A-merken en winkelketens
Home » Media Markt Koopnacht

Media Markt Koopnacht

Last update: 24-05-2018

De Media Markt Koopnacht is een uitverkoop die iedere week in de nacht van woensdag op donderdag plaatsvindt. Van 21.00 uur op woensdagavond tot 9.00 uur donderdagochtend verkoopt Media Markt een drietal producten met grote kortingen. Na afloop van de Koopnacht zijn deze artikelen weer tegen de normale prijs te koop. Het is dus zaak om de Koopnacht niet te missen. Kom alles te weten over de Media Markt Koopnacht waaronder wanneer de uitverkoop plaatsvindt, de tijden, de aanbiedingen en kortingen en de voorwaarden.

Koopnacht van woensdag op donderdag

Media Markt staat bekend om haar geweldige marketingcampagnes en ook de Koopnacht past naadloos in dit profiel. De nacht van woensdag op donderdag is waarschijnlijk een van de meest rustige momenten in de webwinkel van Media Markt, maar dat is op een slimme manier opgelost. Iedere nacht van woensdag op donderdag is er namelijk de Media Markt Koopnacht en worden er grote kortingen gegeven op drie door Media Markt geselecteerde artikelen.

Tijden Koopnacht

De Koopnacht vindt plaats op gezette tijden:

  • Begin: woensdagavond om 21.00 uur
  • Einde: donderdagochtend om 9.00 uur

Aanbiedingen

De Koopnacht bestaat uit drie aanbiedingen die speciaal door Media Markt zijn geselecteerd. Uiteraard zijn de aanbiedingen aangepast aan de actualiteit en worden ook alleen de nieuwste en beste producten aangeboden. Het complete assortiment kan aan bod komen tijdens de Media Markt Koopnacht. Voorbeelden van aanbiedingen die reeds tijdens de Koopnacht te koop waren zijn onder andere smartphones, televisies, koelkasten, stofzuigers, computers, enzovoorts.

Alleen online

De Koopnacht vindt in de nachtelijke uren plaats. De filialen van Media Markt zijn op die tijden natuurlijk gesloten, waardoor de Koopnacht beperkt blijft tot de webwinkel van het elektronicabedrijf. Wel is het mogelijk de artikelen online te kopen tijdens de Koopnacht en op een ander moment in de winkel af te halen en te betalen.

Hele jaar?

Het is nog niet bekend of de Media Markt Koopnacht het hele jaar duurt. Mogelijk vind de Koopnacht slechts gedurende een beperkt aantal weken / maanden plaats.

Koopnacht gemist?

Wanneer je de Koopnacht hebt gemist is dat natuurlijk jammer, maar wellicht is er volgende week weer een Koopnacht met drie verbazingwekkende aanbiedingen. En anders kan je altijd nog de actuele aanbiedingen terugvinden in de folder van Media Markt. In de folder vind je bijvoorbeeld actuele Mega Deals en andere folderaanbiedingen.

Korting

De korting op de verschillende aanbiedingen varieert per product. Omdat de aangeboden artikelen vaak de wat duurdere artikelen uit het assortiment zijn bedraagt de korting vaak tientallen tot honderden euro’s. Zeker de moeite waard dus om de Koopnacht van Media Markt goed in de gaten te houden. Als je lid bent van de Media Markt Club ontvang je nog extra voordeel want dan heb je gegarandeerd gratis verzending van je bestelde producten.

Melding

Wens je een melding voor de Media Markt Koopnacht te ontvangen zodra deze weer gaat beginnen? Meld je dan aan via onderstaande button: