Home » Zalando Zomersale

Wanneer begint de Zalando Zomersale in 2019?

Last update: 09-09-2018

Geen modeketen die in zo’n korte tijd zo’n grote stempel heeft weten te drukken op het online bestellen van kleding en schoenen als Zalando. Het enorme assortiment biedt dan ook voor ieder wat wils en ook de prijzen zijn behoorlijk scherp. Zalando organiseert meerdere keren per jaar uitverkoop en een van de grootste uitverkoopperiodes is natuurlijk de zomersale. De zomersale betekent namelijk weer zeer voordelige zomerkleding en zomerschoenen. Wil je weten wanneer de Zalando zomersale begint in 2019? Onderstaand volgt een inschatting van de begindatum en je kunt je tevens opgeven voor een melding waarmee we je op de hoogte houden zodra de uitverkoop weer begonnen is.

Zalando zomersale

De ultieme manier om voor weinig geld de laatste zomermode te kopen is door toe te slaan tijdens de zomersale. Ook bij de bekende modeketen Zalando is er één keer per jaar zomeruitverkoop waarmee je op je digitale winkelmandje al snel honderden euro’s kunt besparen. Het leuke aan de zomersale is dat deze zo lang duurt, meestal minstens een maand. Gedurende deze maand verhoogt Zalando van veel items telkens de kortingen. Op het laatst, tijdens de final sale, zijn zelfs veel artikelen 70 tot 80% afgeprijsd.

Wanneer begint de zomersale in 2019?

Het moment dat de zomersale begint wordt geheim gehouden door Zalando. Maar wel geven ze zelf aan dat de uitverkoop plaatsvindt in de maanden juni en juli. Je kunt er dus vanuit gaan dat de zomersale bij Zalando begint in juni 2019 en ergens in de maand juli weer afgelopen is. Wil je het begin van de Zalando zomersale niet missen? Meld je dan aan via onderstaande button en we sturen je een melding zodra de uitverkoop is begonnen:

Wat koop je voordelig?

De zomersale staat natuurlijk vooral in het teken van de zomerse items. Echte zomeritems zijn bijvoorbeeld:

  • Luchtige en laag uitgesneden kleding zoals shirts, korte broeken, rokjes, jurkjes, blouses
  • Lage schoenen gemaakt van luchtige stoffen zoals slippers, sneakers, sandalen, sportschoenen, muiltjes
  • Zonnebrillen, sieraden, hoeden, tasjes
  • Bikini’s, badpakken en andere zwemkleding

Vind de topdeals

Het overzicht met aanbiedingen is onder te verdelen in mode voor dames, heren en kinderen. Het aanbod van Zalando is enorm groot en op ieder moment zijn er al snel tienduizenden aanbiedingen! Om een kleiner aanbod over te houden kan je diverse filters inzetten. Kies bijvoorbeeld of je een selectie wilt qua merk, kleur, prijsrange, maat, materiaal, gelegenheid, type collectie of hoe oud de collectie reeds is. Ook is er de mogelijkheid om de uitverkoopdeals te tonen van alleen grote maten, kleding voor lange of juist korte mensen of positiekleding.

Meer dan alleen zomersale

Heb je de zomersale bij Zalando gemist? Gedurende de rest van het jaar zijn er nog diverse andere bekende uitverkoopperiodes waaronder de wintersale, Black Friday, Cyber Monday en tweemaal de Mid Season Sale. Meer informatie over de verschillende uitverkoopperiodes bij Zalando vind je hier. Ook is er de Zalando Lounge en de Zalando Outlet waar je iedere dag aanbiedingen kunt scoren