Media Markt Red Night

Last update: 25-02-2020

De Media Markt Red Night is een uitverkoop die iedere week in de nacht van woensdag op donderdag plaatsvindt. Van 22.00 uur op woensdagavond tot 10.00 uur donderdagochtend verkoopt Media Markt een geselecteerd aantal producten met grote kortingen. Na afloop van de Red Night zijn deze artikelen weer tegen de normale prijs te koop. Het is dus zaak om de Red Night niet te missen. 

Koopnacht van woensdag op donderdag

Media Markt staat bekend om haar geweldige marketingcampagnes en ook de Red Night past naadloos in dit profiel. De nacht van woensdag op donderdag is waarschijnlijk een van de meest rustige momenten in de webwinkel van Media Markt, maar dat is op een slimme manier opgelost. Iedere nacht van woensdag op donderdag is er namelijk de Media Markt Red Night en worden er grote kortingen gegeven op een geselecteerd aanbod

Tijden Red Night

De Koopnacht vindt plaats op gezette tijden:

  • Begin: woensdagavond om 22.00 uur
  • Einde: donderdagochtend om 10.00 uur

Aanbiedingen

De Red Night bestaat uit aanbiedingen die speciaal door Media Markt zijn geselecteerd. Uiteraard zijn de aanbiedingen aangepast aan de actualiteit en worden ook alleen de nieuwste en beste producten aangeboden. Het complete assortiment kan aan bod komen tijdens de Media Markt Red Night. Voorbeelden van aanbiedingen die reeds tijdens de Red Night te koop waren zijn onder andere smartphones, televisies, koelkasten, stofzuigers, computers, enzovoorts.

Alleen online

De Red Night vindt in de nachtelijke uren plaats. De filialen van Media Markt zijn op die tijden natuurlijk gesloten, waardoor de Red Night beperkt blijft tot de webwinkel van het elektronicabedrijf. Wel is het mogelijk de artikelen online te kopen tijdens de Red Night en op een ander moment in de winkel af te halen en te betalen.

Hele jaar?

Het is nog niet bekend of de Media Markt Red Night het hele jaar duurt. Mogelijk vind de Red Night slechts gedurende een beperkt aantal weken / maanden plaats.

Red Night gemist?

Wanneer je de Koopnacht hebt gemist is dat natuurlijk jammer, maar wellicht is er volgende week weer een Red Night met nieuwe verbazingwekkende aanbiedingen. En anders kan je altijd nog de actuele aanbiedingen terugvinden in de folder van Media Markt. In de folder vind je bijvoorbeeld actuele Mega Deals en andere aanbiedingen.

Korting

De korting op de verschillende aanbiedingen varieert per product. Omdat de aangeboden artikelen vaak de wat duurdere artikelen uit het assortiment zijn bedraagt de korting vaak tientallen tot honderden euro’s. Zeker de moeite waard dus om de Red Night van Media Markt goed in de gaten te houden. Als je lid bent van de Media Markt Club ontvang je nog extra voordeel want dan heb je gegarandeerd gratis verzending van je bestelde producten.

Melding

Wens je een melding voor de Media Markt Red Night te ontvangen zodra deze weer gaat beginnen? Meld je dan aan via onderstaande button: