A-merken en winkelketens
Home » Bijenkorf

De Bijenkorf: overzicht Klantacties

Blijf op de hoogte van nieuwe acties:

Uitgelichte acties en aanbiedingen:

Bijenkorf Outlet

BijenkorfOutlet-3.png

De manier om het hele jaar korting te krijgen op je Bijenkorf aankopen is door te shoppen in de Bijenkorf Outlet. Hier vind je op ieder moment een enorm aanbod aan afgeprijsde artikelen van A-merken. De korting in de outlet loopt op tot wel 70%.

Meer over de Bijenkorf Outlet en de aanbiedingen.

 

Bijenkorf Card

BijenkorfCard.png

De Bijenkorf Card is een officiele creditcard waarmee je spaart voor shoptegoed bij de Bijenkorf. De creditcard is wereldwijd te gebruiken en iedere aankoop levert spaarpunten op die verzilverd kunnen worden tegen kortingen of gratis Bijenkorf producten.

Meer over de Bijenkorf Card.

Bijenkorf Sale

Bijenkorf-3.png

De sale is de uitverkoop van mode en kleding en ook bij de Bijenkorf is het meerdere malen per jaar sale. Tijdens de sale ontvang je tot ongeveer 70% korting op je mode aankopen. Het bekendst zijn natuurlijk de zomersale en wintersale, maar er zijn nog meer uitverkoopperiodes.

Meer over de Bijenkorf Sale en de begindatums van de uitverkoop.

Black Friday

a3de85549e5748fbb0c548e737f65638.png

Eind november is het Black Friday, een mooie kans op kortingen vlak voor de feestdagen.

Meer over Black Friday bij De Bijenkorf.

Folderaanbiedingen

BijenkorfFolder.png

Wil je geen enkele collectie of aanbieding van de Bijenkorf missen? Zorg dan dat je de Bijenkorf folders en magazines in de gaten houdt. Met de folder ben je simpelweg exact op de hoogte van wat er bij de Bijenkorf te koop is en tegen welke prijs. De folder is online in te zien:

Bekijk de Bijenkorf Folder.

Drie Dwaze Dagen

b3e34db692bd4e2fb93d28f06b7be0c3.jpg

Heb je het over korting bij de Bijenkorf, dan denk je al snel aan de Drie Dwaze Dagen. Echter bestaat deze uitverkoopperiode niet meer, omdat de Bijenkorf niet meer het imago van prijsvechter wil hebben. 

Meer over de Drie Dwaze Dagen.

Bijenkorf EuroClix

euroclix-6.png

Het concept van Euroclix is dat je bij aankopen bij de Bijenkorf zogenoemde Clix spaart. Dit is geen inititief van de Bijenkorf zelf, maar het geeft wel de mogelijkheid geld te besparen / verdienen. Meesparen met EuroClix kost niets en wanneer je je registreert ontvang je direct € 1,95.

Meer over EuroClix sparen.

Het bekendste warenhuis van Nederland is de Bijenkorf. Hoewel het aantal filialen nog beperkt is tot de grootste winkelsteden shoppen miljoenen Nederlanders nog graag bij de Bijenkorf. Het warenhuis heeft overigens wel gekozen voor het luxere segment waardoor je er minder goed koopjes kunt shoppen zoals voorheen. Toch heeft de Bijenkorf ieder jaar nog diverse interessante klantacties waarmee je veel geld kunt besparen op je aankopen. 

Bijenkorf filialen

Kom alles te weten over de filialen van De Bijenkorf, waaronder bijvoorbeeld informatie over adres en locatie, openingstijden, vacatures en bereikbaarheid:

 

Reacties