A-merken en winkelketens
Home » H&M

H&M: overzicht uitverkoop en klantacties

Laatste acties en aanbiedingen:

Blijf op de hoogte van nieuwe acties:

Uitgelichte acties en aanbiedingen:

H&M Sale

HMSale.png

De sale (ook wel uitverkoop) is het fenomeen waarbij winkelketens en meer specifiek modewinkels de oude collectie met korting verkopen. Hiermee wordt versneld ruimte gemaakt voor de nieuwe collectie. Ideaal om voor weinig geld je garderobe aan te vullen. Bij H&M zijn er onder andere wintersale, mid season sales, zomersale en nog enkele andere periodes. 

Meer over de H&M Sale inclusief begindatums. 

H&M Outlet

HMOutlet.png

H&M opent regelmatig outletwinkels. Vaak zijn dit pop-up stores die weer verdwijnen. Waar kan je de H&M outlets vinden? Wist je dat er ook een online H&M Outlet is waar het het hele jaar door uitverkoop is?

Meer over de H&M Outlet.

H&M Giftcard

a1cf9f62b564475ca88bb4755130c105.jpg

Het ideale cadeau voor liefhebbers van mode en H&M? Dat is de H&M Giftcard. De cadeaubon is verkrijgbaar in verschillende waarden en is voor de ontvanger in alle winkels van H&M (plus de webwinkel) eenvoudig in te leveren.

Meer over de H&M Giftcard.

H&M Club

HMClub.png

Bij H&M heb je de mogelijkheid om Clubmember te worden en te profiteren van verschillende voordelen. Je spaart gratis punten bij H&M aankopen welke je kunt verzilveren tegen kortingen, aanbiedingen of uitnodigingen voor exclusieve events.

Meer over de H&M Club.

H&M is een Zweedse modeketen die actief is in de hele wereld, waaronder in Nederland. De mode van H&M is redelijk scherp geprijsd waardoor het een behoorlijk trouwe fanschare heeft. Wie wacht op de uitverkoop zoals de wintersale of zomersale krijgt nog een flinke korting op zijn of haar H&M aankopen. En wat te denken van de online H&M Outlet waar je het hele jaar met korting kunt kopen.

Reacties