Media Markt Gekkenhuis 2019

Last update: 10-12-2018

 

 

Het is nog onduidelijk of en wanneer in 2019 Media Markt Gekkenhuis plaatsvindt.

 

 

Media Markt Gekkenhuis is de naam van een van de uitverkoopperiodes van het elektronicabedrijf. Uiteraard kan je gedurende Media Markt Gekkenhuis enorm veel elektronica en gadgets kopen tegen bodemprijzen. Wat deze uitverkoop anders maakt is dat er ook artikelen worden verkocht die Media Markt normaal niet verkoopt zoals afgeprijsde schoenen, vliegtickets of wasmiddel. Maar dat is nog niet alles, want er zitten soms echt vreemde aanbiedingen tussen, wat de naam Gekkenhuis verklaart. Zo konden er in het verleden bijvoorbeeld een ruimtereis worden gekocht of een eiland worden gewonnen. Kom snel meer te weten over Media Markt Gekkenhuis 2018, bijvoorbeeld op welke datum de uitverkoop begint, wat voor soort kortingen en aanbiedingen je kunt verwachten, de Gekkenhuis folder, enzovoorts.

Media Markt Gekkenhuis - algemene informatie

Eenmaal per jaar wordt Media Markt een Gekkenhuis met ongelooflijke kortingen. De naam van de uitverkoop geeft al een beetje aan dat deze uitverkoop bij Media Markt een beetje een vreemde is. De inkopers van Media Markt selecteren voor deze uitverkoop namelijk verschillende artikelen en producten die je normaal gesproken niet bij Media Markt kunt kopen. Over het algemeen zijn het zeer nuttige producten zoals bijvoorbeeld voordelige schoenen, waspoeder of een weekendje weg. Maar soms is het aanbod wel heel vreemd en komen er producten voorbij waar je je misschien van afvraagt wat je er eigenlijk mee moet of kunt. Denk maar aan de ruimtereis die je kon kopen of het onbewoonde eiland.

Datum Media Markt Gekkenhuis 2018

Media Markt maakt pas enkele dagen voor de start van het Gekkenhuis de begindatum bekend. Maar wanneer begint de uitverkoop dan? Aan de hand van de startdatums van voorgaande jaren kunnen we inschatten wanneer Media Markt Gekkenhuis zal beginnen. De laatste jaren was Media Markt Gekkenhuis telkens in de laatste volle week van de maand oktober. De inschatting is dat Media Markt Gekkenhuis plaatsvindt van maandag 22 tot en met zondag 28 oktober 2018 (niet bevestigd).

Online Gekkenhuis

Media Markt Gekkenhuis vindt zowel plaats in de tientallen filialen van het elektronicabedrijf als in de online webwinkel. Doordat de kortingen ook online geldig zijn is het mogelijk om vanuit huis de beste aanbiedingen te scoren. Het allergrootste voordeel is natuurlijk dat de webshop van Media Markt 24 uur per dag open is.

Aanbiedingen

Tijdens Media Markt Gekkenhuis pakt de winkelketen flink uit met honderden geweldige aanbiedingen. Deze zijn grofweg in te delen in drie categorieën:

  • Kortingen op elektronica en gadgets, welke behoren tot het normale Media Markt assortiment. Dit zijn dus onder ander televisies, smartphones, tablets, laptops, witgoed, camera’s, printers, enzovoorts.
  • Kortingen op branchevreemde producten die normaliter niet worden verkocht door Media Markt. Het gaat dan wel om normale producten die iedereen in huis heeft of weleens koopt. Voorbeelden zijn waspoeder, een weekendje weg, schoenen, kleding, voordelige vliegtickets, enzovoorts.
  • Sensationele aanbiedingen van producten die je normaal gesproken nooit zal kopen. Denk aan ruimtereizen, een onbewoond eiland, een jacuzzi, een bodyscan, een slipcursus, het leasen van een Ferrari, enzovoorts.

Folder Media Markt Gekkenhuis

Speciaal voor Media Markt Gekkenhuis wordt er een speciale folder uitgebracht. Deze folder is online in te zien en geeft een goed beeld van alle aanbiedingen die je zult aantreffen tijdens het kortingsevent. In de folder is aangegeven wat de kortingen exact zijn en het is mogelijk om direct door te klikken naar de webshop waar meer informatie over de producten en artikelen is weergeven. 

Ontvang een melding

Wil je vlak voordat het Gekkenhuis begint een melding ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande button en zodra de begindatum bevestigd is laten we het je weten: