Home » Zalando Sale

Zalando Sale: wanneer uitverkoop in 2018?

Last update: 25-01-2018

Zalando is in korte tijd uitgegroeid tot een van de allergrootste webwinkels van Nederland op het gebied van mode en schoenen. Het assortiment van Zalando is natuurlijk altijd wel scherp geprijsd, maar tijdens de uitverkoop nog wat meer. De Zalando Sale vindt meerdere malen per jaar plaats verdeeld over het kalenderjaar. Benieuwd wanneer de sale bij Zalando begint en hoe groot de kortingen zijn tijdens de uitverkoop? We hebben alles uitgezocht wat betreft de zomersale, wintersale, midseason sale en end of season sale.

Zalando Sale

Zalando kent ieder jaar vier periodes van uitverkoop. Deze periodes zijn onder te verdelen in tweemaal een midseason sale en tweemaal een end of season sale. De uitverkoopperiodes lopen grofweg gelijk met de seizoenen en ze uiteraard alleen plaats in de webwinkel van het modebedrijf. En natuurlijk is er nog de Black Friday Sale die snel aan populariteit wint. Tijdens de sale van Zalando lopen de kortingen op tot soms wel 70%. 

Midseason Sale voorjaar

In het voorjaar is de eerste uitverkoop van Zalando een Midseason sale. Ieder jaar vindt de Midseason sale van het voorjaar plaats in de periode april / mei 2018. Tijdens de voorjaarsuitverkoop wordt  typische voorjaarsmode verkocht zodat er ruimte kan worden gemaakt voor de zomercollectie. De Midseason sale is vaak wat kleinschaliger dan de End of season sale.

End of season Zomersale

De Zalando End of season sale die hierna volgt is natuurlijk beter bekend onder de term Zomersale. Tijdens deze uitverkoop worden er op zeer grote schaal prijzen verlaagd omdat bijtijds de zomerkleding en –mode weer uit de winkels moeten om plaats te maken voor de herfstcollecties. De zomersale is de uitverkoop voor bijvoorbeeld jurkjes, bikini’s, shorts, zomerschoenen, enzovoorts. De End of Season Zomersale bij Zalando vindt plaats in de periode juni / juli 2018. Meer informatie over de Zalando Zomersale.

Midseason Sale najaar

De derde uitverkoopperiode van het kalenderjaar is de Midseason sale in het najaar. Aangezien deze uitverkoop altijd in oktober plaatsvind is het een perfect kans om nog even snel wat herfstmode te scoren bij Zalando. De volgende Midseason Sale najaar vindt plaats in oktober 2018.

Black Friday Sale

Op vrijdag 23 november 2018 is het tijd voor de Black Friday Sale. Gedurende 24 uur profiteer je als klant van scherpe kortingen op honderden artikelen. Zalando pakt ieder jaar de Black Friday Sale grootser aan waardoor dit een evenement is dat je niet mag missen.

Cyber Monday

De maandag na Black Friday is het wederom alle hens aan dek tijdens Cyber Monday. Deze sale duurt wederom 24 uur en wederom is het een koud kunstje om voordelige mode te kopen bij Zalando. Cyber Monday valt op maandag 26 november 2018.

End of season Wintersale

De meest geliefde uitverkoopperiode van het jaar bij Zalando is de End of Season Wintersale. Dit is de uitverkoop voor winterjassen, laarzen, broeken, truien, enzovoorts. Aangezien dit vaak de ook de duurste kledingstukken zijn, kan je tijdens de End of Season Wintersale het meest besparen op je aankopen. De volgende editie van de End of Season Wintersale bij Zalando zal plaatsvinden in de periode december 2018 en januari 2019.

Stappenplan: beste aanbiedingen het hele jaar lang

Heb je de Zalando sale helaas gemist? Ook buiten de vier uitverkoopperiodes om is het volop sale bij Zalando. Op de website van de modegigant kan je namelijk de Zalando Outlet bezoeken waar het 365 dagen per jaar kortingen regent. Volg de volgende stappen voor de hoogste kortingen:

  1. Ga naar de Zalando aanbiedingen
  2. Stel via 'Prijs' een prijsrange in of laat via 'Sorteren op' alleen de saleproducten zien of sorteer de items op prijs van laag naar hoog
  3. Shop vervolgens alleen de allerbeste aanbiedingen.

Ontvang een melding

Door je op te geven voor het ontvangen van een melding op het moment dat bekend is dat de sale bij Zalando gaat beginnen, mis je nooit meer een uitverkoop. Aanmelden kan via deze button: