Media Markt Black Friday

Last update: 25-02-2020

Black Friday is de uitverkoopdag in opkomst. In Amerika is Black Friday een van de hoogtepunten van het jaar qua uitverkoop. Black Friday is de dag die volgt na Thanksgiving Day en dankt haar naam aan de enorme winkeldrukte. Nederland volgt echter snel en diverse winkelketens, waaronder Media Markt, hebben Black Friday omarmd. Ieder jaar heeft Media Markt weer diverse kortingsacties tijdens Black Friday. Kom meer te weten over Black Friday 2020 bij Media Markt waaronder op welke datum de uitverkoop plaatsvindt, welke kortingsacties er zijn, waar je kunt profiteren van Black Friday en je kunt de officiële Media Markt Black Friday folder inzien.

Black Friday bij Media Markt

Een internationaal bedrijf zoals Media Markt volgt natuurlijk als geen ander de laatste trends en één daarvan is Black Friday. Media Markt pakt daarom ieder jaar weer flink uit op en rond Black Friday. Vaak wordt zelfs het hele weekend na de vrijdag betrokken bij de uitverkoop en duurt de uitverkoop tot en met maandag (Cyber Monday). Black Friday bij Media Markt betekent wederom grote kortingen op het assortiment van de elektronicagigant. In de webshop van Media Markt zullen tijdens Black Friday alle acties en aanbiedingen terug te vinden zijn. 

Datum Black Friday 2020

Ieder jaar valt Black Friday op de vrijdag na Thanksgiving Day, wat een Amerikaanse feestdag is. De volgende Black Friday valt daarom op vrijdag 27 november 2020. Op deze dag zullen er zeker volop kortingsacties zijn bij Media Markt. De uitverkoop begint online al om klokslag 00.00 uur en zal 24 uur duren. Overigens zijn er diverse kortingsacties die duren tot en met maandag 30 november 2020 (Cyber Monday).

Folder Media Markt Black Friday

Media Markt pakt Black Friday goed aan en brengt zelfs ieder jaar een speciale Media Markt Black Friday folder uit. In deze folder, die enkele dagen voor de start wordt uitgegeven, staan alle aanbiedingen van de Black Friday uitverkoop netjes op een rij. 

Kortingen Black Friday Sale

De kortingen wisselen per artikel en bedragen tientallen procenten. Op de wat duurdere artikelen betekent dit een besparing van tientallen tot honderden euro’s. Qua prijzen is de Black Friday Sale zeer gunstig en ongetwijfeld het beste moment om te shoppen bij Media Markt. Tot aan de BTW Vrije Dagen in januari komt er geen grootschaligere uitverkoop meer voorbij bij Media Markt. Behalve kortingen organiseert Media Markt tijdens Black Friday ook zogenoemde cashback acties waarbij je geld krijgt teruggestort op je rekening zodra je een deelnemend artikel hebt gekocht en geregistreerd.

Sinterklaas en Kerst

Vanwege de ligging van Black Friday op de kalender is de uitverkoopperiode perfect voor het doen van inkopen voor de feestdagen. In de weken na Black Friday staan namelijk Sinterklaas en Kerst op het programma. Omdat het assortiment van Media Markt altijd goed in de smaak valt om te geven of te krijgen profiteren veel mensen van de speciale Black Friday kortingsacties.

Topmerken en assortiment Media Markt

Aan de Black Friday kortingsacties doen ook weer verschillende internationale topmerken mee. Uiteraard kan je bij Media Markt vooral terecht voor allerhande elektronica en gadgets. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een televisie, wasmachine, smartphone, koelkast, laptop, tablet, computer, scheerapparaat of nog duizenden aanverwante elektronica? Tijdens Media Markt Black Friday betaal je nooit teveel.

Op = Op

Media Markt heeft een indrukwekkend assortiment en van alle artikelen ook altijd grote hoeveelheden op voorraad. Toch geldt voor Black Friday het bekende Op = Op. Zodra een bepaald afgeprijsd product of artikel is uitverkocht kan het niet meer worden gekocht tijdens Black Friday.

4 Halen 3 Betalen

Een andere bekende kortingsactie van Media Markt die meerdere malen per jaar wordt georganiseerd is de 4 Halen 3 Betalen. Tijdens deze uitverkoop koop je 4 CD's, DVD's, games of andere beeld- en geluidsdragers en hoef je er maar 3 te betalen. De laatste editie van het jaar vind telkens eind november plaats waardoor de kans groot is dat deze gelijktijdig met de Black Friday Sale bij Media Markt samenvalt. 

Wat is Black Friday?

Misschien vraag je jezelf al continu af wat Black Friday nu precies is. De term Black Friday is afkomstig vanuit de Verenigde Staten. Omdat de dag na Thanksgiving Day veel mensen vrij hebben of nemen is dit een van de allerdrukste winkeldagen. Het is tevens de start van het winkelseizoen van de Feestdagen dus veel winkels pakken flink uit. En uitpakken doe je natuurlijk vooral met enorme kortingen. Voor mensen in Amerika is de Black Friday Sale dan ook een echt dagje uit en het leidt zelfs tot lange rijen voor de winkeldeuren. Sommige winkels gaan zelfs midden in de nacht al open. Mede dankzij Media Markt is de Black Friday sale ook in Nederland steeds bekender geworden.