Media Markt BTW Actie

Donderdag 28 - Zondag 31 januari 2021

Last update: 06-06-2020

Dé actie van Media Markt waar mensen ieder jaar naar uitkijken zijn natuurlijk de BTW vrije dagen. Tijdens de Media Markt BTW actie krijg je namelijk 17,36% korting waardoor je stukken minder betaalt dan normaal. Dit voordeel kan oplopen tot honderden euro’s wanneer het duurdere producten betreft. De datum van de Media Markt BTW Actie wordt pas kort voor het begin bekend gemaakt, maar op basis van vorige jaren is de startdatum wel in te schatten. Kom meer te weten over de Media Markt BTW Actie 2021 waaronder de begin- en einddatum en wat voor aanbiedingen er zullen zijn.

Media Markt BTW Actie

Kort na de feestdagen staat ieder jaar de Media Markt BTW Actie op het programma. De Media Markt BTW Actie staat ook wel bekend als de BTW Weg Ermee actie of de BTW Vrije Dagen. Media Markt biedt gedurende deze dagen een korting aan die gelijk is aan het BTW bedrag (17,36%) dat betaald moet worden. Vele duizenden mensen kijken ieder jaar uit naar de BTW Actie van Media Markt.

Datum 2021

Om groots uit te kunnen pakken is het voor Media Markt natuurlijk belangrijk dat de exacte startdatum van de BTW Dagen zo laat mogelijk wordt bekend gemaakt. Hierdoor zal Media Markt de BTW Actie via de officiële kanalen pas vlak voor de start aankondigen. Op basis van voorgaande jaren duurt de Media Markt BTW Actie van donderdag 28 januari 2021 tot en met zondag 31 januari 2021 (nog niet bevestigd!).

In de winkels en online

De BTW Actie is groots opgezet en geldt voor het hele Media Markt concern in Nederland. De Media Markt BTW Actie vindt plaats in alle filialen in Nederland. Ook in de webwinkel is het korting wat de klok slaat, ideaal voor wanneer je geen tijd of zin hebt om een Media Markt filiaal te bezoeken. Online profiteren heeft nog een voordeel, de webwinkel is namelijk 24 uur per dag open dus shop op je gemak wanneer jij dat wilt. Ook de online outlet kan worden bezocht waar je bovenop de BTW-korting ook nog extra korting hebt.

Pluspunten en tips

  • Het is zeer interessant om Media Markt Clubmember te zijn, want dan mag je mogelijk al op woensdag 27 januari vanaf 18.00 uur met korting shoppen bij je voorkeurswinkel. Je moet je dan wel eerst aanmelden hiervoor.
  • Als Clubmember kan je rekenen op nog meer voordeeltjes tijdens de BTW Actie. Leden van de Media Markt Club hoeven bijvoorbeeld geen verzendkosten te betalen bij bedragen onder de € 25,-, krijgen een dubbele retourtijd en kunnen tal van prijzen winnen.
  • De BTW Actie vindt niet ver na de feestdagen plaats. Dit is natuurlijk enigszins jammer omdat je op deze manier niet iemand een voordelig cadeau kunt geven. Een handige tip is om tijdens de feestdagen iemand een Media Markt cadeaubon te geven welke hij of zij dan kan gebruiken tijdens de BTW Actie. 

Mis de BTW actie niet

Wil je er zeker van zijn dat je de BTW Actie van Media Markt niet mist? Meld je dan aan via onderstaande knop en ontvang een melding zodra de datum van de volgende editie bekend is gemaakt: