes en klantacties. Onderstaand volgen de meest bekende:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.