H&M Sale 2020

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 30-01-2020

H&M is een Zweeds modebedrijf dat over de hele wereld duizenden filialen heeft. Ook in Nederland is H&M prominent aanwezig en in iedere (middel)grote stad vind je wel een filiaal. Sale bij H&M brengt tienduizenden fashionliefhebbers in vervoering. Tijdens de uitverkoop bij H&M bezoeken dagelijks duizenden mensen de winkels vanwege de kans om geld te besparen op je mode aankopen. Ook de webwinkel van H&M mag op een stormachtige toeloop rekenen tijdens de uitverkoop. We zetten op een rij wat we in 2020 kunnen verwachten qua sale bij H&M.

Mid Season Sale

Twee keer per jaar is er Mid Season Sale bij H&M. De eerste editie begint vermoedelijk begin maart 2020 en de tweede editie medio oktober 2020. Tijdens de Mid Season Sale krijg je tot 50% korting op dames-, heren- en kindermode van respectievelijk de voorjaarscollectie en de najaarscollectie. Ook de woonartikelen van de afdeling Home zijn afgeprijsd. De Mid Season Sales duren vaak ongeveer een week lang.

20% korting op Kids Department

Nog een shopevent dat twee keer per jaar plaatsvindt is de actie waarbij je 20% korting krijgt op de omvangrijke H&M Kids Department. In 2020 vindt deze actie waarschijnlijk eind maart en eind augustus plaats.

Zomersale

Een van de belangrijkste sales van H&M is de zomersale die in de tweede helft van juni 2020 van start zal gaan. Tijdens de zomersale lopen de kortingen op de zomercollecties voor dames, heren en kinderen op tot wel 60% in de winkels en online.

Singles Day

Op 11 november 2020 is het tijd voor de befaamde Singles Day Sale, een fenomeen overgewaaid uit China dat in Nederland steeds groter wordt. H&M organiseerde ook voorgaande jaren al een Singles Day Sale met 11% korting op alles.

Black Friday Sale

Uiteraard mag de Black Friday Sale niet ontbreken in het overzicht van 2020. Afgelopen jaren pakte H&M eind november zelfs uit met een heuse Black Friday Week met tot wel 30% korting op tal van bestsellers voor dames, heren, kinderen en H&M Home.

Wintersale

De afsluiter van het jaar is waarschijnlijk de belangrijkste sale, namelijk de wintersale. Tijdens de wintersale profiteer je van kortingen van wel 60% op de wintercollecties. De wintersale zal vermoedelijk van start gaan rond 18 december 2020 en begin januari eindigen.

Overige acties

Welke sale acties in 2020 exact zullen plaatsvinden is natuurlijk nog niet bekend. Verwacht mag worden dat H&M behalve de bekende acties ook gaat uitpakken met meerdere kleinere acties: 

  • Meerdere malen per jaar geeft H&M korting op het hele assortiment. Deze acties vinden vaak onaangekondigd plaats en werken met kortingscodes.  
  • H&M is blij met haar Club Members en beloont leden dan ook met exclusieve aanbiedingen. De Club Days gelden dan ook alleen voor bestaande en nieuwe members en duren vaak vier tot vijf dagen lang.  
  • Ook een actie waarbij je korting krijgt op het Home Department van H&M ligt in de lijn der verwachting 
  • Mogelijk organiseert H&M ook een Blue Monday Sale eind januari 2020
  • In België is er in de maanden januari en juli 2019 een uitgebreide solden.

H&M Outlet

H&M heeft een salepagina op de website gecreëerd waar alle dagen van het jaar korting wordt gegeven op delen van het assortiment. Op de salepagina van H&M zijn er artikelen met korting te koop afkomstig uit de vrouwencollectie, kindercollectie, mannencollectie en homeproducten.

Shoptips voor de laatste prijs

Maak gebruik van onderstaande shoptips om zoveel mogelijk geld te besparen:

  1. Ga naar de online aanbiedingen van H&M
  2. Kies voor het aanbod voor dames, heren, kinderen of home
  3. Klik op de optie 'sorteren op' en vervolgen op 'laagste prijs'
  4. Shop vervolgens de voordeligste items van de aanbiedingen.

Melding bij start uitverkoop

Het is niet altijd eenvoudig om bij te houden wanneer er wel of niet uitverkoop is bij H&M. Meld je aan via onderstaande button om een melding te ontvangen als er weer sale is bij H&M: