A-merken en winkelketens
Home » Bijenkorf

De Bijenkorf

Overzicht acties en aanbiedingen

Laatste Nieuws

Zomersale

 de grote zomeruitverkoop is begonnen bij De Bijenkorf met kortingen op mode en andere artikelen zoals cosmetica en woonartikelen
duizenden items zijn afgeprijsd, profiteer van kortingen tot wel 50%
vanaf dinsdag 12 juni 2018 in de Bijenkorf filialen en natuurlijk online

Verrassend Voordeel

tot 30% korting op duizenden artikelen van topmerken
voordelig shoppen van heren-, dames- en kindermode + woonartikelen
de actie duurt tot en met zondag 13 mei 2018

Paasvoordeel

 20% korting op bijna 40.000 artikelen van topmerken
 onder andere voordelige dames-, heren- en kindermode + woonartikelen
 tot en met maandag 2 april 2018
 in de filialen en via de webwinkel

4 halen 3 betalen Woonvoordeel

Bij De Bijenkorf koop je momenteel voordelige woonartikelen:

✔ 4 halen 3 betalen op een geselecteerd woonaanbod
✔ voordelige glazen, serviezen en badtextiel
merken als Iittala, Libbey en Aquanov
 actie duurt tot en met zondag 28 januari, online en in de winkels

Wintersale bij de Bijenkorf

De wintersale is begonnen bij De Bijenkorf met kortingen tot 30%. Naar verwachting gaat deze korting op een later moment nog oplopen:

vanaf 13 december 2017
 tot 30% korting op mode dames, heren en kinderen
 tot 30% korting op woonartikelen

 ideaal voor het kopen van cadeaus voor de feestdagen

 vandaag besteld, binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
 sale bij de filialen en de online webwinkel

22 november 2017: Sint Aanbiedingen

Sinterklaas is weer in het land en dat wordt gevierd bij De Bijenkorf. De komende periode krijg je namelijk tot 30% korting op een groot aantal producten uit het rijke assortiment. Ben je nog op zoek naar een geschikt Sintcadeau? Dan is deze actie ideaal, profiteren is mogelijk in de winkels en online.

28 oktober 2017: Verrassend Voordeel

Tot en met zondag 29 oktober 2017 is het Verrassend Voordeel bij De Bijenkorf met tot 30% korting op enorm veel bekende merken.

18 oktober 2017: tot 30% Herfstvoordeel

Het is herfst en de winter staat voor de deur, het is tijd voor de uitverkoop van najaarsmode. Bij De Bijenkorf is het nu Herfstvoordeel met kortingen op mode voor vrouwen, mannen en kinderen. Maar ook een groot aantal woonartikelen is afgeprijsd.

16 augustus 2017: Verrassend Woonvoordeel 4 halen 3 betalen

Bijenkorf heeft een enorm woonassortiment, dat is de meeste mensen in Nederland wel bekend. De komende dagen shop je voordelig eetservies, badtextiel en glasservies bij De Bijenkorf. Het is namelijk Verrassend Woonvoordeel en dat betekent 4 items halen en slechts 3 betalen.

13 juni 2017: zomeruitverkoop

Shop voordelige mode, woonartikelen en cosmetica bij De Bijenkorf dankzij de zomeruitverkoop.

 

Zomeruitverkoop Bijenkorf

Het is een van de uitverkoopperiodes waar het meest naar wordt uitgekeken in Nederland: de zomeruitverkoop van De Bijenkorf. En er is goed nieuws, want deze uitverkoop is weer begonnen. Ontvang tientallen procenten korting op duizenden producten van A-merken. De aanbiedingen zijn onderverdeeld in damesmode, herenmode, kindermode, woonartikelen, designartikelen en cosmetica. De korting loopt op tot 50%.

1 juni 2017: 10% korting op afgeprijsde items

Tot en met maandag 5 juni 2017 krijg je bij De Bijenkorf 10% extra korting op afgeprijsde gestipte artikelen.

 

10% extra korting

De korting die je nu extra krijgt bij De Bijenkorf geldt voor alle reeds afgeprijsde producten. Je herkent de afgeprijsde items aan de stippen. Alle gestipte items doen mee, behalve sommige merken. De extra korting is enkele dagen geldig en duurt van donderdag 1 tot en met maandag 5 juni 2017.

 

Waar vind je de kortingen?

De kortingen vind je in de Bijenkorf filialen van Amstelveen, Amsterdam, Maastricht, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Rotterdam. Ook online via de webshop van De Bijenkorf krijg je de 10% extra korting.

24 mei 2017: Verrassend Voordeel

Duizenden artikelen van De Bijenkorf zijn tot en met 28 mei 2017 tot 30% afgeprijsd tijdens de Verrassend Voordeelactie.

 

Verrassend Voordeel

Damesmode, herenmode, kindermode, designermerken en cosmetica zijn sterk afgeprijsd bij De Bijenkorf. Dat heeft alles te maken met de actie Verrassend Voordeel dis bezig is. In totaal zijn vele duizenden items afgeprijsd waardoor je op je aankopen tientallen euro's kunt besparen.

 

Soort aanbiedingen

De aanbiedingen zijn onder te verdelen in verschillende categorieën, namelijk Damesmode, herenmode, kindermode, designermerken en cosmetica. Maar ook woonartikelen zijn afgeprijsd, hiervoor geldt namelijk 4 halen 3 betalen. 

 

Duur van de actie

Verrassend Voordeel is een kortdurende uitverkoop en duurt tot en met zondag 28 mei 2017.

13 april 2017: Vrolijk Paasvoordeel met 30% korting

Tot en met Tweede Paasdag krijg je bij De Bijenkorf tot 30% korting op duizenden artikelen behorend tot de dames-, heren-, kinderen-, cosmetica- en woonartikelen.

 

De Bijenkorf pakt uit rondom de Paasdagen met de kortingsactie Vrolijk Paasvoordeel. Gedurende vijf dagen krijgt de klant tot 30% korting op een zeer aanzienlijk deel van het assortiment. Het gaat om duizenden artikelen behorend tot de damesmode, herenmode, kindermode, woonartikelen en cosmetica. Maar ook schoenen van bijvoorbeeld topmerken als Nike en Adidas zijn aangemerkt als aanbieding.

 

Vrolijk Paasvoordeel duurt van woensdag 12 april tot en met maandag 17 april 2017. De Paasdagen zitten dus binnen de actieperiode. Een slimme zet van het bekende warenhuis, want veel mensen zijn vrij en hebben dus alle tijd om te shoppen.

 

Dat deze grote kortingsactie wordt opgezet door De Bijenkorf is opmerkelijk, aangezien het warenhuis is afgestapt van grote klantacties. Zo sneuvelden de laatste jaren onder andere de razendpopulaire Drie Dwaze Dagen. Het lijkt er dus op dat De Bijenkorf enigszins terugkomt van deze strategie en opnieuw scherpe klantacties opzet. 

Blijf op de hoogte

Uitgelichte acties

Bijenkorf Outlet

De manier om het hele jaar korting te krijgen op je Bijenkorf aankopen is door te shoppen in de Bijenkorf Outlet. Hier vind je op ieder moment een enorm aanbod aan afgeprijsde artikelen van A-merken. De korting in de outlet loopt op tot wel 70%.

Bijenkorf Card

De Bijenkorf Card is een officiële creditcard waarmee je spaart voor shoptegoed bij de Bijenkorf. De creditcard is wereldwijd te gebruiken en iedere aankoop levert spaarpunten op die verzilverd kunnen worden tegen kortingen of gratis Bijenkorf producten.

Bijenkorf Sale

De sale is de uitverkoop van mode en kleding en ook bij de Bijenkorf is het meerdere malen per jaar sale. Tijdens de sale ontvang je tot ongeveer 70% korting op je mode aankopen. Het bekendst zijn natuurlijk de zomersale en wintersale, maar er zijn nog meer uitverkoopperiodes.

Black Friday

Eind november is het Black Friday bij De Bijenkorf, een mooie kans op kortingen vlak voor de feestdagen. 

Het bekendste warenhuis van Nederland is de Bijenkorf. Hoewel het aantal filialen nog beperkt is tot de grootste winkelsteden shoppen miljoenen Nederlanders nog graag bij de Bijenkorf. Het warenhuis heeft overigens wel gekozen voor het luxere segment waardoor je er minder goed koopjes kunt shoppen zoals voorheen. Toch heeft de Bijenkorf ieder jaar nog diverse interessante klantacties waarmee je veel geld kunt besparen op je aankopen. 

Bijenkorf filialen

Kom alles te weten over de filialen van De Bijenkorf, waaronder bijvoorbeeld informatie over adres en locatie, openingstijden, vacatures en bereikbaarheid: 

Reacties