H&M Outlet

Pop-up outlets en online outlet

Last update: 24-03-2020

Het fenomeen mode outlet is bij shoppers natuurlijk niet meer weg te denken. Want waar kan je nog meer zo voordelig de beste mode kopen? Outlets zijn er dan ook in alle soorten en maten en vooral de outletcenters zijn bekend en drukbezocht. Maar ook winkelketens als H&M organiseren regelmatig outlets. Kom alles te weten over outlets van H&M en waar en wanneer je de H&M outlets kunt bezoeken. En dan zijn er nog diverse andere mogelijkheden om te besparen op je uitgaven bij H&M. 

H&M Outlet

Of H&M een outlet heeft vragen veel mensen zich af. Een terechte vraag zo blijkt, want H&M heeft dan weer wel en dan weer niet een eigen outlet. Het modebedrijf werkt vaak met zogenoemde pop-up outlets die komen en weer gaan. De pop-up outlets worden georganiseerd in bestaande panden die tijdelijk helemaal worden ingericht. H&M heeft in Nederland de laatste tijd nog pop-up outlets gehad in bijvoorbeeld Helmond en Rotterdam. En populair dat ze waren, want de mensen stonden lang in de rij om binnen te kunnen. Het nadeel is helaas dat de outlets maar tijdelijk zijn en dus weer verdwenen zijn. Afwachten dus waar H&M de volgende pop-up outlet gaat openen.

Sale pagina online

Gelukkig hoef je niet een ‘stenen outlet’ te bezoeken om te profiteren van voordelige H&M kleding. Online heeft H&M namelijk een online outlet ingericht die alle dagen van het jaar open is. Eigenlijk is outlet niet het goede woord, want het is namelijk een permanente sale. Maar het effect is natuurlijk hetzelfde, je ontvangt er korting en dan in dit geval ook nog eens het hele jaar lang. Je bezoekt de sale pagina hier.

Uitverkoop bij H&M

En dan is er nog de reguliere uitverkoop bij H&M die online en in de winkels plaatsvindt. De uitverkoop van H&M wordt meerdere keren per jaar gedurende een periode van meerdere weken lang. Vaak geldt tijdens de uitverkoop, die bij H&M overigens Sale wordt genoemd, dat hoe langer het duurt hoe hoger de korting wordt. De meest bekende uitverkoopperiodes bij H&M zijn de wintersale, mid season sale en zomersale. Lees hier verder over uitverkoop bij H&M inclusief datums.