Home » BCC Black Friday

BCC Black Friday Weekend

Last update: 02-01-2019

Vlak voor Sinterklaas nog even zeer voordelige koopjes inslaan? Het moment is natuurlijk Black Friday dat in 2019 op vrijdag 29 november valt. Ook bij BCC is er een actie waarbij je tot 30 procent korting krijgt op honderden producten. Bij BCC pakt men het ook goed aan, want ze organiseren zelfs een compleet Black Friday Weekend dat al begint op donderdagavond en duurt tot en met de maandag erna. Ook in 2019 komt er weer een Black Friday Weekend. 

BCC topper in consumentenelektronica

BCC is een van de bekendste en grootste elektronicaketens van Nederland. Het bedrijf richt zich voornamelijk op de verkoop van consumentenelektronica. Bij BCC vind je dus alles op het vlak van smartphones, wasmachines, koelkasten, tablets, enzovoorts. Bij BCC organiseert men het hele jaar door uitverkoopacties. Ook rond de befaamde Black Friday Sale is BCC een bezoekje waard als je houdt van voordelige consumentenelektronica.

BCC Black Friday Weekend

Black Friday is in tegenstelling nog veel andere salesperiodes, niet alleen beperkt tot modewinkels. Ook elektronicaketens, speelgoedwinkels en winkels gericht op huishoudelijke artikelen pakken flink uit tijdens Black Friday. BCC zal ook in 2019 weer flink uitpakken. Het BCC Black Friday Kortingsweekend zal in 2019 waarschijnlijk plaatsvinden van donderdag 28 november om 22.00 uur tot en met maandag 2 december 2019.

Waar vind je de aanbiedingen?

De aanbiedingen van het Black Friday Weekend van BCC zijn zowel te vinden via de online webwinkel en bij de filialen van BCC. Het voordeel aan shoppen via de webwinkel is dat daar alle aanbiedingen op één plek zijn verzameld.

Aanmelden voor Black Friday

Wil je graag een seintje per e-mail ontvangen als het BCC Black Friday Weekend gaat beginnen? Meld je dan via onderstaande button aan en mis de aanbiedingen rondom Black Friday en Cyber Monday niet: