Home » H&M Sale

H&M Sale 2018: wanneer uitverkoop?

Last update: 25-01-2018

H&M heeft aansprekende modecollecties welke een prima prijs hebben. Voor menig shopper is H&M dan ook de meest favoriete modewinkel waardoor ze deze regelmatig bezoeken. Tijdens de H&M Sale is een bezoek aan de modeketen helemaal ideaal want dan krijg je grote korting op het assortiment. Dankzij de H&M Sale shop je een complete garderobe bijeen voor een fractie van de oude prijs. Maar wanneer begint de H&M uitverkoop in 2018 en welke korting wordt er gerekend.

H&M Sale

H&M is een Zweeds modebedrijf dat over de hele wereld duizenden filialen heeft. Ook in Nederland is H&M zeer goed aanwezig en in iedere (middel)grote stad vind je wel een filiaal. Sale bij H&M brengt tienduizenden fashion liefhebbers in vervoering. Tijdens de uitverkoop bij H&M bezoeken dagelijks duizenden mensen de winkels of de H&M webshop vanwege de kans om geld te besparen op je mode aankopen. Ook de webwinkel van H&M mag op een stormachtige toeloop rekenen tijdens de uitverkoop. 

Datum begin H&M Sale 2018

Bij H&M vindt er diverse malen per jaar uitverkoop plaats, dus je krijgt iedere paar maanden weer de kans om koopjes te scoren. Er is echter één uitdaging; H&M maakt van tevoren niet de start- en einddatum bekend. De H&M Saleperiodes beginnen echter wel meestal op of rond dezelfde datum. In 2018 mag worden gerekend op de volgende uitverkoopperiodes:

  • Zomersale: Juni 2018 (H&M Zomersale start vaak op de tweede of derde donderdag van de maand juni)
  • Wintersale: woensdag 19 december 2018 (H&M wintersale start vaak op de tweede of derde woensdag of donderdag van de maand december). De H&M wintersale loopt door tot in januari 2019.
  • Solden België: 3 – 31 januari + 1 - 31 juli 2018
  • Mid season sale: de voorjaarseditie vindt plaats in maart 2018 en de najaarseditie in oktober 2018
  • Black Friday sale en Cyber Monday sale: 23 en 26 november 2018
  • National Glamour Day: 7 april 2018 en oktober 2018

Melding bij start uitverkoop

Het is niet altijd eenvoudig om bij te houden wanneer er wel of niet uitverkoop is bij H&M. Meld je aan via onderstaande button om een melding te ontvangen als er weer sale is bij H&M:

Welke mode in de uitverkoop?

De verschillende uitverkoopperiodes richten zich ieder op verschillende collecties. Aan de naam van de uitverkoopperiode kan je vaak al zien welke collecties afgeprijsd gaan worden. Zo is de zomersale de uitverkoop van zomermode, de wintersale die van wintermode en zijn de mid season sales dan weer ideaal voor het voordelig kopen van de lente- en herfstcollectie. Om maar wat voorbeelden te geven, voor een dikke trui of hoodie moet je dus wachten op de wintersale, een jurkje of bikini koop je best tijdens de zomersale en een dun vestje dan weer tijdens de mid season sale.

Korting

De H&M sale geeft kortingen die liggen tussen de 20 en 70%. Vlak nadat de uitverkoop is gestart beginnen de kortingen nog bescheiden, de 70% wordt pas aan het einde van de sale behaald. H&M probeert logischerwijs eerst haar artikelen te verkopen met kleine kortingen, waarna de echte knalkortingen pas van stal worden gehaald als artikelen blijven liggen.

Shoptips voor de laatste prijs

Maak gebruik van onderstaande shoptips om zoveel mogelijk geld te besparen:

  1. Ga naar de online aanbiedingen van H&M
  2. Kies voor het aanbod voor dames, heren, kinderen of home
  3. Klik op de optie 'sorteren op' en vervolgen op 'laagste prijs'
  4. Shop vervolgens de voordeligste items van de aanbiedingen.

H&M Outlet

H&M heeft een salepagina op de website gecreëerd waar alle dagen van het jaar korting wordt gegeven op delen van het assortiment. Op de salepagina van H&M zijn er artikelen met korting te koop afkomstig uit de vrouwencollectie, kindercollectie, mannencollectie en homeproducten.