Black Friday bij De Bijenkorf

Last update: 25-02-2020

Op vrijdag 27 november 2020 is het weer Black Friday Sale. Tientallen winkels nemen deel aan deze uitverkoop die exact één etmaal duurt. Alhoewel, sommige winkelketens plakken er zelfs het hele weekend bij. De Bijenkorf is één van de meest geliefde winkelketens van Nederland. De Bijenkorf heeft gekozen voor een exclusievere uitstraling. Hier horen de woorden uitverkoop en sale in principe niet bij. Toch organiseert het warenhuis nog regelmatig acties zoals blijkt uit dit overzicht. De grote vraag is dus of De Bijenkorf ook Black Friday Sale organiseert. Lees verder over onze verwachtingen.

Voorspelling De Bijenkorf Black Friday 2020

Black Friday is een steeds populairder wordende uitverkoop. Ieder jaar nemen er steeds meer winkelketens deel aan de eendaagse sale. Heeft een winkel eenmaal deelgenomen, dan stappen ze daar niet zo snel meer vanaf. Doordat De Bijenkorf al eerdere kortingen gaf op delen van het assortiment tijdens de Black Friday Sale durven we te zeggen dat ook in 2020 De Bijenkorf Black Friday zal vieren.

Datum

Uiteraard is de Black Friday Sale op vrijdag 27 november 2020, dit is een vaststaande dag. De Bijenkorf koos er andere jaren telkens voor om het groter aan te pakken en ook de dagen erna nog kortingen te geven. Grote kans dus dat de Black Friday Sale bij De Bijenkorf dit jaar loopt tot en met Cyber Monday (27 november tot en met 30 november 2020).

Waar vind je de aanbiedingen?

De aanbiedingen tijdens de Black Friday Sale zijn te vinden op de site van De Bijenkorf. Onder het kopje outlet zijn ook de rest van het jaar aanbiedingen te vinden. Ook in de filialen zullen producten zijn afgeprijsd.

Black Friday niet missen?

Via onderstaande button kan je jezelf aanmelden zodat je een melding ontvang per e-mail zodra er meer bekend is over de Black Friday aanbiedingen: