Home » Nike Zomersale

Ontvang een melding zodra de Nike Zomersale losbarst

Last update: 09-09-2018

Het sportmerk Nike staat al tientallen jaren aan de kop wat betreft schoenen en sportkleding. Miljoenen mensen zweren bij de spullen van Nike dankzij de hoge kwaliteit en fraaie uitstraling. Zoals we weten is er in de zomerperiode altijd de zomersale bij modeketens. Maar kunnen we ook rekenen op afgeprijsde Nike artikelen of geldt dit niet voor het Amerikaanse sportmerk? Blijf daarom op de hoogte van het begin van de zomersale bij Nike zodat je veel geld kunt besparen. Het is zelfs mogelijk om je aan te melden voor het ontvangen van een bericht zodra de Nike zomersale begint. Bekijk hier de actuele aanbiedingen van Nike.

Nike zomersale 2019

Een van de uitverkoopperiodes van Nike is de zomersale. De periode dat deze uitverkoop ieder jaar plaatsvindt is aan het begin van de zomer. De meeste modeketens vangen aan in de maand juni waarna de uitverkoop doorloopt tot in juli. De Nike zomersale is dus ook in juni en juli 2019.

Op hoogte blijven van kortingsacties

Klantacties houdt altijd de kortingsacties in de gaten van de grootste winkelketens. Ook de Nike Zomersale is een van die acties die we nauwlettend in de gaten houden. Als je alles wilt weten over de kortingen van Nike waaronder de zomersale kan je je aanmelden via onderstaande button (kies vervolgens de eerste optie om op de hoogte te blijven over de uitverkoop bij Nike). Zodra de kortingen er zijn laten we het je direct weten:

Producten met korting

Een blik op de afgeprijsde items van Nike tijdens de zomersale leert ons dat vooral de schoenen en sportkleding het sterkst zijn afgeprijsd. Op ieder moment vind je honderden afgeprijsde items. Het aanbod is uit te filteren op onder andere:

  • Mannen, vrouwen en kinderen
  • Soort producten (schoenen, sport-bh’s, tops, shirts, Nike Pro artikelen, sweatshirts en hoodies, bodywarmers en jassen, trainingspakken, broeken, jurken en rokjes, shorts, sokken, surf- en badkleding, enzovoorts.
  • Sport (hardlopen, lifestyle, basketbal, voetbal, skateboarden, fitness, golf, tennis, American football, honkbal en softbal, atletiek, zwemmen, yoga
  • Merk (Nike, Nike Sportswear of Hurley)
  • Tenslotte kan er nog gekozen worden voor het tonen van de producten op volgorde van prijs (hoog naar laag of laag naar hoog), best beoordeeld of nieuwste items.

Meer uitverkoop

De zomersale is een van de beste uitverkoopperiodes bij Nike. Toch is er nog meer te beleven gedurende het jaar. Wat te denken van de wintersale, mid season sale, Black Friday, Cyber Monday, enzovoorts. Een overzicht van alle sales bij Nike gedurende het jaar vind je hier. En anders bezoek je gewoon een van de Nike Outlet Stores in Nederland waar je op ieder moment korting krijgt.