Home » Bijenkorf Zomersale

Wanneer begint de Bijenkorf Zomersale in 2019?

Last update: 09-09-2018

Warenhuis De Bijenkorf heeft de laatste jaren de keuze gemaakt voor het luxere segment en een bijbehorende uitstraling. Bij deze chique uitstraling horen wellicht geen enorme uitverkoopperiodes met schreeuwende aanplakbiljetten waarop ‘sale’ is geschreven. Maar niet getreurd, er zijn toch nog genoeg mogelijkheden op het kopen van voordelige zomerkleding. Hoewel het niet zo wordt genoemd, is er dus gewoon een soort van zomersale bij de Bijenkorf. Kom meer te weten over wanneer de zomeraanbiedingen bij De Bijenkorf plaatsvinden. Als je de zomersale niet wilt missen mag je je ook aanmelden voor de ontvangst van en melding bij de start van de uitverkoop bij De Bijenkorf.

Bijenkorf zomersale

Zoals uitgelegd in de inleiding heeft de Bijenkorf geen uitverkoop die op een grote manier wordt aangekondigd zoals de meeste modeketens. Dit wordt gedaan vanuit marketingtechnische redenen; Bijenkorf wil namelijk luxe en exclusiviteit uitstralen. Is er dan helemaal niks te beleven bij de Bijenkorf qua zomersale? Toch wel, want online is er de Bijenkorf Outlet waar duizenden aanbiedingen tegelijk te vinden zijn. Ben je op zoek naar zomerkleding  en –mode of zomerse woonartikelen? Zorg er dan voor dat je de sale niet mist.

Wanneer zijn de zomeraanbiedingen er?

De outlet herbergt het hele jaar door scherpe aanbiedingen. Maar ben je op zoek naar zomermode dan ligt het hoogtepunt rond juni en juli 2019. In deze periode vind je in de Bijenkorf Outlet duizenden afgeprijsde zomerartikelen.

Wat zijn er voor aanbiedingen?

De Bijenkorf is een warenhuis is optima forma en natuurlijk op en top Nederlands. Het assortiment bestaat uit onder andere kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, woonartikelen, schoolspullen, keukengerei, schoenen, elektronica, dranken en delicatessen, enzovoorts. In de Bijenkorf Outlet vind je aanbiedingen die behoren tot de complete collectie, maar vooral de mode is prominent aanwezig. In de outlet kan je een selectie maken op:

  • Dames, heren of kinderen
  • Kortingspercentage
  • Merken
  • Prijsrange

Melding ontvangen

Wil je het begin van de Zalando zomersale niet missen? Meld je aan via de onderstaande button (selecteer de eerste optie) om op de hoogte te blijven van wanneer er nieuwe aanbiedingen bij De Bijenkorf zijn. Als er een leuke actie wordt georganiseerd zullen we je een melding sturen per e-mail.