A-merken en winkelketens
Home » Media Markt folder

Media Markt folder: de aanbiedingen van vandaag

Media Markt heeft iedere dag van het jaar weer bijzondere kortingsacties en aanbiedingen klaarstaan. Of het nu gaat om de BTW actie of dagelijkse Mega Deals; je wilt natuurlijk geen aanbieding missen. De manier om op de hoogte te blijven van alle Media Markt aanbiedingen van vandaag is door de folder te bekijken. Onderstaand volgt een overzicht van de soorten aanbiedingen en kortingsacties die vindt in de Media Markt folder. Tevens wordt uitgelegd wat voor interactieve mogelijkheden de Media Markt folder heeft en welke soort kortingen erin vermeld zijn.

Folder vol met aanbiedingen

Media Markt brengt iedere week een nieuwe folder uit, uiteraard met het doel om haar producten te promoten. De Media Markt folder staat iedere week vol met alle aanbiedingen van die week. De folder van Media Markt is dan ook ideaal voor wanneer je op koopjesjacht bent of specifiek op zoek bent naar een bepaald product. Zo staan iedere week zeer prominent de Mega Deals van Media Markt in de folder.

Soorten kortingen

Eigenlijk is de Media Markt folder dus vooral een overzicht van alle aanbiedingen die de komende week geldig zijn bij de elektronicagigant. Bij de weergegeven artikelen is duidelijk aangegeven of het een aanbieding (zoals bijvoorbeeld een Mega Deal) is. Behalve de prijs is er nog aanvullende informatie over het product vermeld.

Hoe werkt de folder?

Zodra je de folder geopend hebt kan je erdoorheen bladeren via de pijltjes aan de zijkanten. Om in te zoomen kan je de cursor boven een product houden en zodra het vergrootglas met het + teken verschijnt kan je met een muisklik inzoomen. Meer informatie over een artikel krijg je door er op te klikken want dan word je doorgeleid naar de productpagina van het desbetreffende artikel. Vanaf deze productpagina kan je het artikel ook direct kopen.

Speciale folders

Behalve de normale Mega Deals folders brengt Media Markt diverse keren per jaar ook speciale actiefolders uit. Deze worden bijvoorbeeld uitgebracht voor de start van speciale uitverkoopperiodes als de Media Markt BTW Vrije Dagen, Media Markt Black Friday of Media Markt Gekkenhuis. Vooral deze folders zijn zeer geliefd omdat de kortingen tijdens deze kortingsacties nog hoger dan normaal zijn.

Alle Media Markt kortingen

Een andere manier om geen enkele aanbieding van Media Markt te missen is door gewoon direct de actiepagina op de website te bezoeken. Media Markt heeft namelijk een actiepagina opgericht waar je op één plek alle actieproducten terugvindt. Of het nu gaat om Mega Deals, aanbiedingen uit de folder of andere kortingen; op de actiepagina staan ze allemaal netjes op een rij. Ga naar het overzicht met Media Markt klantacties.