C&A Black Friday

Last update: 25-02-2020

C&A en uitverkoop, dan denk je al snel aan de bekende Vlaggetjesweken die tweemaal per jaar worden georganiseerd. Maar er is meer te beleven op het gebied van sale als je een beetje oplet. Wat te denken van de Black Friday Sale? De vraag is of C&A ook meedoet aan de Black Friday Sale, daarom hebben we een stukje research gedaan. We zijn een stuk wijzer geworden over Black Friday bij C&A en willen het graag met je delen. 

Black Friday 2020 bij C&A?

Zoals we gewend zijn van modeketens kondigen ze pas kort van tevoren aan als er een uitverkoop is. Ook bij C&A lopen ze niet te koop met de begindatum van eventuele uitverkoopperiodes. Maar Google is je beste vriend en dat is ook het geval wanneer het aankomt op de combinatie Black Friday en C&A. Research leert ons dat voorgaande jaren C&A een actie organiseerde rondom Black Friday. Sterker nog, het werd een compleet kortingsweekend waarbij behalve de vrijdag ook zaterdag en zondag hoorden. Hierdoor duurde de Black Friday Sale maar liefst drie dagen.

Datum 2020

De datum voor 2020 is dus niet bevestigd door C&A zelf, maar we vermoeden dat de Black Friday Sale zal duren van vrijdag 27 november tot en met maandag 30 november 2020.

Aanbiedingen

Voorgaande jaren bedroeg de korting maar liefst 20 procent op het gehele assortiment. De kortingen waren geldig in zowel de winkels en de C&A webwinkel. Ook voor de thuisblijvers waren er dus volop mogelijkheden om voordelig te shoppen bij de Nederlandse modeketen.

Wil je het zeker weten?

Ok, dat is mooi dat er waarschijnlijk weer een Black Friday Sale is bij C&A. Maar hoe kan je het zeker weten? Nou bijvoorbeeld door je aan te melden via onderstaande button. We sturen dan een melding per e-mail als bekend is op welke dagen het weer Black Friday Sale is bij C&A: