Zalando Sale 2019

Wanneer begint de uitverkoop?

Last update: 02-01-2019

Zalando is in korte tijd uitgegroeid tot een van de allergrootste webwinkels van Nederland op het gebied van mode en schoenen. Het assortiment van Zalando is natuurlijk altijd wel scherp geprijsd, maar tijdens de uitverkoop extra. Er vinden meerdere malen per jaar acties plaats bij Zalando. Benieuwd wanneer de sale bij Zalando in 2019 begint en hoe groot de kortingen zijn tijdens de uitverkoop?

Mid Season Sale voorjaar

In het voorjaar is het tijd voor de Zalando Mid Season Sale. De volgende editie start waarschijnlijk eind maart 2019. Tijdens de voorjaarsuitverkoop wordt  typische voorjaarsmode verkocht zodat er ruimte kan worden gemaakt voor de zomercollectie. De Midseason sale is vaak wat kleinschaliger dan de End of season sale.

End of season Zomersale

De Zalando End of season sale is natuurlijk beter bekend onder de term Zomersale. Tijdens deze uitverkoop worden er op zeer grote schaal prijzen verlaagd (tot 50%) omdat bijtijds de zomerkleding en –mode weer uit de winkels moeten om plaats te maken voor de herfstcollecties. De zomersale is de uitverkoop voor bijvoorbeeld jurkjes, bikini’s, shorts, zomerschoenen, enzovoorts. De End of Season Zomersale bij Zalando begint medio juni 2019 en duurt tot in de maand juli.

Mid Season Sale najaar

In de herfst vindt de bekende Mid Season sale voor de tweede maal plaats. Aangezien deze uitverkoop altijd in oktober plaatsvindt is het een perfect kans om nog even snel wat herfstmode te scoren bij Zalando tegen korting van wel 60%. De volgende Midseason Sale gaat eind oktober 2019 van start.

Glamour Day

National Glamour Day is een initiatief van tijdschrift Glamour en wordt twee keer per jaar georganiseerd door heel Nederland. Shoppers krijgen 20% korting bij alle deelnemende winkelketens en webshops. Ook bij Zalando profiteer je in april en september 2019 gedurende 24 uur van 20% korting.

Black Friday Sale

Op vrijdag 29 november 2019 is het tijd voor de Black Friday Sale. Bij Zalando wordt Black Friday op grootse wijze aangepakt. In de week voorafgaand aan de uitverkoop zijn er al Black Friday Deals waarbij iedere dag een andere productgroep in de aanbieding is. Tijdens Black Friday en Cyber Monday ontvang je dan weer 20% korting op bijna alles. Zalando pakt ieder jaar de Black Friday Sale grootser aan waardoor dit een evenement is dat je niet mag missen. 

End of season Wintersale

De meest geliefde uitverkoopperiode van het jaar bij Zalando is de End of Season Wintersale. Dit is de uitverkoop voor winterjassen, laarzen, broeken, truien, enzovoorts. Aangezien dit vaak de ook de duurste kledingstukken zijn, kan je tijdens de End of Season Wintersale het meest besparen op je aankopen. De volgende editie van de End of Season Wintersale bij Zalando zal van start rond 20 december 2019 en doorgaan tot in januari van het nieuwe jaar.

Overige acties

Behalve de bekende saleperiodes kan je gedurende het jaar vaker profiteren van kortingen bij Zalando. De vraag is welke acties er in 2019 zullen terugkeren, maar enkele voorbeelden van wat we mogelijk kunnen verwachten zijn: 

  • Zalando wil nog wel eens gedurende één dag een speciale pop-up store optuigen in een stad naar keuze 
  • Ieder jaar als Zalando jarig is (begin oktober) wordt er een Verjaardagssale georganiseerd waarbij je tot 50% korting krijgt op een flink aantal items uit de webshop.  
  • Een bekende sale van Zalando is de 7 dagen 7 deals sale waarbij iedere dag andere items zijn afgeprijsd 
  • Hoe meer jeans hoe beter! Regelmatig kan je bij Zalando 20% korting scoren op jeans tijdens speciale acties 
  • De Fresh Days geven je de kans 50% korting te krijgen op tal van mode in het voorjaar 
  • Ook de Sneakerweek is altijd erg prettig in het voorjaar en nogmaals in het najaar. De kans op voordelige sneakers  
  • Nog onduidelijk is of Zalando eind januari 2019 een Blue Monday Sale gaat organiseren

Zalando Lounge

De Zalando Lounge is onderdeel van de bekende modeketen Zalando, met het grote verschil dat de Zalando Lounge nog stukken voordeliger is. Om te profiteren van de kortingen moet je je registreren als lid van de shopping club waarna je exclusieve aanbiedingen krijgt. Lid worden is gratis en je bent nergens tot verplicht. De topmerken worden met wel 75% korting verkocht in de Zalando Lounge.

Hele jaar aanbiedingen in de Outlet

Heb je de Zalando sale helaas gemist? Ook buiten de vier uitverkoopperiodes om is het volop sale bij Zalando. Op de website van de modegigant kan je namelijk de Zalando Outlet bezoeken waar het 365 dagen per jaar kortingen regent. Volg de volgende stappen voor de hoogste kortingen:

  1. Ga naar de Zalando aanbiedingen
  2. Stel via 'Prijs' een prijsrange in of laat via 'Sorteren op' alleen de saleproducten zien of sorteer de items op prijs van laag naar hoog
  3. Shop vervolgens alleen de allerbeste aanbiedingen.

Ontvang een melding

Door je op te geven voor het ontvangen van een melding op het moment dat bekend is dat de sale bij Zalando gaat beginnen, mis je nooit meer een uitverkoop. Aanmelden kan via deze button: