Zalando Black Friday Sale

Last update: 25-02-2020

Ben je het beu om aanbiedingen mis te lopen omdat je niet door had dat de uitverkoop was begonnen? Meld je dan aan voor het ontvangen van een melding als de sale weer gaat beginnen. Een van de meest populaire uitverkoopperiodes is de Zalando Black Friday sale. Ook in 2020 zal deze uitverkoop weer plaatsvinden en de kortingen beloven weer groots te worden. We vertellen je alles over de Black Friday Sale bij Zalando waaronder de datum, de kortingen die je krijgt, de mode die is afgeprijsd en hoe je ervoor kunt zorgen dat je geen enkele aanbieding meer mist.

Datum Zalando Black Friday 2020

Waar winkels vaak geheimzinnig doen over wanneer er een uitverkoop begint, is dat voor de Black Friday Sale een stuk duidelijker. Ieder jaar valt Black Friday namelijk op de dag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving Day. Meestal is dit de vierde vrijdag van november. In 2020 valt de Black Friday Sale op vrijdag 27 november.

Hoe lang duurt de uitverkoop bij Zalando?

Je ontvangt alleen op 27 november 2020 korting bij Zalando, de Black Friday Sale begint om klokslag 00.00 uur en gaat door tot en met 23.59 uur. Hierna is de Black Friday sale alweer te einde. Gelukkig zijn er nog veel meer uitverkoopperiodes bij Zalando door het jaar heen zoals de mid season sale, wintersale, Cyber Monday, enzovoorts. Ook volgt de maandag erna al Cyber Monday met wederom scherpe aanbiedingen. Bekijk hier het overzicht met alle Zalando sales.

Hoeveel korting?

De korting tijdens de Black Friday Sale varieert tussen de 10 en 70%. Bij ieder afgeprijsd item is aangegeven hoe hoog de korting is. Wil je alleen de allerhoogste kortingen zien? Selecteer dan in het vakje ‘korting’ bijvoorbeeld vanaf 60% korting. Dan blijven alleen de hoogste kortingen (van 60% of meer) over en weet je zeker dat je de beste deals scoort.

Collectie

De artikelen die in de uitverkoop gaat tijdens Black Friday zijn behoorlijk divers. Het gaat om typische herfstcollecties aangezien eind november echt de tijd is van de herfst. De wintercollectie gaat pas grootschalig in de uitverkoop tijdens de wintersale en de zomersale is al even achter de rug.  In de webwinkel van Zalando kan je het aanbod uitselecteren door aan te geven of je op zoek bent naar kleding en mode voor dames, heren of kinderen. Ook kan er nog verder worden geselecteerd op bijvoorbeeld kleur, maat, materiaal, merk en prijs.

Meld je aan

Het leuke aan de Black Friday Sale is dat dit een kort en krachtige uitverkoop is. Je kunt namelijk maar 24 uur lang profiteren. Maar het gevaar is natuurlijk dat je hierdoor de uitverkoop misloopt en er te laat bij bent. Meld je daarom aan waarna we je een melding zullen sturen op het moment dat Zalando Black Friday van start gaat. Je meldt je aan door de optie ‘uitverkoop mode’ te selecteren in het overzicht dat je ziet via deze button: