A-merken en winkelketens
Home » H&M

H&M

Overzicht acties en aanbiedingen

Laatste nieuws

20% korting op kindermode

 de korting geldt op de hele kindercollectie van het Kids Department
✔ in de winkels en online via de webwinkel
 van donderdag 22 tot en met zondag 25 maart 2018

Mid Season Sale

 kortingen tot wel 50% op voorjaarsmode
✔  uitverkoop op dames-, heren- en kindercollecties + woonartikelen
 vanaf woensdag 7 maart 2018

Wintersale

 vanaf 27 december 2017
 kortingen tot wel 60%
 uitverkoop op modecollecties dames, heren, kinderen en de Home collectie

24 november 2017: Black Friday

Op 24 november 2017 start het Black Friday Weekend bij H&M. Gedurende dit weekend krijg je 20% korting op de hele collectie en je profiteert van gratis verzending. 

1 oktober 2017: Mid Season Sale

Tot en met donderdag 12 oktober 2017 is het Mid Season Sale bij H&M. Tijdens deze uitverkoop is de herfstmode afgeprijsd met kortingen tot 60%. De Mid Season Sale is geldig voor de afdelingen vrouwen, mannen, kinderen en Home.

22 september 2017: 40% Season's Must Haves

Alleen dit weekend ontvang je tot 40% korting op een groot aantal items van H&M tijdens de Season's Must-Haves kortingsactie. De actie duurt tot en met zondag 24 september 2017 en vindt alleen online plaats. Maak een keuze uit een aanbod damesmode, herenmode, kindermode en H&M Home.

7 september 2017: 40% Back to Work korting

Flinke kortingen bij H&M tijdens de Back to Work actie. De kortingen lopen op tot wel 40%. Duizenden items dames-, heren- en kindermode zijn afgeprijsd. 

31 augustus 2017: 20% korting op kindermode

Tot en met zaterdag 2 september 2017 is de kindermode afgeprijsd bij H&M. De korting bedraagt 20% en geldt voor zowel de nieuwe collecties als reeds afgeprijsde items. 

8 juni 2017: zomersale

Het is weer voordelig shoppen bij H&M want de zomersale is begonnen. Kortingen tot wel 60%.

 

H&M zomersale

Een van de hoogtepunten op modegebied in de zomermaanden is natuurlijk wanneer de zomersale begint. Ook bij H&M is de uitverkoop vandaag losgebarsten met kortingen tot 60% op damesmode, herenmode, kindermode en de Home-collectie. Voor velen is H&M de meest geliefde winkel, dus dit is een mooie kans om veel te besparen op je aankopen. 

2 juni 2017: 30% korting op Season must-haves

H&M biedt tot en met zondag 4 juni 30 procent korting op Season Must-Haves. 

 

30% korting

Ben je nog op zoek naar zomerse kleding en kan je wel een mazzeltje gebruiken? Bezoek dan de webshop van H&M. Hier is het namelijk enkele dagen lang uitverkoop. Tot en met aanstaande zondag (4 juni 2017) ontvang je 30% korting op zomerse Season Must-Haves. Er zijn honderden artikelen afgeprijsd dus er is keuze genoeg. Het is een online deal, waardoor je de aanbiedingen niet in de winkel zult terugvinden.

27 mei 2017: 50% korting op broeken en denim

Tot en met zondag 28 mei ontvang je 50% korting bij H&M op broeken en denim.

 

H&M 50% korting

Tot en met zondag 28 mei koop je bij H&M voordelig broeken en denim. Hiermee bespaar je dus wel heel veel geld op het aanvullen van je broeken en jeans. De aanbiedingen zijn te vinden via de website van H&M. Je kunt kiezen uit honderden afgeprijsde items.

12 mei 2017: 20% korting op bestsellers

H&M heeft momenteel diverse kortingsacties. Profiteer van 20% op de bestsellers, krijg 15 Moederdagkorting, 20% korting op de zomercollectie en 50% op shorts.

 

20% korting op bestsellers

De best verkochte items van H&M allemaal met 20% korting? Tot en met zondag 14 mei 2017 geeft H&M 20% korting op de bestsellers. Dat betekent dus de meest geliefde artikelen van H&M maar dan extra voordelig. 

 

Kortingen voor H&M Clubmembers

Voor leden van de H&M Club zijn er behalve de bestsellers nog meer kortingsacties. Krijg bijvoorbeeld 50% korting op shorts, 20% op Summer Essentials en zelfs 15% Moederdagkorting. Een voorwaarde voor deze acties is wel dat je jezelf aanmeldt als Clubmember. Het lidmaatschap is gratis.

9 mei 2017: 40% korting op lingerie en nachtkleding

Alleen vandaag en morgen 40% korting op nachtkleding en lingerie bij H&M.

 

Lingerie en nachtkleding

Voel je je ook zelfverzekerder met mooie lingerie of nachtkleding aan? Bij H&M is er nu een actie waarbij je tot wel 40% korting krijg op deze kledingstukken. Dat betekent dus voordelige bh’s, bralettes, joggers, strings, pyjama’s, enzovoorts. Maar ook nachtkleding voor mannen en kinderen is sterk afgeprijsd.

 

Actieduur

De kortingsactie duurt overigens maar tot en met woensdag 10 mei 2017, wees er dus snel bij. Ook is de actie beperkt tot de webshop, in de winkels zijn de aanbiedingen dus niet geldig.

Blijf op de hoogte

Uitgelichte acties:

H&M Sale

De sale (ook wel uitverkoop) is het fenomeen waarbij winkelketens en meer specifiek modewinkels de oude collectie met korting verkopen. Hiermee wordt versneld ruimte gemaakt voor de nieuwe collectie. Ideaal om voor weinig geld je garderobe aan te vullen. Bij H&M zijn er onder andere wintersale, mid season sales, zomersale en nog enkele andere periodes.

H&M Outlet

H&M opent regelmatig outletwinkels. Vaak zijn dit pop-up stores die weer verdwijnen. Waar kan je de H&M outlets vinden? Wist je dat er ook een online H&M Outlet is waar het het hele jaar door uitverkoop is?

H&M Giftcard

Het ideale cadeau voor liefhebbers van mode en H&M? Dat is de H&M Giftcard. De cadeaubon is verkrijgbaar in verschillende waarden en is voor de ontvanger in alle winkels van H&M (plus de webwinkel) eenvoudig in te leveren.

H&M Club

Bij H&M heb je de mogelijkheid om Clubmember te worden en te profiteren van verschillende voordelen. Je spaart gratis punten bij H&M aankopen welke je kunt verzilveren tegen kortingen, aanbiedingen of uitnodigingen voor exclusieve events.

H&M is een Zweedse modeketen die actief is in de hele wereld, waaronder in Nederland. De mode van H&M is redelijk scherp geprijsd waardoor het een behoorlijk trouwe fanschare heeft. Wie wacht op de uitverkoop zoals de wintersale of zomersale krijgt nog een flinke korting op zijn of haar H&M aankopen. En wat te denken van de online H&M Outlet waar je het hele jaar met korting kunt kopen.

Reacties