Designer Outlet Roermond

Last update: 29-01-2020

Designer Outlet Roermond is een populair outletcenter waar je op één plek de crème de la crème op modegebied vindt. Wat Designer Outlet zo bijzonder maakt is dat de prijzen er zo laag liggen, het lijkt wel altijd sale. Dat is het natuurlijk ook, want alle dagen van het jaar krijg je er kortingen op de beste modecollecties. Designer Outlet Roermond zorgt voor een gegarandeerde dag shopplezier dus waar wacht je nog op. Kom meer te weten over Designer Outlet waaronder informatie over de aanwezige merken en winkels, openingstijden, vacatures, telefoon en adres, locatie en bereikbaarheid.

Designer Outlet Roermond

Voor mensen uit Limburg, maar ook uit grote delen van de rest van Nederland, België en Duitsland is Designer Outlet Roermond een begrip. Het outletcenter dat onderdeel uitmaakt van het outletmerk McArthurGlen vormt al vele jaren de plek om voordelig topmode te shoppen. Vele topmerken runnen een eigen winkel binnen Designer Outlet Roermond en verkopen hun collecties met kortingen die soms wel oplopen tot meer dan 70%.

Adres en contact

De adres- en contactgegevens waaronder het telefoonnummer van Designer Outlet Roermond zijn zoals hieronder weergegeven:

Openingstijden Designer Outlet

Designer Outlet Roermond is ook op zondag te bezoeken want het outletcenter is zeven dagen per week geopend. Iedere dag sluit het outletcenter pas om 20.00 uur, dus het is ook iedere avond koopavond. In sommige populaire periodes sluit Designer Outlet Roermond zelfs pas om 20.00 uur. Op bepaalde feestdagen kunnen kortere openingstijden gelden, waarbij het outletcenter op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag zelfs gesloten blijft. De openingstijden die het grootste deel van het jaar van toepassing zijn, zijn als onderstaand:

  • Maandag: 10.00 – 20.00 uur
  • Dinsdag: 10.00 – 20.00 uur
  • Woensdag: 10.00 – 20.00 uur
  • Donderdag: 10.00 – 20.00 uur
  • Vrijdag: 10.00 – 20.00 uur
  • Zaterdag: 9.00 – 20.00 uur
  • Zondag: 9.00 – 20.00 uur

Merken en winkels

Qua winkelaanbod en modemerken kent Designer Outlet Roermond haast geen gelijke. Enkele namen van topmerken die aanwezig zijn: Adidas, Armani, Benetton, Bruno BanaiCoach, Diesel, Fred Perry, Gaastra, Hugo Boss, Kipling, Lacoste, Ralph Lauen, L’Oréal, Nike, Puma, Porsche Design, Reebok, Scotch & Soda, Seiko, Ugg en Vans. Maar er zijn dus nog veel meer topmodemerken aanwezig waardoor je perfect op één dag alle droommode kunt shoppen.

Vacatures

Is werken bij een modewinkel een droom voor je? Solliciteer dan op een van de vacatures bij een van de winkels van Designer Outlet Roermond:

Actuele vacatures

Bereikbaarheid

Om Designer Outlet Roermond te bereiken kan je met de auto kiezen voor afslag 40 (A2) of afslag 19 (A73). Het parkeren kan bij de deur en kost € 3,- per dag. Er zijn maar liefst meer dan 6.500 parkeerplaatsen bij het outletcomplex. Qua openbaar vervoer is treinstation Roermond Centraal op circa vijftien minuten lopen gelegen. Via de bus kan je deze loopafstand overwinnen en uitstappen bij bushalte Stadskantoor/Outlet.