Home » Bijenkorf

De Bijenkorf

Laatste acties en aanbiedingen

Blijf op de hoogte

Uitgelichte acties

Bijenkorf Outlet

De manier om het hele jaar korting te krijgen op je Bijenkorf aankopen is door te shoppen in de Bijenkorf Outlet. Hier vind je op ieder moment een enorm aanbod aan afgeprijsde artikelen van A-merken. De korting in de outlet loopt op tot wel 70%.

Bijenkorf Card

De Bijenkorf Card is een officiële creditcard waarmee je spaart voor shoptegoed bij de Bijenkorf. De creditcard is wereldwijd te gebruiken en iedere aankoop levert spaarpunten op die verzilverd kunnen worden tegen kortingen of gratis Bijenkorf producten.

Bijenkorf Sale

De sale is de uitverkoop van mode en kleding en ook bij de Bijenkorf is het meerdere malen per jaar sale. Tijdens de sale ontvang je tot ongeveer 70% korting op je mode aankopen. Het bekendst zijn natuurlijk de zomersale en wintersale, maar er zijn nog meer uitverkoopperiodes.

Black Friday Sale

Eind november is het Black Friday bij De Bijenkorf, een mooie kans op kortingen vlak voor de feestdagen. 

Het bekendste warenhuis van Nederland is de Bijenkorf. Hoewel het aantal filialen nog beperkt is tot de grootste winkelsteden shoppen miljoenen Nederlanders nog graag bij de Bijenkorf. Het warenhuis heeft overigens wel gekozen voor het luxere segment waardoor je er minder goed koopjes kunt shoppen zoals voorheen. Toch heeft de Bijenkorf ieder jaar nog diverse interessante klantacties waarmee je veel geld kunt besparen op je aankopen. 

Bijenkorf filialen

Kom alles te weten over de filialen van De Bijenkorf, waaronder bijvoorbeeld informatie over adres en locatie, openingstijden, vacatures en bereikbaarheid: 

Reacties